Satılmayan Bir Tek Onlar Kalmıştı; Okullar
-
Normal bi devlet okulunu satsalar bişi dememde atatürk fen vs. böyle okulları satmaları saçmalık :S
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Yalan haber bence.
-----------------------------Öss başkanın göreve geldiğinde söylediklerini bi hatırlayalım:
Devlet üniversiteleri de paralı olmalı!!! Neden? CVP: AKP'nin yanındakiler zengin oluyor çünkü tek tek devletin önemli mevkilerinde kadrolaşıolar.Para bol devlette tabi aa pardon o artık AKP nin parası.
-
Hoca emin ol satılırsa çok çok daha iyi olur , kıçı kırık devlet memuru öğretmen kendini okulda allah sanıyor , kaba kuvvetmi demezsin , emrivakilik mi demezsin her türlü şerefsizlik ve kayırma var , 12 yıllık eğitim öğrenim hayatımda okumayı öğrenmek dışında hiçte ahım şahım bişe alamadım dostluklarım dışında beni anarşist devlet karşıtı bi insan yaptı bu şerefsizler belki bizden sonrakiler için daha insanca fırsatlar sunulur ..
-
Ya akp baya bi bozuk çıktı zaten.Her ne kadar başındaki iyi deselerde onlarında yanında şerefsizler çıkıyor.
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------Hoca emin ol satılırsa çok çok daha iyi olur , kıçı kırık devlet memuru öğretmen kendini okulda allah sanıyor , kaba kuvvetmi demezsin , emrivakilik mi demezsin her türlü şerefsizlik ve kayırma var , 12 yıllık eğitim öğrenim hayatımda okumayı öğrenmek dışında hiçte ahım şahım bişe alamadım dostluklarım dışında beni anarşist devlet karşıtı bi insan yaptı bu şerefsizler belki bizden sonrakiler için daha insanca fırsatlar sunulur ..
-----------------------------Ben de onu diorum ücra köşelerde ki okulların, normal düz liselerin, vilköğretimlerin özelliştirilmesi çok normal ve mntıklı gelior bana bu sebeplerden ama atatürk fen olsun ankara fen olsun böyle öss puan ortalaması 360 larda olan öğrencilere sahip okulların özelliştirilmesi saçma olur..
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------Hoca emin ol satılırsa çok çok daha iyi olur , kıçı kırık devlet memuru öğretmen kendini okulda allah sanıyor , kaba kuvvetmi demezsin , emrivakilik mi demezsin her türlü şerefsizlik ve kayırma var , 12 yıllık eğitim öğrenim hayatımda okumayı öğrenmek dışında hiçte ahım şahım bişe alamadım dostluklarım dışında beni anarşist devlet karşıtı bi insan yaptı bu şerefsizler belki bizden sonrakiler için daha insanca fırsatlar sunulur ..
-----------------------------Yabancılara satılıyor dikkatini cekiyim.Yabancı okullar sorunu diye bir sorun vardı Atatürk'ün çözdügü.Bu sorunu tekrar olusturmaktır bu yapılan.
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------Ben de onu diorum ücra köşelerde ki okulların, normal düz liselerin, vilköğretimlerin özelliştirilmesi çok normal ve mntıklı gelior bana bu sebeplerden ama atatürk fen olsun ankara fen olsun böyle öss puan ortalaması 360 larda olan öğrencilere sahip okulların özelliştirilmesi saçma olur..
Bunlar onu demiyor ama . Ücra köşelerdeki okullar, düz liseler ve ilköğretimlerin özelleştirilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Sadece Değerli arsası olan okullar satılıyor.
-
Lemuria bunu yazdı:
Kıçı kırık mı? Sen ne diyosun kardeş adam 4 sene öğretmenlik okuyo sonra kpss ye giriyo kazanıyo bilmem nerelerden okullarınıza geliyo.Sen adama kıçıkırık diyosun.Sende gel oku öğret yetiştir havanıda bas. -
Esconda bunu yazdı:
Lemuria bunu yazdı:
Kıçı kırık mı? Sen ne diyosun kardeş adam 4 sene öğretmenlik okuyo sonra kpss ye giriyo kazanıyo bilmem nerelerden okullarınıza geliyo.Sen adama kıçıkırık diyosun.Sende gel oku öğret yetiştir havanıda bas.
tabikide kıçı kırık , nerden geliyor nereye gidiyor banane ? bi öğrencinin istediğini veriyor mu vermiyor mu problem budur , öğretmenden beklenen budur , sadece kendi branşından 4 yıldır ezberlediği öğrencilere önce şu konuyu anlatıcam sonra şu sonra şu ... olay bu değildir , okul aynı zamanda eğitim yeridir , öğretmen bana gelir küfrederse,sigara içme diyip odasında çay+sigara içerek bana nispet yaparsa kişisel egolarını tatmin etmek için bana diklenirse ben öyle öğretmene herşeyi söylerim. sanki babasının hayrına geliyor o öğretmen okula -
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------Esconda bunu yazdı:
Lemuria bunu yazdı:
Kıçı kırık mı? Sen ne diyosun kardeş adam 4 sene öğretmenlik okuyo sonra kpss ye giriyo kazanıyo bilmem nerelerden okullarınıza geliyo.Sen adama kıçıkırık diyosun.Sende gel oku öğret yetiştir havanıda bas.
tabikide kıçı kırık , nerden geliyor nereye gidiyor banane ? bi öğrencinin istediğini veriyor mu vermiyor mu problem budur , öğretmenden beklenen budur , sadece kendi branşından 4 yıldır ezberlediği öğrencilere önce şu konuyu anlatıcam sonra şu sonra şu ... olay bu değildir , okul aynı zamanda eğitim yeridir , öğretmen bana gelir küfrederse,sigara içme diyip odasında çay+sigara içerek bana nispet yaparsa kişisel egolarını tatmin etmek için bana diklenirse ben öyle öğretmene herşeyi söylerim. sanki babasının hayrına geliyor o öğretmen okula
-----------------------------60 kişilik sınıflarda ders anlatma çalışan öğretmenlerden ders anlatmaları dışında ne bekleyebiliriz ki ? Kullandığın tabirlere ve yaptığın genellemelere dikkat et hocam..
Edit : Arkadaşlar lütfen konuyu saptırmayalım + küfür ve ağır ithamlardan kaçınalım :B