Samsung Galaxy S III Bugün Tanıtıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Daha yeni tanıtılan cihazı beğenmeyenler olmuş ulan arkadaş daha bugün tanıtıldı hangi ara alıp kullandınızda eleştirir oldunuz. :)

🥒
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

tahref156 bunu yazdı:
    -----------------------------

Daha yeni tanıtılan cihazı beğenmeyenler olmuş ulan arkadaş daha bugün tanıtıldı hangi ara alıp kullandınızda eleştirir oldunuz. :)

tasarım konusunda gelmiş fark ettiysen. Büyüklük vs.. için.

Merak ettim de; futbol oynamadan, gs-bjk-fb gibi takımları yönetmeden yada teknik direktör olmadan hiç yorum yapmıyor musun ? Yada kullanmadığın ferrari, aston martin vs.. hakkında hiç mi güzel yada çirkin demedin.

Beğenenler oldu onlar ne ayak ??

Vallahi enteresan bir cinssiniz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

tahref156 bunu yazdı:

tasarım konusunda gelmiş fark ettiysen. Büyüklük vs.. için.

Merak ettim de; futbol oynamadan, gs-bjk-fb gibi takımları yönetmeden yada teknik direktör olmadan hiç yorum yapmıyor musun ? Yada kullanmadığın ferrari, aston martin vs.. hakkında hiç mi güzel yada çirkin demedin.

Beğenenler oldu onlar ne ayak ??

Vallahi enteresan bir cinssiniz.

Hocam laf ebeliği yapmanın alemi yok lakin daha telefonu resimlerde videolarda görüpte olmamış demek çok saçma. Telefon büyük diyorsunuz peki bu adamlar gerizekalımıdır sizler gibi düşünemiyormu diyemiyorlarmı yaf acaba büyükmü oldu. Demek ki anca öyle oluyor mesajları yazmak için tuşlar iyi geniş olacak sonra ekran büyük olacak ki kaliteli şeyler yapılabilsin hani burada bu tür yorumlar görünce saçma diyesim geldi. Yani dış görünüşe bakıpta yargılamayın :) Bu arada enterasan bir cins olduğumu söylüyorsunuz siz beni daha henüz görmemişken nasıl biri olduğumu tahmin bile edemezken enteresan bir cins olduğumu söylüyorsunuz sence saçma değil mi?

🥒
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

tahref156 bunu yazdı:

Hocam laf ebeliği yapmanın alemi yok lakin daha telefonu resimlerde videolarda görüpte olmamış demek çok saçma. Telefon büyük diyorsunuz peki bu adamlar gerizekalımıdır sizler gibi düşünemiyormu diyemiyorlarmı yaf acaba büyükmü oldu. Demek ki anca öyle oluyor mesajları yazmak için tuşlar iyi geniş olacak sonra ekran büyük olacak ki kaliteli şeyler yapılabilsin hani burada bu tür yorumlar görünce saçma diyesim geldi. Yani dış görünüşe bakıpta yargılamayın :) Bu arada enterasan bir cins olduğumu söylüyorsunuz siz beni daha henüz görmemişken nasıl biri olduğumu tahmin bile edemezken enteresan bir cins olduğumu söylüyorsunuz sence saçma değil mi?

sacma kısmıda o zaten galaxy note a baktım allah korusun dedim. Büyük isteyen galaxy note alır, yetmezse tablet alır. Büyütmeleri kötü olmuş. 

Tekrar diyrum görmediğin ve kullanmadığın hatta hiç yapmadığın bir iş hakkında güzel-kötü-çirkin demiyormusun bir dşün.

Ayrıca ekranın büyük olduğunda kaliteli işler yapılacağını nerden çıkarttın ? Bunun ergonomisi var, elde tutulma zorluğu var bir ton şey var. İsteyen buyursun alsın. Kullanmadan , denemeden birşeyin görünüşü hakkında yorum yapmayacaksak yandık.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

tahref156 bunu yazdı:

sacma kısmıda o zaten galaxy note a baktım allah korusun dedim. Büyük isteyen galaxy note alır, yetmezse tablet alır. Büyütmeleri kötü olmuş. 

Tekrar diyrum görmediğin ve kullanmadığın hatta hiç yapmadığın bir iş hakkında güzel-kötü-çirkin demiyormusun bir dşün.

Ayrıca ekranın büyük olduğunda kaliteli işler yapılacağını nerden çıkarttın ? Bunun ergonomisi var, elde tutulma zorluğu var bir ton şey var. İsteyen buyursun alsın. Kullanmadan , denemeden birşeyin görünüşü hakkında yorum yapmayacaksak yandık.

Hocam öyle bi abarttın ki görende gözlerinizi kapatın bakmadan alın dedik yaf tamam da ön yargılı olmayın yeni tanıtıldı belkide elinize alınca daha farklı şeyler hissedeceksiniz. Ben görmediğim ve kullanmadığım şey hakkında neden yorum yapayım ki ilahi seninkiside soru. Sen gör galaxy s3 piyasayı böyle bi sarsın olumsuz konuşanların en az yarısı bu telefonu almak için uğraşacak. Sony erricson'un daha büyük telefonları var nokia'da öyle ve hepsi öyleyken samsung ne kadarda büyük demek saçma yaf. Aralarında bi samsun büyük üretseydi diyecektim ki tamam. '' Aman sohbet nereye gidiyor yaf neyse mürid haklısın saygılar iyi geceler ''

🥒
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

ancak 2. telefon olarak kullanılır, büyük telefonla konuşmak tam manasıyla eziyet, araç kullanırken konuşmak ayrı bir eziyet, bluetooth falan istediği kadar olsun, büyük telefondan nefret ediyorum :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AasakLie
    AasakLie's avatar
    Erkek

sensation xl den gerisi traş arkadas en az 2 sene ondan güzeli cıkmaz :))

Belki sihirbaz değildik ama çok şey kaybettik.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    adamlar üretyor çeşit bol geniş ekran isteyen gider alır note s3 alır istemeyen almaz bunlar seçenek yelpazeyi geniş tutyor samsung güzel bi pazarlama strarejisi galaxy note bi açığı kapatmıştır bana göre. tablet ve telefon arasını. s2=4.3" s3=4.8" Note=5.3" almak isteyen ? dokunmatik telefonun geniş olması daha iyi değilmidir?

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

HeYeT bunu yazdı:
    adamlar üretyor çeşit bol geniş ekran isteyen gider alır note s3 alır istemeyen almaz bunlar seçenek yelpazeyi geniş tutyor samsung güzel bi pazarlama strarejisi galaxy note bi açığı kapatmıştır bana göre. tablet ve telefon arasını. s2=4.3" s3=4.8" Note=5.3" almak isteyen ? dokunmatik telefonun geniş olması daha iyi değilmidir?

saydıklarının 3üde aynı özelliklere sahip olsa dediğin doğruda bunlar farklı özelliklerde cihazlar. ben hem quad-core işlemci hem iyi bir gpu istiyorum hemde 4.3 inc istiyorum dersem ne olacak peki? büyük telefon istemeyenleri 1 sene önce cıkmıs modele zorluyorlar.

bence bu kadar büyük yaparak kendi ayaklarına sıktılar. uzakdoğu firmalarının kronik mallığıdır zaten. adamlar çükleri küçük oldugu için girdikleri her boku abartıyorlar. donanıma abanırlar yazılımı boktan yaparlar, hadi onuda yaparlar bu sefer eşşek gibi tel üretirler aha bu da aynı hesap. sony de yıllarca aynı mallıgı yaptı şimd tarihinin en büyük zararlarını acıklıyor. bu adamlara sadece cihaz ürettireceksin hacı, tasarımdır dizayndır ergonomidir amerikalılara avrupalılara bırakacaksın.

velhasıl kelam ekran boyutu arttıkca iyi olacak gibi düz bi mantık benimsiyor samsung, işlemci cekirdeği değil bu amk marifet ekran yapmaksa baskasıda gider 6 inç tel üretir. 4.3 s2 ye bile insanlar zor alısmısken 4.8 nedir yahu? zaten galaxy tab.ler 7 incten baslıyor. kim neresine sokacak o kadar telefonu, dahası bunun bayan müşterileride var, hiçbi kız gidip bu teli almaz.

şu özellikleri s2 nin kasasına sadık kalarak yapsalar canavar olurdu, hem de s2 nin devam niteliğini daha iyi taşırdı.

steve jobsun sözü var, iphone için 3 incten 4.7 ye kadar birsürü prototip ürettik, en ideali 3.5 inçti, diğerleri ele oturmuyordu diye. apple hala 3.5 inçten vazgeçmedi mesela, ama onlarda geçecek her ne kadar küçük tel isteselerde, çünkü piyasa buna zorladı. şu an 4-4.3 inc arası en ideal, dahası standart insan eline göre büyük kacıyor, iki el kullanmayı gerektiriyor, zaten 5 inç tel alcak olsam gider tablet alırım.

the new iphone eger 4.3 inc.te cıkarsa cok pis kor bu cihaza. iphone'un tek eksisi android teller yanında ekranının kücük kalması, onun dışında ios zaten mükemmel bi sistem, bide aynı ppi değerini koruyarak -ki bu da cözünürlüğü yükseltmekten geciyor- ekranı 4.3e cıkarırlarsa alır yürür iphone.

bide not olarak bu s3 teki ekran bataryaya fazla geldiği için pentile denen biraz daha dandik bi ekranı kullanmıslar, ppi değerinide düşürmüşler, inceleyenler yakından bakınca pixellerin seçildiğini söylüyorlar. eger böyleyse hakkaten mal bi pazarlamaya gitti samsung.

Amphetamine Logic.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

AasakLie bunu yazdı:

sensation xl den gerisi traş arkadas en az 2 sene ondan güzeli cıkmaz :))

HTC ONE S çıktı hocam :) Ondan daha ıyısı ondan dahagüzelı :)

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 6437 Toplam Mesaj: 42