Satılmayan Bir Tek Onlar Kalmıştı; Okullar
-
MEB ve Sanayi bakanlığının ortak yürüttüğü bir projeye göre; İstanbuldaki değerli araziler üzerine kurulu okullar satışa çıkarılacak okullar arasında Maçka Akif Tuncel ETL, Atatürk Fen Lisesi gibi tarihi eser niteliği taşıyan okullarda bulunuyor.. Satılan arazileri satan alan kişiler belli bir süre zarfında yeni bir okul yaptırcakmış kim bilir nerde :S
Bilimsel yaklaşımdan çok uzak :
Şehir Plancıları Odası Başkanı Pınar Özden, planın bilimsellikten uzak ve ticari bir yaklaşımın ürünü olduğunu ifade etti. “Eğitimde yaşanan onca sorun ve yeni okullara ihtiyaç varken, olaya ticari bakıp değerli değersiz tartışması doğru ve bilimsel bir yaklaşım değil” diyen Özden, yapılmak istenenin tamamen ticari kaygıdan öte bir şey olmadığını söyledi. Özden, “Okul alanları için ulaşılabilirlik mesafesi gibi birtakım bilimsel kriterler doğrultusunda okul yerleşimleri yapılması gerekir” dedi.
Müridler satılmayan bir okullarımız kalmıştı onlarda satışa çıkmış :|
-
Analarınıda satsınlar.
-
Yalan haber bence.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Yalan haber bence.
-----------------------------Yalan olduğunu sanmıyorum. Çünkü Trabzon'da da bu tip söylentiler çıkmıştı.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Yalan haber bence.
-----------------------------Yalan değil hocam hatta Anadolunun bazı kesimlerinde ihaleler yapılıp satışlar gerçekleşti..
http://www.sabah.com.tr/2008/02/11/haber,F8150CF68F114AB39170EFE8DAA11884.html
-
oha ya ne anlamadım meb i mi özelleştiriyorlar bana mı öyle gelyor :| meb bakanlığı kalksın o zaman
-
asparagas değildir çok önceden beri söylenen bişey işte şimdide icraata geçiyor
ah atam ahh kemiklerin sızlıyor biliyorum. sen milli bir eğitim isterken, şimdilikler yok öss de ingiliz sistemini, devlet okullanını satıyorlar.
analarını satılığa çıkardıklarında ilk ben talibim
-
aynı mesele dokuz eylül üniversitesi üzerinede söylenip duruyo. doü nün arazisi değilde komple kendisi özelleştirilecekmiş heralde. ne kadar doğrudur, ne kadar dedikodudur bilmiyorum.
-
RTE'nin anasına avradına acıyorum ya hergün kulakları çınlıo...
-
Bu adamların hep bir bildiği var zaten arsa satarlar işsizlik azalcak derler telekomu satarlar kalite artıcak derler yakında analarınıda satarlarsa onada birşey bulurlar !
-
hocam kaynağı söyler misin lütfen