Resimli, Anlatımlı Patates Tüfeği Yapımı !! [Tahribat.Com]
-
güzel bişeye benziyo gerçekten, gayet yaratıcı bi düşünce gerçekten, gerçi boyutu biraz büyük ama olsun o kadar da tebrik ediyorum arkadaşı gerçekten
-
güzel çalışma tebrikler..
varmı aranızda bu tüfekle dışarı çıkan :P
-
Yaratıcı bir zekanın ürünü..
Tebrik ve takdir ediyorum...
Ama benim şöyle bir fikrim var..
Bu plastik borular yerine; ince, metal su boruları ve patates yerine de ona uygun olarak kalem pillerle mermi yaparak daha küçük ve alımlı bir şey elde edebilirsin..
vesselam..
-
serious sam gibi çıkmışsın hocam resimde xD
-
valla tam yaratıcılık mevzusu ama ben ugrasamama böle seylerle zor..gelir bana hazırlamak.. : ) ama bi ufak kardesim var metacafeden bulup bulup böle seyleri ugrasıyo: D
-
fisek bunu yazdı:
-----------------------------''tetikten gelen kabloları, uçları birbirine yakın bi konumda ve güzel kıvılcım çıkarıcak bi şekilde "çatal çıkan boru"nun bi yerine silikon kullanarak sabitleyin. eğer kabloları çok yaklaştırırsanız kıvılcım çok küçük olcağından ateşlemede sorun olabilir. anı şekilde uzak olursada kıvılcım atmayabilir.''
demişssin bunun üstünde ki resimde 2 tane metal parcası var onlar ne o kabloları telefon kablosu olarak mı yapıcaz o metalleri nasıl baglıcaz orasını bi anlatırsan sevinirim yapmaya başladım :=)
-----------------------------onlar metal değil, 1,5V pilin içinden çıkarılmış karbon çubuk birader. Açıklamasını yapamıcam walla sadece aklımda öyle bişi kalmış, yani daha iyi kıvılcım çıktığı şeklinde, bende öyle yaptım, yalnış bile hatırlıyo olabilirim. Ama önemli olan kabloları tankın ortasına yakın biyerde uçlarını yakın konumda tutmak.Metal bi çubukla da yapabilirsin. tetikten gelen kabloları metal bi çubuğa sarıp fotodaki gibi yanyana sabitleyebilirsin
-
mekatronik külübüne girmek için seneyi beklemene gerek yok
girsende pek fazla yararı olmaz ama bu tür çalışmalar için bütün olanakları kullanırız :D
pm leşelim -
tebrık ederim dostum dostum gercekten guzel bir calısma basarılarını devamını dileriz....
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------Yaratıcı bir zekanın ürünü..
Tebrik ve takdir ediyorum...
Ama benim şöyle bir fikrim var..
Bu plastik borular yerine; ince, metal su boruları ve patates yerine de ona uygun olarak kalem pillerle mermi yaparak daha küçük ve alımlı bir şey elde edebilirsin..
vesselam..
-----------------------------onun patlamalı olanını değilde hava sıkıştırmalı olanını yapmıştım birader, olmadı bi ara onu da yapar hazırlarız bi döküman :)
-
Tebrikler güzel fikir bence eline sağlık