Samsung Mu Apple Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hangisi ihtiyaçlarını daha iyi karşılıyorsa. 2018 yılında telefonuna MP3 indirmeye çalışan işsiz değildir. Herkes popüler müzik dinlemek zorunda değil. 

krypt tarafından 19/Ağu/18 11:06 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hayatta iphone kullanmam. hediye gelmişti bende başkasına hediye ettim a5 kullanmaya devam ediyorum gözünü seveyim androidin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

Bir kere başlık üzerinden gidersek olmaz

android mi ıos mu 

tabiki android huwai 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

Güvenlik, Stabilite, Hiz, Özgünleştirme gibi kategörilere ayirip oyle değerlendirmek lazim.

Telefon kitlenmiyor vs demek dogru değil. Ben XX app sini indirdim doğru calismiyor. 10k  bu uygulama icin spam bildirimi yapilmiş. Uygulama benim kişisel bilgilerimi calip xxx firmasina gönderiyor ve bu hala native store da duruyor. IOS'sun store'u olan appstore da bu imkansiz. Play store de eee permisionlarına bak arkadasım oluyor.

ucretli app ler kullanırım ama o app nin aciklamasinda ne yazıyor ise kesin gercektir. öbür türlü paramı geri isterim, apple verir. Google kullanıcı yorumlarını okuyun bu yazılımın bunu yapmadığını yorumlarda belirtmişler diye red veriyor.

NFC ile ilgili guvenlik prosedürleri oturmadiği icin donanım iphone7 serisine oldugu halde yazılımsal olarak kapalı idi. Protokol hataları global olarak düzeltiği zaman aktif edildi. Bu durumda ben önemli bir verimi android de saklamam.

Android kötü mü ? hayir, özgünleştirile bilir ve bu sayede XXX projede müşterime vereceğim tablet, telefon android olur. işletim sistemi seviyesinde editleyebilirim.

Hem andorid hem ios a yazılım geliştiren bir yazılım şirketim var,

Cebimde hem S9, hem xiomi mi6, hemde iphone X var.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Bende note8, hanımda iphonex var. 

Dün 2gblik note8deki fotoları benim telefonuma at dedi. 

30dk uğraştım.

Apple kullandirtmiyor kendini, bu şekilde güvenlik sağlıyor. Samsung ise istersen ralli yap, istersen insan gibi kullan diyor ve kullanıcıyı serbest birakiyor.

Imac, macbook, iphone hepsi var şirkette ama işine göre, muhasebe bilgisayarı imac, virüs girdi derdim yok. Mobil pc macbook air, şarj ve ağırlık sıkıntım yok. Ama başka şeylerde Windows vazgeçilmez. 

Son 3 yıldır hiçbir uygulama hata verip kapanmadı samsungda. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

30dk uğraştım.

Apple kullandirtmiyor kendini, bu şekilde güvenlik sağlıyor. Samsung ise istersen ralli yap, istersen insan gibi kullan diyor ve kullanıcıyı serbest birakiyor.

Imac, macbook, iphone hepsi var şirkette ama işine göre, muhasebe bilgisayarı imac, virüs girdi derdim yok. Mobil pc macbook air, şarj ve ağırlık sıkıntım yok. Ama başka şeylerde Windows vazgeçilmez. 

note 8 den iphone x e fotoları 30dk da mı attın hocam ? ve sen TBT müridisin. 

PanxeR tarafından 19/Ağu/18 15:36 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hazır konusu açılmışken iphone'da en sevmediğim şeyler :

-Fotoğraf ve video aktarımı konusunda Türk kızı triplerine girmesi. iTunes istemesi vs.

-Wifi'i kapatmak için illa ayarlara girmek zorunda bırakması. Bir kaç saat sonra kendi kendine açıyor sonra "abi bak etrafta wifi ağları var hadi şifresini girde bağlanayım diyor."

-Şarja takınca iCloud'a yedek upload edeceğim diye wifi'nin anasını ağlatması. Tüm bant genişliğini sömürüyor.

-Harici hard disk gibi kullananamamak. Android'te usb bellek gibi çat çat atıyordum istediğim dosyayı.

-Birisi aradığında ekranın tamamıyla arama ekranı olması. Android gibi yukardan usulce arama ekranı çıkarsa. Ama yok ya illa açacaksın yada meşgule atacaksın aramayı. Belki ben telefona cevap vermek istemiyorum ? İlla arama bitene kadar mal mal karşıdakinin vazgeçmesini bekleyeceğim.

-Arama sırasında telefonla konuşurken bildirim gelirse kafamda telefonun titremesi. Cidden iğrenç bir şey.

-Rezalet ötesi klavye tahmini. Yok yerine YÖK yazması salaklığını herkes bilir.

-Ses kısma ve arttırma animasyonunun eşek gözü kadar olması. Video izliyorum sesi kısayım diyorum ekranın ortasında 2 saat kocaman animasyon duruyor.

-Çağrı kayıtlarını maksimum 100 kayıta kadar saklaması. Android'te sen silene kadar durur. İstersen geçen seneki aramaları bile görebilirsin.

-Rehberde olan birisinin numarasını girince numarayı bulamaması. Android'te 0535 diye yazınca çat diye numarası öyle başlayanları önüme çıkarıyordu.

-iPhone 8 ve 8 Plus'ta bile LCD ekranda ısrar etmeleri.

-1998'de ki ceviz kıran kocaman antenli Ericssonlarda bile olan bildirim ledinin olmaması.

----------------------------------

Daha yazardımda yoruldum. iphone pratik telefonda bazı salaklıkları adamı bezdiriyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

30dk uğraştım.

Yöntem söyler misin hocam, nasil atayim. Itunes kurmadan pcden atamadim. 2gb olunca cloudla da uğraşmak istemedim. Ekstra yazilim kurmak istemiyorum. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

30dk uğraştım.

Yöntem söyler misin hocam, nasil atayim. Itunes kurmadan pcden atamadim. 2gb olunca cloudla da uğraşmak istemedim. Ekstra yazilim kurmak istemiyorum. 

kayıpsız atmak istiyorsan mail ile veya  SHAREit programıyla.

shareit ile wifi ve bluetooth aynı anda kullandığı için ( tıpki samsung smart switch veya airdrop gibi ) dosyaları hızlı bir şekilde atar. 

zaten apple dan apple a airdrop ile hızlı bir şekilde atıyor  , unutmamak gerek ki whatsapp wetransfer ve cloudbackup bukadar geliştiyse apple ın diğer markalara bluetooth üzerinden dosya transferi yapmak istememesi yüzünden gelişti. 

dünyada en fazla dosya paylaşımı yapan cihazlar ( resim upload ı veya video ) iphone 4s den beri apple

bunun sebebi ise bu cihazları kullananların daha fazla veri üretip kolayca kesip biçip paylaşabilmesi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

30dk uğraştım.

kayıpsız atmak istiyorsan mail ile veya  SHAREit programıyla.

shareit ile wifi ve bluetooth aynı anda kullandığı için ( tıpki samsung smart switch veya airdrop gibi ) dosyaları hızlı bir şekilde atar. 

zaten apple dan apple a airdrop ile hızlı bir şekilde atıyor  , unutmamak gerek ki whatsapp wetransfer ve cloudbackup bukadar geliştiyse apple ın diğer markalara bluetooth üzerinden dosya transferi yapmak istememesi yüzünden gelişti. 

dünyada en fazla dosya paylaşımı yapan cihazlar ( resim upload ı veya video ) iphone 4s den beri apple

bunun sebebi ise bu cihazları kullananların daha fazla veri üretip kolayca kesip biçip paylaşabilmesi.

Anladim hocam, yazilim kurmadan itunesdan devam etmek daha mantıklı geldi, 

Bir tarafa usb flash bellek takip dosya aktardigim, pcye bağlayıp flash bellek gibi dosya aktarabildigim, bluetooth ile istediğimi yapabildiğim samsunguma bakıyorum. 

Heleki ofiste tvye telefonun ekranını yansıtıp, kalemle bişeler çizip anlattığımi düşününce, fotoğrafıyla resim bastirmaya, fotokopiciye çıktı almaya gittigimde yaşadıklarımı düşündüğümde... . Bir tarafa iphone koyuyorum. Ne yapsam ne etsem olmuyor samsung ağır basıyor.

Alo, facebook, selfie, Instagram için tartismasiz iphone, gerisi hikaye. 

Kaan tarafından 19/Ağu/18 17:15 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 9331 Toplam Mesaj: 71
ios apple android iphone samsung iphone apple