Recep İvedik 4 Fragman
-
gençler sakin. recep ivedik in bu kadar tutmasının sebebini ben size açıklayayım. bizler kemal sunal'la büyümüş koca bir nesiliz. tipleme komedilerine bağımlılığımız var. küçükken 'eşşolueşek hıhıhı' ya yarılırdık. altında bi anlam aramazdık hosumuza giderdi. şimdi de 'böhühühee' ye gülüyoruz.
piyasadaki her türlü komediyi-komedyeni izlerim, çoğunu da severim. birileri bir şeyleri izleyip zevk alıyor diye hakaret etmeye gerek yok böyle davrananlar dönüp bi kendine baksın ve şu soruyu sorsun : ben ergen miyim?
zevklere ve renklere müdahale etmeyin. kimse size recep ivedik hakkında veya leyla ile mecnun vs vs hakkında yorum yapmayın demiyor keza istediğinizi söyleyebilirsiniz ama izleyenlere hakaret boş iş :)
-
bu arada arsa bizim evin karşısında (: o arsada az maç yapmadık hey gidi hey ölümsüz oldu
-
çekimler 4 haftada bitmiş 90 kişilk ekiple ada da çekmişler kalite o yüzeden 4 haftalık emek kadr olur, şahanın parayı kurtarma çalışması gibi bişey bana göre, genede boş vaktinde izlenir..
-
ben kolpaçino:amsterdam'in gösterime girmesini bekliyorum.
ilk iki film recep ivedik'ten kat kat iyiydi.
ganyotcu olsu, galerici şahin olsun, aydemir akbaş olsun
şafak sezerin popülaritesi kamoyunda aşağilarda olsa da komedi konusunda diğerlerinden daha iyi -
PanxeR bunu yazdıantivirus bunu yazdı
bu adam ve filmi için sinema biletine yazik anca tvde verildiğinde izlenir .
:D bu memleketin insanı bu filme güler aga , hatta anıra anıra güler , kendini kasmaya gerek yok :)
ayrıca tv de küfürsüz komedi izlenmez , küfürsüz komedi izlemek istiyorsanız cnbc-e dizilerini izleyiniz yerli komedyi degil
yıl olmuş 2014 panxer hala bu tartışma mı var ya ? em yılmaz küfür edince espiri recep ivedik edince küfürle güldürme mi oluyor. adam güldürmeyi biliyorsa komiktir nasıl olduğunun bir önemi yoktur basar parayı giderim ödemişe sinemaya :D bu arada cem yılmazın büyük hayranıyımdır yanlış anlaşılmasın
-
beyler filmi izleyin de bu şımarık öküze para kazandırmayın, korsan falan izleyin
-
siz burda yazarken
adam bentleysini yeniliyor :)
düşünün işte adam türk vatandaşını o kadar gerizekalı görüyorki bu filmi layık görmüş vatandaşa
sizin kapasiteniz bu diyor bunu izleyin diyor... -
FOXXLY bunu yazdıKutikula bunu yazdı
mehmet ali erbil filmi seven kitleyle bunu seven kitle aynı kitle boşverin
bu kanıya nerden vardın ?
simdi bende bi kitle kıyası yapacam ayıp olcak.
üstüne alınınca otomatikman kendini doğrulayan bir tez :D
-
arkadaşlar birbirinizi kırmayın süper önerim var:
isteyen seyretsin istemeyen seyretmesin! nasıl ama :)
ben seyretmiyor gibi yapıp seyredeceğim ama tv ye düşünce. yada internetten
-
mataramasuko bunu yazdı
beyler filmi izleyin de bu şımarık öküze para kazandırmayın, korsan falan izleyin
adam haklı