folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Richard Dawkins"İn Yanıltması

Richard Dawkins"İn Yanıltması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek
    onu bunu bilmem ben yaşadıgım yeri bilirim türkiyede din olayı olmucak (kimsede ALLAH korkusu olmucak) o zaman görürsünüz siz sosyal yaşamı adamı bakkala giderken çökertirler. En piskopatı bile burda mazlumu ellemez zaten ezik olanı ezmez bunu sosyallige baglıyan adamın aklına şaşarım

C E N S O R E D b y G O V E R N M E N T
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

hasansabah bunu yazdı:
    -----------------------------
    onu bunu bilmem ben yaşadıgım yeri bilirim türkiyede din olayı olmucak (kimsede ALLAH korkusu olmucak) o zaman görürsünüz siz sosyal yaşamı adamı bakkala giderken çökertirler. En piskopatı bile burda mazlumu ellemez zaten ezik olanı ezmez bunu sosyallige baglıyan adamın aklına şaşarım

Katılmıyorum bence asıl caydırıcı güç kanunlardır, din değil. Bugün ülkemizde kanunları ortadan kaldırdığımızda suç oranında oluşacak artış, dini ortadan kaldırdığımızda oluşacak olan artıştan bence kat kat daha fazladır. Diğer konuya gelirsek eğer bir insan sırf dini öyle emrettiği için senin tabirinle mazlumu ezmiyorsa ben o insandan da inancından da şüphe duyarım. Bu insanın içinde olan, olması gereken bir şeydir.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek

KrypT

eger kanunlar olmasa anneni 13 parçaya bölüp poşetlere koyar sonra arkadaşlarını arayıp gelin annemi kestim pişirip yiyelim dermisin? ama din olmayınca avatarında ki o salak şekle çok fazla bel baglayan insalar yapıyor bunu daha 15 gün olmadı manşetlerdeydi. Olayı iyi incele kanun var ( eleman şu an içerde ) fakat din yok dini inancı olan kimse annesini bırak 13 e bölmeyi el bile kaldırmaz kötü söz söylemez bunu kanun korkusu olarak acıklayamazsın 

C E N S O R E D b y G O V E R N M E N T
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

ateizm in felsefesini anlamış bir insan asla adam öldürmez.

www.tekno50.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

hasansabah bunu yazdı:

KrypT

eger kanunlar olmasa anneni 13 parçaya bölüp poşetlere koyar sonra arkadaşlarını arayıp gelin annemi kestim pişirip yiyelim dermisin? ama din olmayınca avatarında ki o salak şekle çok fazla bel baglayan insalar yapıyor bunu daha 15 gün olmadı manşetlerdeydi. Olayı iyi incele kanun var ( eleman şu an içerde ) fakat din yok dini inancı olan kimse annesini bırak 13 e bölmeyi el bile kaldırmaz kötü söz söylemez bunu kanun korkusu olarak acıklayamazsın 

Hocam akıl sağlığı yerinde olan hiç bir insan böyle bir şey yapmaz. Hele ben ömrümde anneme karşı gelmiş adam değilim. O konu tartışıldı edildi bitti. Şurda iki kelime konuşalım dedik her zamanki gibi bilmeden görmeden bok atma operasyonları başladı. Hadi kolay gelsin ben burdan kendi yoluma ayrılıyorum.

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    kitapta anlatıyor zaten ahlak olayını. birde şu kurandaçelişkiyoktur'daki adamın somut delillerden kastı neymiş hala anlayamadım

bassinyourface
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

morportakal bunu yazdı:
    kitapta anlatıyor zaten ahlak olayını. birde şu kurandaçelişkiyoktur'daki adamın somut delillerden kastı neymiş hala anlayamadım

muhtemelen kuran da yazılanlar:D 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek
    Kuranda hiç bir mucize yoktur.  muhammedin konuşmasıdır. muhammed siyasi, ve kendi çıkarları için kurandı yazdı. ve günümüze kadar ulaştı.  4 tane karısı vardı. bir insan neden 4 tane gereksiz yere eş  alırki. birde köle ve cariye leri unutmayalım.   islam evrensel bir din olamaz.  türkleri kılıçtan geçirerek zorla müslüman olduğummuzu unutmayalım ama bunu türk milleti nin geri kalmış ve cahilliğin den kaynaklanıyor. tarihini bilmeyen ama arapların hayatını ezbere bilen bir millet olduğumuz sürece b.k çukurunda kalmaya mahkumuz.  

www.tekno50.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnT_X
    EnT_X's avatar
    Homo
    Tartışma Kokusu Alıyorum . . .. Hmmm:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

flybatwin bunu yazdı:
    Kuranda hiç bir mucize yoktur.  muhammedin konuşmasıdır. muhammed siyasi, ve kendi çıkarları için kurandı yazdı. ve günümüze kadar ulaştı.  4 tane karısı vardı. bir insan neden 4 tane gereksiz yere eş  alırki. birde köle ve cariye leri unutmayalım.   islam evrensel bir din olamaz.  türkleri kılıçtan geçirerek zorla müslüman olduğummuzu unutmayalım ama bunu türk milleti nin geri kalmış ve cahilliğin den kaynaklanıyor. tarihini bilmeyen ama arapların hayatını ezbere bilen bir millet olduğumuz sürece b.k çukurunda kalmaya mahkumuz.  

sn o bok çukurunda yaşamaya devam et

Toplam Hit: 3040 Toplam Mesaj: 22