Şafak Atmıyor
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Bence umudu kes bitmez o sayı kasatura numarası gbi
-----------------------------şeyhim sen yaptın mıydı ?
-
haci olayın akışına bırak kendini alışmaya calış herkes o yoldan gecti eminin sende daha zor şartlar altında askerlik yapanlar vardır
-
biter biter merak etme izmirli mürid arkadaşlar ziyarete gitsinler bi moral motive bakımından arkadaşa
askerde saglam kafa dengi 2 tane adam gibi adam bul 300 de geçer beşyüzde nizamiye kapısında rakı sofrası attıklarını vs ve ibrahim tatlı ses - saki saşrkısı eşlinde nara patlattıklarını bilirim bayram sabahı biri görse ne derdi ne yapardı tahmin bile edemiyorum [ 323 ksd tassaklı er. ] sahi kral devre kimdi ya :)) lafın özü atraksyon takıl kös kös bunalım yapma oralarda
Saki bir masa yap
Kapiya karsi
Yar gelip haykirsin allah
Yüzüme karsi
Ondan baskasina, dönüp bakarsam
Hancer gözleriyle vursun aleme karsi
Saki sarap getir
Dertlere karsi
Bak yine gelmedi zalim aleme karsi
Olurya kitapsiz
Gelip sorarsa
Sarhos olup gitti dersin sabaha karsiMadara olduk be ..
-
ooo yarısını yemişin ya dahane :) bozulmamış 465 olanlar düşünsün. şafak sayma. kendinevakit geçircek bi meşgale bul. mesela bizim alayda kütüphane vardı. son 6 ayda 20 kitap bitirmişim :D okuya okuya bitti benim askerlik.
-
Aynı şafak bende var ne kadar .... yaparlarsa yapsınlar zamanı durdurmaazlar asla rahat ol
-
ölme eşşegim ölme diyebiliriz bu duruma en iyisi saat e bakma şafak sayma kitap oku zaman geçer
-
askerlik günlerim aklıma geldi ne günlerdi ya , 200 den düşünce çabuk gecer sabret ama plakalarda hiç gecmiyor daha şafağin cok senin :D
-
Şafak 97 :) 8 ay 1 haftadır askerim ben de sıkıldım :D Bi de rdm de psikolojik danışmanım. bugün deli ayağna yatan psikopatın birisiyle uğaştım. Baane a.k. bunlardan. Ben de gitmek istiyorum :D
-
ben kısa dönem, olmadı astek yapacam. 12sinde yola çıkacam daha yer belli değil rütbe belli değil. hadi hayırlısı arkadaş
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------
takma kafana geçer gider... izmirin neresi bende izmirde yaptım.G.doğudaki psikopatları kafayı yemişleri oraya gönderiolar...
-----------------------------katılıyorum...
izmirde disiplin önemli...
ben yeni foçada acemiliği bitirdim.anlatsam başımdan geçenleri kusarsın