Sayısal Dersleri Yapamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı

Sanırım yarın ilk işim kitapevine gidip iyi bir konu anlatımlı testli mestli bi matematik kitabı alıp bi haftasonu full çalışmak anlamaya çalışmak olucak. Veya yarın okuldaki hocaya bu durumu anlatıp kitap önermesini de isteyebilirim ama hocaya söylemek en sağlıklısı gibi gözüküyor. :D 

hocalar basında savar , örnek türkçeyi sordum ne alırım güvender dedi 2 hafta sonra hocam bu çok uzun almış dedim ben öğrencilerime güvender tavsiye etmiyorum dedi dahada dersine girmedim :)

o zaman ne alayım? az yol gösterin bana 9 yıldır öğrenciyim ilk kez test kitabı alıcam :D :D 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı

Sanırım yarın ilk işim kitapevine gidip iyi bir konu anlatımlı testli mestli bi matematik kitabı alıp bi haftasonu full çalışmak anlamaya çalışmak olucak. Veya yarın okuldaki hocaya bu durumu anlatıp kitap önermesini de isteyebilirim ama hocaya söylemek en sağlıklısı gibi gözüküyor. :D 

hocalar basında savar , örnek türkçeyi sordum ne alırım güvender dedi 2 hafta sonra hocam bu çok uzun almış dedim ben öğrencilerime güvender tavsiye etmiyorum dedi dahada dersine girmedim :)

o zaman ne alayım? az yol gösterin bana 9 yıldır öğrenciyim ilk kez test kitabı alıcam :D :D 

yok öyle dünya kardeşim öpe öpe yapacaksın. gidiyorsun kırtasiyede fem mat1 ilk adım alıyorsun ve fem simetri 3 lü sarı kitap

eğer almam diyorsan pdfleri var nette testkitap yaz çıkar indir. kırtasiyeye git arkasındaki seri numaraları al teknofem üye ol tüm soruları çözümlü teknofem mat1 konu anlatım yaz youtube torent videolar var izle. ama sen bunu yapmazsın çünkü sende bizim gibisin anca kazık girecek anlıyacan bak abine 19 yaşında halen çalısıyor sınava. senin yaşında kuzenim var ben ders diyorum o call of duty grafiklerini anlatıyor tansiyonum atıyor 

ölümüne fem.teknofem den herşeyin çözümü videosu var sıkıntı çekmezsin

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı

yok öyle dünya kardeşim öpe öpe yapacaksın. gidiyorsun kırtasiyede fem mat1 ilk adım alıyorsun ve fem simetri 3 lü sarı kitap

eğer almam diyorsan pdfleri var nette testkitap yaz çıkar indir. kırtasiyeye git arkasındaki seri numaraları al teknofem üye ol tüm soruları çözümlü teknofem mat1 konu anlatım yaz youtube torent videolar var izle. ama sen bunu yapmazsın çünkü sende bizim gibisin anca kazık girecek anlıyacan bak abine 19 yaşında halen çalısıyor sınava. senin yaşında kuzenim var ben ders diyorum o call of duty grafiklerini anlatıyor tansiyonum atıyor 

ölümüne fem.teknofem den herşeyin çözümü videosu var sıkıntı çekmezsin

yarın okul çıkışı alayım o zaman eve gelir gelmez de başliyim çözmeye. 19unda sınav var 50> alırsam yalvar yakar performans proje falan geçer not alırım matematikten düzeliyom hocam diye

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

alma bence testkitaptan indir flasha at çıkar 3.5 tl niye 30 küşür para veresin

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı

alma bence testkitaptan indir flasha at çıkar 3.5 tl niye 30 küşür para veresin

daha mantıklıymış. kitaba bakıcam diye arkasındaki kodu da hacılarım çözümler için

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Yıl 2005

Lisedeyim.

Kimya dersinde 06 almıştım. Ankaralı olduğum için çok sevinmiştim.
     (Matematik fen alanında okuyordum)

2006 yılında Fizik kötü Matematik kötü olunca doğal olarak sınıfta kaldım.

Şimdi bilgisayar mühendisliği bölümünü bitirdim. 4 Aydır işsizim ve mutluyum. Ama 4 aydır parasızım ve mutsuzum.

Buradan ne tür sonuç çıkarmak gerekir? Lisede sayısalın kötü olması sayısal bir bölüm okuyamayacağıın anlamına gelmez. Ama üniversitede felanda sayısal derslerini çok zor verdim onuda söyleyeyim. Bir sene uzatmalı bitirdim bu salak dersler yüzünden.. Zordan kolaya sayısal derslerini söyleyeyim.

Sinyaller ve Sistemler

Fizik 2

Difransiyel Denklemler

Elektronik 2

Mat 2

Lineer Cebir

Kimya

Sonuç: Göte giren şemsiye açılmaz. İyi çalış derslerine.

DrKill tarafından 09/Ara/14 22:01 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Hocam dil ustunden egitim alsan ne olacak ? Onu acik degil.bi suru adam var dil egitimi alan.

Matematige gelirsek.acikcasi bende lisede cok iyi degildim fakat uniye gecince sarmaya basladi bende biraz daha yogunlastim ve 70 80 civarlarinda not aldim.matematikten kacis yok bunu bi kere bil.

Nereye gidersen git matematik olacak.hatta sozel bolumlerde bile matematik belan olacak cunku sozelde herkes tarih turkce yapar ama herkesin derdi mat. Yani yine belirleyici etken.ne kadar mat yaparsan o kadar iyi olacak.

Calisma olayina gelince, herseyin kokune in.anlamadigin konu mu var ac internetten bak.ingilizcemde var diyorsun.hemde matematiksel ingilizcende gelisir bir tasla iki kus.mesela anlamadigin konu logaritma.hemen netten bakiorsun videolara.anlayinca durumu kendin dene.bi sure sonra sana bulmaca cozme hissi verecek.acaba bole yapsam olur mu diyeceksin.

Bide bu is calisma isi, mat zekasi olmayan icin. O yuzden sen digerlerinden fazla calisacaksin.sabirli olacaksin. Insanin isteyipte yapamayacagi bisi yok bunu unutma.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

ulen 40 nedır amk bızım zamanızda izmir de  7 tane anadolisesi halilkale fene puanım tuttu halde gıtmemıstım.bızde dersler zor olmasına ragmen 40 olmadı hıc notum. bi organık kımyadan kalmıstım onuda sene sonu sınavında vermıstım  .

neyse sayısal 40sa eşitağırlıga gıtsende zor okulunuzun basarı durumunu bılmıyorum.sözelde üniversite olarak gıdebılecegın neresı var kı ? ıstedıgın yer varsa 2. sınıfta ıdı benım zamanmda hazırlık +3 sene ıdı 2.sınıfta bolumlere gecılıyordu onları kacırma

hipokondriyak tarafından 09/Ara/14 22:52 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek

Mesajları tam okumadım ama liseyi kazandık rahatladık yatış psikolojisine falan geçtip salladıysan bu notlar pek anormal değil. 

Ama çalışıpda yapamadıysanda pek üzülme sonuçta lise/ortaokul farkı var baya, yavaş yavaş alışırsın. 

Dil seç seçmesinede eğer dilden gidip sevebileceğin bir bölüm bulursan git. Yoksa çok fena söversin ileride. Çünkü hiçbir sayısal sözel bilgin olmayacak ileride öss için.

Böyle yazınca koduğum elektrik dersi geldi aklıma gene. 2-3 hafta çalıştım 30 aldım aq 

Anime - Manga
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

ben heryerde soylerim hicbir ogrenci Matematikten KA-CA-MAZ! Hele lisansustune basladiysa Istatistikten de kacamaz. 

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 4466 Toplam Mesaj: 33