Sahibinden.Com Dolandırıcı Ve Sahtekarlara Göz Yumuyor Ve Destek Çıkıyor
-
Merhaba
Bugun sahibinden.com ana sayfada gördüğüm bir telefonu almak için ilan sahibini aradım toptan fiyatına ürün sattıgını ve fatihde dükkanları oldugunu istediğim zaman gelip dükkandan satın alabileceğimi söyledi.Akşam fatihe gittim aradım adamı adam bizim dükkandan satışımız yok sadece kargo ile çalışıyrouz dedi.gündüz aradım Fatihtesiniz gelip elden dükkanınızdan alacağım dedim ve sizde buyrun gelin dediniz diye adama soyledim ama adamın umrunda olmadı.
Sonra biraz sahibinden.com da araştırma yaptım.Bu tarz ürün satanların hepsi neredeyse dolandırıcı.Kapıda ödeme ile ürün gönderiyorlar ödemesini yapıp alıyorsunuz sonra ürün bozuk yada farklı birşey çıkıyor.Faturası adresi olmadığı için ne iade edebiliyorsunuz ne bir hak idda edebiliyorsunuz.
İşin kötü tarafı ise bu tarz sahte ürün satanları, dolandırıcı ve sahtekarları defalarca sahibinden.com a şikayet ettiğimiz halde ilgilenmiyor.150-200 tl gibi bir para ile üstüne üstlük bu kişileri anasayfada reklam yapıyorlar ve ekmeğine yağ sürüyorlar.
Defalarca mail atıp duruu anlattık.Ama ne bir geri dönüş oldu nede başka birşey.
Anasayfaya bakın şimdi.
Sahte iphone'lar Nokialar blackberry'ler Telefonlar, Sahte Rayban Gözlükler, Sahte adidaslar nikelar pumalar.
İnsanları uyarın böyle kişi kurum ve kuruluşlara göz yummayın..
-
Hacı elinde kanıtı olanlar en azından hiç durmadan sikayetvar.com a yazabilirler.
Yada alışveriş yapıp işte faturası olmayan bozuk çıkan felan tüketici haklarına gidebilir yada polise şikayet edebilir ne biliyim savcılık felan derken nasıl olsa loglar tutuluyodur direk dolandırıcılığa girer bu zaten.
Ama kanıtınız olmalı tabiki yoksa iftira atmaktan adamlar sizle uğraşabilir işin bu boyutuda var.
-
Amk o birşey mi ben arabayı koydum sahibinden.com'a. bir adam benim arabanın resimlerini almış kendi ilanına koymuş. müşteri gibi aradım adamı, kapora istiyor banka havalesiyle :D
-
sahibinden.com dolandırıcıların patronudur desek tam yeridir. kesinlikle alışveriş yapmayın derim başka birşey demem.
-
biz böyle site açıp dolandırıcılara göz yumdursak
bizden kan alırlar.
ama arkan sağlamsa her nedense bir şey olmuyor.
-
emlak ilanlarında bazen şikayet ettiğinde ilanı kaldırıyorlar ama bazen ;)
ana sayfaya reklam veren adamın ilanını tabiikide kaldırmazlar...
o tür ürünleri satanlar zaten doğulu elemanlar...
dolandırıcı mıdır bunlar diye düşünmeye gerek yok zaten... -
çalışma standartları aga adamların istediği hem kendi içindeki yayınladıkları ücretli şeyleri paazarlamak hemde GET sistemini kullandırtarak para kazanmak !!! öteki türlü PTT kargo kapıda ödemeli gönderdiğinizde kimse siklemio sizi. bende orda satış yapıyorum kaç kerede kapıda ödeme gönderdim benden yana bi sıkıntı olmadı ama herkes aynı olucak diye bir kaide yok. Site yönetimi dahil adamların yaptığı mesuliyet işi sadece GET te ötekilere aldırş etmiolar. o yüzden dikkat edin alım yaparken.
-
get le al hoca sende
en güzel sanalpazar
gg
en azından çakma makma da olsa onay mekanizması var :D
-
Özkan biliyorsun bnm muhabbeti adamlar sahte üyelik açıp dolandırmışlar bnm adımla bi adami uğraştık karakollarda geçenlerde hep sorun yani çok dikkat etmek lazım çok.
-
bende yarın elden telefon alacam da :W sorun olmaz herhalde faturası kutusu filan var dedi bide elden görüp alacaz
adam normal ilan açmıştı kurt düştü içime şimdi
-
bildirdiğin halde ilgilenmedilerse siteye dava açma hakkın doğdu demektir, ver bir dilekçe savcılığa.
ben bi ilan gördüm sitede adam açık açık orjinal değildir taklit üründür demiş ve de site üzerinden o ürünü satmış.