folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Şemdinli'de Hain Saldırı : 7 Şehit



Şemdinli'de Hain Saldırı : 7 Şehit

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    master doğru konuşmuş , kendine Türk'üm diyemeyenleri toplumdan temizlemedikçe etnik çatışmalar, bölücü ayaklanmalar bitmeyecek. atom bombası atıp pkk yı bitirsen bile 3-5 sene sonra mkk çıkar kaldığın yerden devam edersin. insan gibi yaşayamayanlar bırak hayvan gibi ölsün!

    hayvanların zihniyetini görmek ve bu mahlukatlarla anlaşmanın, uzlaşmanın sağlayamayacağını anlamanız açısından aşağıdaki linke sadece göz atmanızı öneriyorum :

    http://www.hezenparastin.com/tr/


    herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek

    Master bunu yazdı:
    -----------------------------

    O zaman ağacın kökünü sökün ! ben TÜRK'üm diyen tüm Kürtleri alın gerisini YAKIN ! Sınıra TÜRK SEDDİ dikin !

    Ondan sonra 30 YILDIR HÜKÜMETLERİ SUÇLAYIN!

    Profesyonel TİMLERİN Kaldırılmasını da hükümetler istedi zaten di mi ? Sizin TERÖR bitti dediniz zamanlarda ASKER bitirmedi terörü. PROFESYONEL ASKERLE bitirdi. ÖZEL HAREKAT ORDULARI ve TİMLERİ bitirdi. Bu da ÇİLLER zamanındaydı. VE DAHA SONRA ASKERİ YETKİLİLER ( ÜST DÜZEY KOMUTANLAR VE SUBAYLAR) TİMLERİN kendilerinin önünüe geçtiğini savunarak kaldırılmasını ve NORMAL ASKERLİK durumuna geri getirilmesini istemediler mi ? ? ? ?


    -----------------------------

    doğrı diyorsun ama malesef olay böyle çözülmez... daha yapmadığımız ermeni soykırımından bile suçlanıyoruz... üstelik ermenilerin yaptıkları ortada iken şimdi pkk da yunanı var ermenisi var iranlısı var ıraklısı var kürdü var...
    tsk bir bomba attı atıyorum ermeni öldürdü pkk kapmında dış medya bunu kürt isyancılar olarak duyuruyor dünyada böyle tanıyor... Türkiyeye cephe almış bir dünya medyası var malesef o yüzden mümkün olduğunca dikkatli stratejiler yapılmalı mesela tsk hava saldırısı yaptıktan sonra açıklamalarında genelde ilk cümle SİVİLLER ZARAR GÖRMEDİ diye geçer yada saldırı sadece pkk yı hedef aldı vs. denir.

    bunu yapabilmek için belirli yaptırımlar gerekiyor mesela polise askere taş atan çocukların velilerinin yeşil kartları iptal edilecekti sonradan karmaşa çıktı böyle şeyler lazım...

    aslında pkk yı Türkiyenin yoketmesi hiçde zor değil ! düşünün bir kardak krizinde 1 saate atinaya gideriz denilmişti...  düşünsene asker gücü ve teknolojik imkanları düşünürekten hiç zor değil ama dediğim gibi dünya medyası olayın bokunu çıkarıyor tsk gerektiğinde gerekeni yapıyor ama fazla üstüne gidemiyor malesef... çünkü 10 yıl sonra o şerefsizler kalkacak kürt soykırımı diye bir taraflarını yırtacaklar vs. vs.

    Tsk ya suç atmak yanlış neden ? tsk devlete bağlı bir organ yetki verildiği taktirde yetkisi çerçevesinde yapar.Savaş kararı olsun sınır ötesi harekat olsun ve bunların sınırları olsun TBMM de çiziliyor.Bugün TBMM de savaş kararı alınsa Tsk ben savaşmıyorum diyemez olaya bu gözle bakın...

    edit : az önce 2 askerde mayın patlamasından ölmüş şehit sayısı 10 oldu :| pkk nın anasını sikmek farz oldu artık :@


    DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Bütün konuşmalarda mevcut hükümetin propogandaları ile paralellikler var.mevcut hükümette dahil şu an yapılacak adam gibi iş bu meclisten takrir-i sükun yasası güncellenerek geçirilmeli.(bknz google vs)içinde İdamlar var.ama vatana ihanet edecek ideolojilere sahip bu hükümet ve avam ile olacak işler değil.Dış politika vs dünya da din le vs ile hareket eder duygusal olursan sadece ağlar sızlar dövünürsün ülkeyi parçalarsın.siyasette duygusallık yoktur.(benjamin franklin,De gaulle)

     

    terörün gerçek yüzünü gördük  diye açıklamalar laf gevelemeleri yapan terörlerimiz.http://www.facebook.com/video/video.php?v=1204826500027#!/video/video.php?v=1204826500027


    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Nisan/2008
    Erkek

    ya neden asker özel birlik göndermiyor. neden o kadar hedef vuruldugu halde bir tane bile pkklı ölmüyorda adamlar yine gelip hem saldırı yapıyolar hemde mayın patlatıyolar.

    hani bazı giden arkadas ve büyük abilerimden dinlediklerim (askeri üst yetkililer gerekli görevi yerine getirmiyormu sorusunu akla getiriyo) ? ben türkiyenin askeri gücünün bu kadar basit olduguna inanmıyorum.

    yazık vallahi vatan canımız kanımız ama yazık arkadas analara babalara bu yaşa kadar git Allah ın dagında öl diyemi yetiştiriyor ? h

    hani yemin ediyorum kendimizi hiç düşünmeyelim ama yani ailelerin hali cidden anlatılıcak durumda değil.

    ve bir tane siyasetçide cıkıp 84 den beri değişik bişi sölemiyor.

    oda yetmiyor artık askerde katıldı aralarına hatta askerin dediği lafa bakın -> ölü sayısında artıs olabilir.

    ya nasıl olur arkadas nasıll biz bu kadar güçsüzsek verin amkdumunun yerini gönderin orospu cocuklarını bu nasıl iştir ya


    https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ocak/2010
    Erkek

    kürtlere (ben kürtüm diyene) ve teröre müsammaha göstermeyin. Şiddetle ve akıllıca karşılık verin.


    Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek

    ya bu adi oglu pislik evladi insanlar, 250 kisi siniri gecip saldirdi diye yaziyor internethaber ve bunlarin sadece 12si oldurulmus.

    simdi bana soylermisiniz bu nasil oluyor?

    250 kisi sinirdan elini kolunu sallayarak geciyor madem. neden duvar ormuyorlar anasini sattiminin kuzey iragiyla turkiye sinirina?

    hadi onu gectim biz amerikamiyiz meksika sinirindaki gibi duvar orelim yada israilmiyiz filistin siniri gibi duvar orelim.

    ama 250 kisi birden gelip catismaya giriyorsa ve karsilarinda koca tsk varsa, nasil oluyorda 12 kisi olduruluyor anlamiyorum? burda bir terslik yokmu, bu adamlarin 250sinin en az 200 unun ustunden tankla gecmis olmalari gerekmiyor mu?

    not: benden onceki msjlari okumadim, eger bu konuya deginene olmussa kusura bakmayin.

     


    anca gidersin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2008
    Erkek

    Bdpli bengi yılmaz "Batman milletvekili" nin sözleri

    "Cenazeler niye geliyor sorusunu sormamak lazım. Savaşın olduğu yerde cenazeler gelir" cevabını verdi.

    Yıldız "Ee biraz da siz şehit gazi anası- babası olun. Şehitlik bu kadar büyük bir mertebedir madem ki onlara örnek olmak açısından siz biraz şehit ana babası olun birazda size ait olsun o şeref" dedi.

    Böyle şerefsiz ve şerefsiz oğulları hükümetin içinde oldukça, bunlar daha çok yaşanır.

    Sebeplerine gelince bir yorum yapmak istemiyorum, hatta bu tür konularda konuşulmasının yasaklanmasının gerekli olduğunu düşünüyorum çünkü her önüne gelen televizyondan, gazeteden, ve internetten okuduğu haberlerin etkisinde kalıp saçma sapan yorum yapmaya başladı.

    Ülkeyi ciddi şekilde böldüler, kürt - Türk, sağ-sol, Tsk - hükümet, diye diye kendi değerlerimizi tartışır olduk.

    Benim kendi tezim ise "paranoya gibi algılanmasın" Hükümet sınır kontrolunü emniyet güçlerine vermek ve emniyetin ağır silah kullanmasını ve ihalelerine girmesini sağlamak için elinden geleni yapıyor. Bu hükümet ve pkk işbirliği yapıyor anlamına gelmiyor, işbirlikçilerin hükümete baskı yapıp bazı kanunları ve yasaları TSK alehine değiştirmesi anlamına geliyor bence.

    "TSK'nın pasif moda geçmesinin sebeplerinden biri bu bir diğeri ise ergenekon olayıdır" Birçok subay arkadaşım telefon ile konuşmaya korkar oldu. Kendi aralarında Millet meselesi konuşamaz oldu. 

    Bunun dışında;

    Eskiden hadep vardı, o değişti dtp oldu o kapatıldı bdp oldu anasını satayım yukarıdaki yorumu yazan adamın hangi millete vekillik ettiğini çok merak ediyorum. sadece bu adam değil hükümetteki birçok vekilin hangi millete hizmet ettiği tartışılmalı. Ondan sonra TSK hakkında yorum yapılmalı.

    edit: ( Yukarıdaki bazı cümlelerime açıklık getirmek istedim; Askerlik yapmamış, Askerliğin a sından anlamayan adamaların bu konulardaki yorumlarından çok sıkıldım. Bu konularda konuşulmasının yasaklanmasını bu yüzden istiyorum.  

    "Garga hocam nereden duydun 250 kişi olduğunu? TSK açıklamasında  "bir grup" diye nitelendirmiş 250 kişi nasıl grup olsun? Yandaş medyanın her zamanki abartısı o." )


    Neden Ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2002
    Erkek

    JeremYC30 bunu yazdı:
    -----------------------------

    "Garga hocam nereden duydun 250 kişi olduğunu? TSK açıklamasında  "bir grup" diye nitelendirmiş 250 kişi nasıl grup olsun? Yandaş medyanın her zamanki abartısı o." )


    -----------------------------
    internethaberden duydum;

    http://www.internethaber.com/250-pkkli-terorist-birden-saldirdi-262705h.htm


    anca gidersin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2008
    Erkek

    garga bunu yazdı:
    -----------------------------

    JeremYC30 bunu yazdı:
    -----------------------------

    "Garga hocam nereden duydun 250 kişi olduğunu? TSK açıklamasında  "bir grup" diye nitelendirmiş 250 kişi nasıl grup olsun? Yandaş medyanın her zamanki abartısı o." )


    -----------------------------
    internethaberden duydum;

     

    http://www.internethaber.com/250-pkkli-terorist-birden-saldirdi-262705h.htm


    -----------------------------

    http://www.milliyet.com.tr/hakkari-de-hain-saldiri/turkiye/sondakika/19.06.2010/1252843/default.htm hocam milliyette 250 diyor saldırdıkları yerleri de gösteriyor 3 farklı yerden saldırmışlar.


    Asla Asla Deme. . .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2008
    Erkek

    Mukan bunu yazdı:
    -----------------------------

    kürtlere (ben kürtüm diyene) ve teröre müsammaha göstermeyin. Şiddetle ve akıllıca karşılık verin.


    -----------------------------

    şunu bıraz  acabılırmısın hocam


    kontra bisiklet
Toplam Hit: 7111 Toplam Mesaj: 55