Samsung Mu Apple Mı ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    Apple konu kapanabilir,


    Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2012
    Erkek

    cevabı sana video versin :D 

     

    https://www.youtube.com/watch?v=KvOK8FlE5oc

     


    ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Nisan/2007
    Erkek

    Valla ben apple ekosistemine alisik degilin. O yuzden yillardir android kullaniyorum. Ilk android telefonum ideos x5 de sen dusun. Sistemin gelisimini cok yakindan izledim. Hic iphone kullanmayan biri olarak, elime aldigimda mal gibi kaliyorum. Bana daha karisik geliyor. 

     

    Kullanim kokayligi olarak bence android daha basarili. En inemlisi geri tusu var telefonda valla en cok kullandigim tuslardan biri. 

     

    Adam gibi bir telefon kullanipta stabilite sorunu yasayani gormedim. Gidip 1000 tllik telefonla 7000 tllik telefonu kiyaslamazsan bence android daha kullanisli.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Erkek

    Anroid kasıyor, 

    (taşak geçiyorum)

    Son 5 senede note3, s6edge plus, note8 kullandım. Allah Samsungdan razı olsun. Telefonun canını çıkartıyorum, bana mısın demiyor. 1500 tane kontak var, kasintiya denk gelmedim menüye girince falan.

     

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2005
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

    ne kadar ekmek o kadar köfte. 1000 liralık androidden 6bin liralık iphone a geçersen tabi android kararsız gelir. 6bin lirayı androide verirsen iphone u aramazsın.

    Samsung da android demek değil. son cihazlarını kullanmadım ama 2 yıl önceye kadar bir sürü gereksiz samsung uygulaması sayesinde çok kötüydü. aynı cihaza lineageos yükleyince uçuyordu oysa. düzgün yazılım önemli. xiaomi bu konuda çok başarılı. oneplus huawei çok başarılı. Samsung kullanan ben android kullanıyorum demesin. sanırım bu da onların bilinçli eskitme yöntemi, iphone un pil yoruldukça yavaşlaması gibi.

     

    evet hocam katılıyorum ne kadar ekmek o kadar köfte. bilgisayar düşün ne kadar iyi işlemci, ram, ekran kartı o kadar iyi bilgisayar. bilgisayarın marka ismine gerek kalmıyor. yazılım olarak bende hep android kullandım ben memnunum, iphone kullananda iphonedan memnundur. ikisinide kullanana bi sor derim. abim en son iphone aldı, sanki hem yazılım olarak hemde fiziksel olarak biraz daha sağlam gibi.


    Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2007
    Dişi

    Samsung note 2 note 5 kullandım son olarak note 8 kullanıyorum ve cok memnunum Allah android e zeval vermesin


    Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Samsung = Android diye düşünüyor çoğu kişi. Aslında milletin iphone'a geçmesine sebep olanda Samsung. S5'e kadar ürettiği tüm modelleri arayüzü yüzünden kasan, arama gelince donan, rehberi açarken bile 5-6 saniye boyunca kendine gelemeyen cihazlardı. Sonradan çok müşteri kaçıp S5 modelini satamayıp elinde kalınca biz ne yapıyoruz diye kendilerine geldiler ve S6'da hem malzeme kalitesini hemde yazılımlarını düzelttiler.

    Android kasıyor diyenler olmuş. O muhabbet Android 5 sonrasında geçmişte kaldı. Şuan ios kadar stabil. Fakat Android uygulamaları kararsız. Bu kararsızlığa sebep olanda firmaların kendilerine uyarladıkları arayüzleri. Samsung'un Experience, Huawei'nin Emui'si vs. Google saf Android'i yayınlıyor bunlar kafasına göre her sürümde bir yerin kodlamasını değiştiriyor. Android açık kaynak, Android 8 sürümü çıkıyor mesala sonra firmalar alıyor bunun kodunu, arayüzü değiştireceğiz, yok kendimizce özelleştireceğiz, diğer modellere göre farklılıklar oluşturacağız derken hiç kurcalamaması gereken kodları kurcalıyorlar. Sonra senin çok sıradan bir özellik için yazdığın ve 3 yıldır çalışan kodun (Google'ın default Android 8 versiyonunda problem çıkartmayan özellik) bu kodla aşırı oynayan firmanın telefonunda çalışmıyor. Android'de bir defa kod yazıyorsun. Sonra 30-40 defa farklı telefonlar için optimizasyon yapmakla uğraşıyorsun. Neden? Çünkü açık kaynak... her telefon üreten kafasına göre kodla oynuyor. Aldığı telefonda senin programını çalıştıramayan kullanıcı da bi yandan telefon modeline sövse de bir yandan Google Play'den basıyor sana 5 üzerinden 1. Hem ekstra bir ton çaba harcıyorsun, hem de uygulamanın puanını düşmekten alıkoyamıyorsun. ios gibi kapalı kutu ortamlarda durum böyle değil. Yazdığın bir kodun farklı iphone modellerinde çalışmama durumu yok denecek kadar az. 

    Şuan Apple cihazlar marketleri sayesinde tercih edilebilir. Mağazada saçma salak birbirinin aynı hiç bir işe yaramayan reklam dolu uygulamalar yok, uygulamalar durduk yere çökmüyor, dolandırılma riski yok vs vs. Geçen sene dolandırıcının teki Android markete sahte PTT uygulaması yükleyip tonla kişinin kredi kartı numaralarını çalmıştı. Google uygulamaları neredeyse 1 ay sonra zar zor kaldırdı.

    https://www.donanimhaber.com/mobil-uygulamalar/haberleri/Play-Storedaki-sahte-HGS-uygulamasi-4000-kisiyi-etkiledi.htm

    Sonuç olarak Google şu marketi adam ederse Apple'ın işi iyice zora düşecek. Zaten bir kaç senedir satış konusunda yerlerinde sayıyorlar.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BenSen
    BenSen's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2017
    Erkek
    DanqerLine bunu yazdı

    cevabı sana video versin :D 

     

    https://www.youtube.com/watch?v=KvOK8FlE5oc

     

    Aradığım cevabı aldım teşekkürler :D


    Ne güzel demiş ”Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.” (Karl Marx)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    4 Yıl 3 Ay Turkcell TIM de çalıştım. 

    Şuanda teknik serviste çalışıyorum. 

     

    TIM çalışanlarının %90 ı apple iphone

    teknik servis çalışanlarının 4 te 3 ü apple kullanıyor. 

     

    nedenine gelecek olursak iki cihazı da adam gibi kullanmayan birinin tam olarak anlayamayacağı birşey var. Andorid işletim sistemi note 8 de olsa s9+ da olsa hep bir laglı çalışıyor yani o kadar donanıma güce rağmen sanki sistem o kadar kaynak tüketiyor ki cihaz yetmiyormuş gibi. Ayrıca artık android cihazlarda ucuz değil 6k7k8k para veriyorsun UYGULAMA ÇÖKTÜ yada kapatıldı yazısını görmek istemiyorsun.

    Android kullanıyorsun açıyorsun bir koşu uygulaması koşu sonuna doğru uygulama kapatıldı hatası tüm veri gidiyor.

     

    Apple cihazlarında ayrıca veri işlemek ve paylaşmak her zaman daha kolay, imovie ile neredeyse film üretecek kalitede bir işleme potansiyeline sahip çek , düzenle paylaş.

    Apple cihazlar basittir , kolaydır ama android fanboyları hala 

    yok torrent indircem yok mp3 indircem.

    2018 de artık kimse telefonuna torrent veya mp3 indirmeye uğraşmıyor uğraşan varsada işsizdir yıllarca hem android hem ios kullandım sadece 1 kere torrent indirmem gerekti ama ondada indirdim.

    apple da da android de apk yükler gibi hatta daha basit markette olmayan uygulamaları yükleme yöntemleri var JB siz.

     

    Android ancak 2. telefon olabilir oda sadece note serisi.

     

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seminerist
    Seminerist's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Temmuz/2016
    Erkek

    Sana farklı birşey söyleyim. Klasik adamsan öyle çok cafcaflcıığı sevmiyorsan , telefonu telefon olarak kullanmak istiyorsan iphone şiddetli tavsiyemdir.
    Yok ben derinlere inicem , uygulamalar indiricem , kurcalıcam , bızıklıcam diyorsan android telefon kullan.


    Ben telefonu telefon olarak , sadece ihtiyaç için kullanan biriyim.İphone dan şaşmam

Toplam Hit: 8297 Toplam Mesaj: 71
ios apple android iphone samsung iphone apple