Şafak Atmıyor
-
selam arkadaşlar izmirde askerliğimi yapmaktayım 248 zaman bir türlü gecmiyor izdırap oluyor.... günler ne yapmamlazım...
-
adam mı öldürdün? :D
-
calısırken saatte bakıyorum usta gecmıyo anasını satayım 2 dk ılermelmıyo ama bana sanki 1 saat gecmıs gıbı gelıyo sureklı saate baktıgım ıcın dakkıkalar ılerlemıyo :w sende baslarda sayma şafgı alısrsın :O
-
1. si sakin ol
2. işten kaçma hiç bir zaman iş yapmak şafak ettırır
3. sü eğlnmeye bak askerden gelince anlatabileceğin şeyler olsun
4. askerde yapabileceğin her şeyi yap ekşın yaşa
5. şafak sayma
izmirde devrecilik sıracılık filan varmı ızdırap oluyorlarmı :) çarşıdamısın :)
-
bu sıcakta askerlik mi yapılır :S
-
200 de atlet yırtma olsun askerlıgım bıttı dersın ama Hele Sen bir 200 Gel Yenı Konu ac 100 de su olur sonra plakalerdayım dersın
-
izmir gibi memleket komutanlar ızdırap oluyor... apron devriyesi öyle sıcağında cekilmiyor sıracılık var birde 4/6 saat nöbete gidiyorum bu gecede sılahlığım sabaha kadar...
-
Bu ne şafak la ? Kasatura numarası gibi (:
Benimde Yeni 1.5 Hafta Önce Bitti .. -
ne hissetiğini bilmiyorum ama
sanırım ben askerken okadar sıkıntılı olmayacam
kyk yurdunda 3 yıl kalınca benzer durumlara alışıyorsun
-
Bugün 99 zoruna gitmesin :D Benden tavsiye 20 günlük iznini kullanma sakın o senin sigortandır, daha sonra tek canı kalmış marioya benzersin, hiç geçmez şafak saymayacaksın hoca, o cebindeki şafak kağıdını yırt at, bi tarih belle o tarih gelince şafak say, yada telefon varsa ajandaya 100 kaldı 50 kaldı diye hatırlatmalar koy , askerlik ya yatarak ya çalışarak geçer, saat 6 oldumu vur kafayı yat :)) (bizde yat izni 6)
-
takma kafana geçer gider... izmirin neresi bende izmirde yaptım.G.doğudaki psikopatları kafayı yemişleri oraya gönderiolar...