folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sigarayı Bırakıyorum(Vol Bilmem Kaç)

Sigarayı Bırakıyorum(Vol Bilmem Kaç)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

10 senelik sigara tiryakisiyim. Hiç bir ilaç kullanmadan  1 hafta oldu sigarayı bırakalı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hocam 6 aydır sigara içmiyorum. Ondan öncede tekrar bi 3 ay bırakmıştım tekrar başlamıştım. Şeytan kulağına kurşun şu an 6 aydır içmiyorum. İçimde istekte yok açıkçası. İnş başlamam tekrar.

Öncelikle hocam ilk 1 ay o kadar zor geçiyor ki anlatamam. Zira bu iş sadece nikotinde bitmiyor. Psikolojik anlamda her yemekten sonra, her çayla birlikte deli gibi sigara isteyeceksin. Elin ayağın titreyecek. Yapacak birşeyler arayacaksın ama hiç biri seni tatmin etmeyecek.

Sana tavsiyem az da olsa spor a başla. Ve boş zaman bırakma kendine bu 1 ay için. Dışarıda gez, yemek ye vs. vs.

Kilo alabilirsin takma kiloyu. En fazla 5-6 kilo alırsın sonra düzene giriyor.

allen kerr yönetemi diye bir vidyo var internette izlemeni öneririm. Çok faydası oluyor bilinçlenmen için.

Ve en önemlisi.........

Bir sigradan birşey olmaz diyerek SAKIN HA arkadaşlarının tetiklemesiyle sigara içme. Ben 3 ay, 1 ay , 2 ay lık sigara bırakma maceralarımın hepsinde tekrar (bir fırttan, bir sigaradan birşey olmaz) diyerek geri başladım.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Hocalar tavsiyeler için teşekkürler,uygulayacam..Öncelikle sıkıntı çekeceğim zamanlar yemekten sonra ve gece kahveleri olacak tahmin edebiliyorum..Ama kendimi tutacam bakalım..Ara ara rapor edecem buraya bakalım nasıl olacak,şuan 15-16 saat falan oldu :D

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Aha bu arada başka arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla 2 sene önce açtığım başlık;

http://www.tahribat.com/Forum-Sigarayi-Biramak-Calismak-Mutluluk-Umut-119908/

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Murattıde bozdu mk keşke bende bırakabilsem

Ben bu insanları anlamıyorum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mert045
    Mert045's avatar
    Erkek
    amk murattı rosso da çok bozdu acı çıkıyor bazı paketler. Samsung için hacılar 2 gün sonra sigaradan tiksinirsiniz :D

Ördek çükü gibi birşey bu hayat, Tuhaflığı ölümden geliyor, Daha doğrusu doğmaktan.(CY)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

benim dedem 12 yaşından beri içiyormuş şimdi 52 yaşında 2 senerdir içmiyor Bizim soy benden İçmiyorum allaha şükür ..

Memento Mori
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isoT
    isoT's avatar
    Erkek
    UNKN0WN bunu yazdı

haklısın hocam muratti öyle böyle bozmadı çok kötü bozdu. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    isoT bunu yazdı
    UNKN0WN bunu yazdı

haklısın hocam muratti öyle böyle bozmadı çok kötü bozdu. 

Hocalar geçen sene bıraktım murattiyi,yaklaşık 8-10 ay içtim..İlk başlarda çok iyiydi,sonra bi bozdu,bende bırakmak zorunda kaldım..Aldığım 3 paketin 1 i bile artık eski muratti gibi değildi..Malbuş taç içtim bir süre,o da hafif geldi..En son camel e döndük 6-7 aydır ama o da artık bozdu..En son çare bırakmak dedim :D İnsan sinir oluyor ya 7 tl ver sen al sigarayı,bok gibi tadı olsun amk bu ne

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek

volim 35

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
Toplam Hit: 9791 Toplam Mesaj: 89