Recep İvedik 4 Fragman

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı

bu adam ve filmi için sinema biletine yazik anca  tvde verildiğinde izlenir .

:D bu memleketin insanı bu filme güler aga , hatta anıra anıra güler , kendini kasmaya gerek yok :) 

ayrıca tv de küfürsüz komedi izlenmez , küfürsüz komedi izlemek istiyorsanız cnbc-e dizilerini izleyiniz yerli komedyi degil

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

her recep ivedik filmine at gibi gülüyorum kahkahalarım alt kattan duyuluyor, evet kültür seviyesi düşük aptal bir insanım siz recep ivedik izleyenlerden daha zeki olduğunuz için memleketi kurtaracaksınız

aynen katılıyorum.Adam güldürmeyi biliyor gişe rekorlarıda boşuna kırılmıyor

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    enesshn18 bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı

her recep ivedik filmine at gibi gülüyorum kahkahalarım alt kattan duyuluyor, evet kültür seviyesi düşük aptal bir insanım siz recep ivedik izleyenlerden daha zeki olduğunuz için memleketi kurtaracaksınız

aynen katılıyorum.Adam güldürmeyi biliyor gişe rekorlarıda boşuna kırılmıyor

sanki hiç leğende yıkanmamış gibi mocha içmek eksisozluk.com

80/90 çocuklarının yaptıkları şey. öyle geçmişini unutmuş. o beyzade tavırlar, o prenses tripleri... dabıl vayt çaklıt mokasını yudumlarken atıvericeksin bunun önüne mavi leğenini, gözleri dolacak.

yurdum insanı güler güler , sonra elitist takılmaya çalışır :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

şimdi halk çocuğu falan ayağı yapma 

adamın biri murat koyumda turat gibi bi espri yaptıktan sonra ona mizah anlayışını sikeyim denmesinin ardından bu adam ve saçma esprisine at gibi gülüyorsan helal sen benden daha zekisin.

Converse giyen uzaylı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    c0nverse bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı

adamın biri murat koyumda turat gibi bi espri yaptıktan sonra ona mizah anlayışını sikeyim denmesinin ardından bu adam ve saçma esprisine at gibi gülüyorsan helal sen benden daha zekisin.

halk çocuğu ayağı yapmayayım mı? ulan prens charles ın yiğeni miyim ben niye yapmayayım, şu koca film zaten murat koyayımda tur at, ve yeni filmdeki o isim esprisi üzerinden yürüyor di mi, komik işte neye güleceğiz yahu ulan gülmek için ince bir espri bekleyeyim ince olmazsa gülmeyeyim diye pusuya mı yatayım, gülüyoruz işte ötesi yok tek gülen ben değilim buna komik geliyorsa gülerim bu espri zekice mi yapılmış diye düşünmeme gerek yok gülmek için, benimki halk çocukluğu değilde sizinki gereksiz sözde entellik

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı

halk çocuğu ayağı yapmayayım mı? ulan prens charles ın yiğeni miyim ben niye yapmayayım, şu koca film zaten murat koyayımda tur at, ve yeni filmdeki o isim esprisi üzerinden yürüyor di mi, komik işte neye güleceğiz yahu ulan gülmek için ince bir espri bekleyeyim ince olmazsa gülmeyeyim diye pusuya mı yatayım, gülüyoruz işte ötesi yok tek gülen ben değilim buna komik geliyorsa gülerim bu espri zekice mi yapılmış diye düşünmeme gerek yok gülmek için, benimki halk çocukluğu değilde sizinki gereksiz sözde entellik

entellik yapmaya çalıştığımızı kim söyledi. ince espri mi arıyon aç leyla ile mecnun izle . adamların yapmaya çalıştığı tek şey küfür üzerinden muziplik yapmak

beyler yeni film yapıyorum adı tayip ivdik

bu adamı baş rolde oynatcam güzel komikli şeyler de verdikmi senaryosuna gişe rekorları patlatırız

c0nverse tarafından 18/Oca/14 19:27 tarihinde düzenlenmiştir

Converse giyen uzaylı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı

hocam zaten komik.kimse sana komik deil demior.ama espirilerinin kalitesi ne kadar iyi ? gülerken hiç düşünmüorsun.öküz gibi gülüyor sende ona gülüyorsun.seviyesi çok düşük.komik gülüor gonuşma leyn fln diyor.komik ama bunlar komedi deil.komedi sevitesi orta okul seviyesinde.ortaokul çocuklarının yaptıgı  şakalar bunlar.son ders ayakkabın ters gibi kötü espiriler...millet gider o ayrı.bizim insanımız mal zaten.bu filme sinemaya gitmeye gerek yok.evinde izlersin.2-3 gülersin ama boştur sana bişi katmaz düşünmezsin.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

bu filmi hos vakit gecirmek istedigim zamanlar acarim.

gulerkende sinirlari zorlarim. bir komedi filmi izlerken yuzum guluyorsa neden dusuneyim lan ben buna niye guldum diye?

tamam hic bisey katmiyor insana kabul. gel gelelim bilgi edinmek ders cikarmak icin izlemiyorum. sadece gulmek icin izliyorum.

Anarsistherif...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı

Gidip izleyecek olanlara ya da onların zeka seviyelerine yorum yapmaya gerek var mı hiç bilmiyorum.

Bir filmden dünyayı kurtarmasını bekleyen insanlarmıdır zeki olan, yoksa sonuçta onun bir film olduğunu bilipde gülüp eğlenmesini bilenmidir zeki olan tartışılır..

Alt tarafı film lan bu, ne bekliyorsunuz mına koyim, her filmde toplumsal mesajmı vermesi gerekiyor, her filmde toplumsal sorunlara mı değinmesi gerekiyor, izle gül geç..

Senin espiri anlayışına hitap etmiyor diye, izleyenlere de gerizekalı gözüyle bakılmaması gerekiyor bence..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı

bu filmi hos vakit gecirmek istedigim zamanlar acarim.

gulerkende sinirlari zorlarim. bir komedi filmi izlerken yuzum guluyorsa neden dusuneyim lan ben buna niye guldum diye?

tamam hic bisey katmiyor insana kabul. gel gelelim bilgi edinmek ders cikarmak icin izlemiyorum. sadece gulmek icin izliyorum.

aynen öyle,

bir komedi filmi neden edebi kaygı taşısın ki sadece insanlarının stresini almak içindir.

3 filmini de izledim,ama bu adam bana çok itici geliyor.benim kafama takılan neden fetih 1453 ve recep ivedik gibi 2 film gişe rekoru kırdı anlamak istemiyorum. bide celal ile rene vardı o çok ayrı bi mesele

Converse giyen uzaylı
Toplam Hit: 11487 Toplam Mesaj: 85