Satılık PS3 Oyunları - Eye Kamera
-
merhaba müritler. Kutulu çiziksiz oyunlardır müritler acil paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum.aralık ayındaki turnuvam için kayıt ücreti lazım oldu. piyasanın 5-10 altına koyuyorum.
gta 5 : 70tl
metal gear rising revengeance :30 tl
ps3 eye kamera: 30 tl
havale geçerek ödeyebilirsiniz. iyi günler.
-
GTA5 site dışında satılmıştır.
-
ne turnuvan var hocam aralık ayında.
merak iste :)
-
serioususer bunu yazdı
ne turnuvan var hocam aralık ayında.
merak iste :)
sattalite epe büyükler eskrim turnuvası
-
hocam ps3 u kırıyorlar butun oyunlarıda yukluyorlar ıstedıgın fıyat bana fazla geldı
-
h2run bunu yazdı
hocam ps3 u kırıyorlar butun oyunlarıda yukluyorlar ıstedıgın fıyat bana fazla geldı
yorumsuz :/ iyi satışlar
-
h2run bunu yazdı
bu mantıkla TR'de hiç ps3 oyunu satılmaması gerekiyo :)
-
ps kırdırmak aptallıktır kim ne derse desin, cd ler temizse hatta kutulu demiş arkadaş kutuları vs. sağlam olduğuna göre fiyat çok iyi
-
Ne demek ps3 kırdırmak aptallıktır? Benimkisi senelerdir kırık ne yani biz aptal mıyız?
-
watervay bunu yazdı
Ne demek ps3 kırdırmak aptallıktır? Benimkisi senelerdir kırık ne yani biz aptal mıyız?
aptalsın tabi,bi oyuna 100-150 lira vermediğin için vatan hainisin hatta :)
-
watervay bunu yazdı
Online oynayamıyorsun? Kardeşlik vs ile oyunu alırsın, eğer yeni çıktığında alırsan 10-15 tl zararla satarsın, oyunun çıkışından 1 ay sonra aldıysan aynı fiyata satarsın. İşi biliyorsan kırdırma+oyun yükletme parasına orjinal oynarsın oyunları.