R10.Net Davetiyesi Yolluyabilecek Varmı ?
-
Ben hiç nick değiştirmedim. R10 daki nickim de aynı. Davetiye isteyenler email belirtsin. Banada gönder demişsiniz neyinize gönderecem akıl var mantık var :|
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Ben hiç nick değiştirmedim. R10 daki nickim de aynı. Davetiye isteyenler email belirtsin. Banada gönder demişsiniz neyinize gönderecem akıl var mantık var :|
baron_27 tarafından 30/Mar/13 18:02 tarihinde düzenlenmiştir
-----------------------------
teşekkür ederiz. -
bende davetiye verebilirim kanımca, henüz 6 davetiyenin hepsi duruyor, holydemon unki bitince benimkilere geçeris..
-
ozmen__06@hotmail.com pardon holy dayı bekliore :)
-
-
sefaacarsoy@hotmail.com
Lütfen gönderin bir tane de bana. Çok lazım...
-
elmasekeri bunu yazdı:
-----------------------------bura-.k@hotmail.com r10.net davetiyesi yollayabilecek varmı ?
-----------------------------sen bana gecen gun msn de kufur eden eleman diilmiydin ?
-
ben de yollayabilirim,henüz 6 davetiye hakkım da duruyor.Şimdi kime gitti kime gitmedi onu anlayamadım,bi belirtin göndermeye çalışayım
-
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
ben de yollayabilirim,henüz 6 davetiye hakkım da duruyor.Şimdi kime gitti kime gitmedi onu anlayamadım,bi belirtin göndermeye çalışayım
-----------------------------bana gelmedi mesela yollayabilrsin :)
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------cyb3rt1m3 bunu yazdı:
-----------------------------bana gelmedi mesela yollayabilrsin :)
yolladım bi bakıver gelmiş mi