Şafak Atmıyor
-
bitmeseydi dedeminki bitmezdi :) benimki de tabi 87/4 yaptım :) allah yardım etsin :)
EDİT: şafak sayma bayrama şu kadar kadı ramazana şu kadar kaldı yılbaşına şu kadar kaldı diye gün say daha çabuk geçiyo :)
-
Safak sayma
-
ya buda bir şeymi 120-100 arası hiç birmez birde 60-40 diğerleri boş şimdi geçmediğini sanıyorsun ya o günlere gelde gör sen o zaman 88/3 yaptım bende :D
-
hakkari dağ komando tugayı nazar taburundaydım ne şafak saymayı zaman ne gün bilecek zaman vardı üşükürler olsun bitti benim askerlik bittiyse seninki hayli hayli biter
-
Ben ise zamanın çabuk geçtiğinden yakınırdım. Kasma kendini hocam rahat ol evin gibi takıl...
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------adam mı öldürdün? :D
-----------------------------hahahah :))
benmi sayayım :))
hoca varya askerlikte zaman geçmiyor gitmeden önce 5 ay ne olackaki diyordum 5 ay 5 sene gibi geldi 460 saysaydım sıyırırdım herhalde
bizde telefon radyo mp3-4 felan + traş kolonyası dahil tüm uçucular yasaktı
arazide kertenkele güreştiriyorduk sıkıntıdan
Allah sabır versin hoca zor
asker ağa benden sana gelsin :>> http://www.izlesene.com/video/muzik-%C4%B1brahim-tatlises-gunes-dogmuyor/999638
-
bitermi lan :D bu gasptan girmiş içeri :D
sen daha bu şafakta dert ediyosan. hele bi son 10 güne düş. dakika sayacan dakika. hele son gün saniye sayacan. o zaman kafayı yersin işte :D her zaman yaptığın işler bile vakit geçirmiyo...
-
157 gün yaptım hayattan tiksindim walla. şükür bitti. uzun dönem yapsam hala askerdeydim. şafak 200 den fazla olacaktı. allah korumuş
-
15 ay yaptım. şafak saymıodum plakalara düşene kadar sonra bizim devreler yanımda bu kadar kaldı şu kadar kaldı diolardı adam ister istemez aradaki farkı bilince demekki bu kadar kalmış diodum. ama sonn zamana kadar tadını çıkart burdan böyle dioz inanması güç ama bigün doğan güneş dediğine inanamıcan :)
-
Bence umudu kes bitmez o sayı kasatura numarası gbi