Samsung Galaxy S III Bugün Tanıtıldı
-
s3 ün tasarımını eksık buldum . hatları daha keskin , agır duran bı tel beklıyordum . gpu ekran vs acısından da bıraz daha sükse yapıcak seyler koyabılırlerdı icine , belki son ceyrege dogru s3 S falan cıkartırlar diye dusunmeye basladım sımdıden :D forever Sensation XE )
-
Kablosuz şarj ne harbiden ?
Tasarım hoşuma gitmedi.
Ekran çok hoş. Yazılımlar çok hoş. SII kadar fark yaratmadı ama bunuda söyleyeyim.
Büyük telefondan sıkılmıyosunuz, çünkü telefon olmaktan çıkıyor iyi kullanabiliyorsanız. Kitabınız, gazeteniz, film dizi izleme cihazınız, internetiniz kısaca herbir şeyiniz o telefon oluyor. SII min yapamadığı birşey yok. Hayatı kolaylaştıran özellikleri bu cihazları cep telefonu olmaktan çıkartıyor.
-
tasarıma hayran kaldım. mavi çok güzel donanım olarakta çok iyi. Büyük ekran dokunmatiklerde her zaman daha iyi small biri değilseniz sıkıntı yaşamazsınız.
-
bence samsung "kız telefonu" tarzından vaz geçmesi lazım :|
bir ikitanede ağır abi modeli olsa fena olmaz :|
-
adamlar yaptımı yapıyorlar :)
-
s2 nin tasarımı güzeldi s2 nin tasarımına yakın bir tasarım bekliyordum, s3in tasarımı çok kötü olmuş xD
-
samsng'un tasarım olarak sıçtığı andır. Zaten tasarımdan sorumlu müdür ; biz henüz Ive (Apple tasarımcısı) gibi tasarımlar yapamıyoruz ama tek isteğim bir gün bunu başarmak demiştir. Resmen abi çekmişti. bok etmiş. Esksi kocamandı, iyice büyütmüşler. Galaxy note ne oldu ?
Tasarımı yuvarlatmaları kötü olumuş. Hiç beğenmedim. Eskisi daha güzeldi.
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------kablosuz şarj ne la
----------------------------- -
S2 kullanıcısı olarak S3 e terfi edeyim derken vazgeçtim.Tamam Spec güzel ama kamera 12 mp beklerdim. Arkadaki camera tasarımı bence olmamas S2 iyiydi işte illa bızıklıcaklar.Kasa çok yuvarlatılmış.Bide zaten S2 yi zor taşıyoruz Note hiç gözümde değil.. arkadaş gittikçe büyüyor gerek yok.S2 internet kullanımı için ideal.4.3" bence artık standart olmalı.
-
4.8 ekran nedir be abi. yanınızda tablet taşısaydınız bari.