Recep İvedik 4 Fragman

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Bilmem kaç dakikalık fragmanda yüz kaslarımdan kaş civarı olanlar hariç hiçbiri faaliyete geçmedi. Öküzlük, iğrençlik, seviyesizlik ne ararsan var. Bakalım bu filmden ne kadar kaldıracak.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

şimdi ben hem cem yılmazın ince esprilerine hem recep ivediğe hem de her cuma akşamı beyaza gülüyorum salakmıyım zekimiyim ?

recep ivediğe gülenler salaktır tez hadım edilsin dünyaya daha fazla salak getirmesinler. bu kadar saçma bir görüş olabilir mi ya :) ben böyle kro magnon bir görüşe sahip olsam burada yazmaya utanırdım söyliyim yani..

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi

he amk filmde sanat adına hiçbişey yok ama biz sanata çok düşkün milletiz her hafta hepimiz sanat galerilerine ve tiyatroya gidiyoruz.Bu adama gülmüyorum diyenin neye güldüğünü çok merak ediyorum komik işte adam a.k ne gerek var kasıp marjinal gibi görünmeye.

Nibun tarafından 18/Oca/14 20:03 tarihinde düzenlenmiştir

hadi sevişelim..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Kimse seviyeyi beğenmemiş haklı olabilirsiniz de adam TR'nin seviyesini bildiği için recep ivedikten yürüyor.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

sürekli yerin dibine sokmalar felan, o yorumları yapanların çoğu film çıktığı hafta izlemek için uğraşıcaktır eminim. adam sonuçta gişe rekoru kıran fllmlere imza atmış, demek ki yaptığı işin hakkını veriyor.

ha kültür seviyesi düşüktür, küfürlüdür falan doğru, ama Türk insanı bunlara daha çok gülüyor. tv deki ucuz sitkomları izlemekten baydı artık millet.

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Herkesin espri anlayışı farklıdır buna göre eğitim,kültür seviyesi tespiti yapmak olmaz.Adam memlekete millet neye güluyor çözmüş ona göre film yapıyor he ben gülmüyorum orası ayrı cem yılmaza da gülmüyorum ben conan o'brien a gülüyorum.Sonuc renkler ve zevkler tartışılmaz.

طדṮ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

Herkesin espri anlayışı farklıdır buna göre eğitim,kültür seviyesi tespiti yapmak olmaz.Adam memlekete millet neye güluyor çözmüş ona göre film yapıyor he ben gülmüyorum orası ayrı cem yılmaza da gülmüyorum ben conan o'brien a gülüyorum.Sonuc renkler ve zevkler tartışılmaz.

hocam dediklerine aynen katılıyorum ama güldüğüm bir diğer insan beyaz 

Converse giyen uzaylı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

fragmanda baya baya güldüm. koç espirisi iyiydi :D film iyi olacak gibi.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

komedide sanat ve kusursuzluk aranmaz. öyle sağlam paralar harcamaya falan hiç gerek yok.

şahan bunu çok iyi başarıyor. e güldürüyor da.

her filmini izlerken gayet keyifli zaman geçiriyorum. e beklentim de zaten bu olduğu için memnun da kalıyorum.

oturup yaa hiç sanatsal değil çok basit filmler falan demeyin çok itici ve saçma oluyorsunuz :)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

şimdi ben hem cem yılmazın ince esprilerine hem recep ivediğe hem de her cuma akşamı beyaza gülüyorum salakmıyım zekimiyim ?

recep ivediğe gülenler salaktır tez hadım edilsin dünyaya daha fazla salak getirmesinler. bu kadar saçma bir görüş olabilir mi ya :) ben böyle kro magnon bir görüşe sahip olsam burada yazmaya utanırdım söyliyim yani..

Receple Cem'i bilmem ama beyaza gülüyorsan o.O

Toplam Hit: 11490 Toplam Mesaj: 85