Samsung Galaxy S III Bugün Tanıtıldı
-
Tesla'nın icat ettiği bir durumdur kablosuz elektrik aktarımı. Trafoların mantığını kullanmışlar, stand üzerine koyuyorsunuz telefonu kendiliğinden şarj oluyor.
Bir kaç yıla kalmaz yolda yürürken etrafınızdaki manyetik alanlarla telefonunuz şarj olacak... Yakındır.
-
samsung akıllı telefon işinde çok başarılı..
yalnız fiyatlarıda bir okadar yüksek.
1.800 2000 e telefon mu olur a.q, bu devlet enflasyonu düşürmediği gibi vergileri artırıyo. oç. ya. eskiden alım gücü vardı.
paramız kadar sosyaliz işte
-
tablet sınıfında sanırım bu ne ya neresıne sokcak bunu kullanıcı? beğenmedim.
-
birgaripaskbestesi bunu yazdı:
-----------------------------Tesla'nın icat ettiği bir durumdur kablosuz elektrik aktarımı. Trafoların mantığını kullanmışlar, stand üzerine koyuyorsunuz telefonu kendiliğinden şarj oluyor.
Bir kaç yıla kalmaz yolda yürürken etrafınızdaki manyetik alanlarla telefonunuz şarj olacak... Yakındır.
-----------------------------micheal faraday?
-
xperia ray boyutunda galaxy sIII çıksın alırım (: sevmiyorum birader danazor gibi telefonu..
cep bankacılığı, mail, resim çekme, lüzum gördüğümde internette gezinme, navigasyon gibi özellikleri işimi görsün, olabildiğince küçük olsun..
an gelir oturur film izlerim diye tablet pc boyutunda telefon taşımak lüzumsuz geliyor bana.. şimdilik ray kâfi..
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------birgaripaskbestesi bunu yazdı:
-----------------------------Tesla'nın icat ettiği bir durumdur kablosuz elektrik aktarımı. Trafoların mantığını kullanmışlar, stand üzerine koyuyorsunuz telefonu kendiliğinden şarj oluyor.
-----------------------------Tesla manyetik alanlarla ilgili ilk çalışmayı yapan kişidir.
-
aq ben bu telefonu savaşta kalkan diye kullanırım kafam kadar
-
boyutuna laf edene kadar elinize alın. note 5.3 inc cebe de sıgıyor ele de tek elle kullanımda mümkün.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------boyutuna laf edene kadar elinize alın. note 5.3 inc cebe de sıgıyor ele de tek elle kullanımda mümkün.
-----------------------------eeee herşey donanım değil , tasarımda önemli ! Bana GS2 bile büyük geliyor bunu dahada büyütmüşler note ye hiç birşey demiyorum zaten , tablet ile telefonu karıştırmak ayrı bir aptallıktır.
-
birgaripaskbestesi bunu yazdı:
-----------------------------wert bunu yazdı:
-----------------------------birgaripaskbestesi bunu yazdı:
-----------------------------Tesla manyetik alanlarla ilgili ilk çalışmayı yapan kişidir.
-----------------------------Michael Faraday, (d. 22 Eylül 1791, Newington, Surrey – ö. 25 Ağustos 1867, Londra), İngiliz kimya ve fizik bilgini.
19. yüzyılın en büyük bilimadamlarından biridir. Elektromanyetik indüklemeyi, manyetik alanın ışığın kutuplanma düzlemini döndürdüğünü buldu. Elektrolizin temel ilkelerini belirledi. Klor gazını sıvılaştırmayı başaran ilk kişidir ve elektrik motorunu icat etmiştir.