folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sigarayı Bırakıyorum(Vol Bilmem Kaç)

Sigarayı Bırakıyorum(Vol Bilmem Kaç)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    isoT bunu yazdı
    UNKN0WN bunu yazdı

Murattıde bozdu mk keşke bende bırakabilsem

haklısın hocam muratti öyle böyle bozmadı çok kötü bozdu. 

bende muratti içiyorum çok bozdu muratti öyle böyle değil önünü alamadık

http://www.youtube.com/watch?v=q3G-VpI702Q

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek
    emreslmn bunu yazdı
    isoT bunu yazdı
    UNKN0WN bunu yazdı

Murattıde bozdu mk keşke bende bırakabilsem

haklısın hocam muratti öyle böyle bozmadı çok kötü bozdu. 

bende muratti içiyorum çok bozdu muratti öyle böyle değil önünü alamadık

http://www.youtube.com/watch?v=q3G-VpI702Q

Muratti bozduysa Camel için ne diyelim ? Başlayalı olmuş 7 sene başladığımızda zaten bozuk haliydi , üstüne Natural çıkardı o biraz daha iyi dedik ona geçtik onu bozdu , ordan Soft ' a gene dönüş yaptık bozduğunun üstüne bozdu , bozdu da bozdu :)

Neyse Necip Fazıl'dan gelsin.

Necip Fazıl'a sormuşlar: "Neden sigarayı bu kadar çok seviyorsunuz?"... Benim için yanan bir tek o var" demiş....

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    MaTRiXe bunu yazdı

fındık fıstık çekirdek canın çoook çekerse bir sade soda ama sodayı da çok abartma. Çocuk yaşta başlamıştım sigaraya ama hiç bir zaman günde bir pakete çıkartma saçmalığını yapmadım olabildiğince kısıtladım kendimi. Buna rağmen neredeyse 10-15 kere falan bırakmayı denemişimdir şu anda sanıyorum 6. yılımdayım en son denememde şunu düşündüm 'ya bak bilmem kaç saattir/gündür kendimi tutuyorum dayanıyorum şimdi kendime ihanet mi edicem boşuna mı o kadar kastım kendimi vs' yani bakınca düşünsenize bir tahammül durumu var. İradenizi diri tuttuğunuz her an esasında bir birikim sonrasında bir çuval inciri bok etmek ne kadar mantıklı geliyor size.

bir ömür bir çuval inciri berbt ederim diye düşünüceğime içerim sigaramı arkadaş.

uzun yıllar içtikten sonra bırakanları taktir ediyorum ama 10-15 yıl önce bırakmış kişiler bile "sanki dün bırakmışım gibi" diyor en ufak bir boşluğa düşse tekrar başlayacak. bir ömür kendini kasmaya değer mi :) şimdi sigara içmesem tanju okanın bu şarkısının ne anlamı olurdu?

şaka şaka bırakın siz kötü örnek olmayayım :)

http://www.youtube.com/watch?v=a2KfxAi1u4E

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

kısa marlboro soft bir harika dostum. üstelik soft paketlerini açıp kitaba deftere kalemliğe masanın üzerine duvara vb.ne kaplık olarak kullanabilirsiniz. çok seksi.

Avukat/Hukukçu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

Hocalar 13 gün oldu sigarayı bıraktım. İnsan gibi yemek yemiyom. 3 kilo aldım amk.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Maldonado bunu yazdı

Hocalar 13 gün oldu sigarayı bıraktım. İnsan gibi yemek yemiyom. 3 kilo aldım amk.

2 Yıl da 10 Kilo Anca Aldım... 13 Günde 3 Kiloyu Nasıl Aldın Anlıyamadım.. İştahlısın Vesselam. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    Maldonado bunu yazdı

2 Yıl da 10 Kilo Anca Aldım... 13 Günde 3 Kiloyu Nasıl Aldın Anlıyamadım.. İştahlısın Vesselam. :)

Acayip iştahım açıldı hocam. Sigara içtiğim zamanlar yemekten sonra bi sigara yakardım şimdi ise yemekten sonra abur cubur yemeye başladım ağzım boş durmuyor. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Maldonado bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    Maldonado bunu yazdı

Acayip iştahım açıldı hocam. Sigara içtiğim zamanlar yemekten sonra bi sigara yakardım şimdi ise yemekten sonra abur cubur yemeye başladım ağzım boş durmuyor. 

O Zaman İştahınada Bir Çözüm Bulamlısın, Kilo Almak Bana Yaradı Çünkü Zayıftım... Ama Kilo Ortalaman İyi İse İştahına Gem Vurmalısın.. Çok Kilo Sağlığa Zararlıdır.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek
    West bunu yazdı

8 aydır içmiyorum. İnat ettim bıraktım :)

Valla bende bir ara inat ettim ama inan sigara kavatı benden daha inatçı çıktı en sonunda içirtti :)) Yani benim inat sigara inadının yanında fos çıktı. Haftada bir sigara değişiyorum sırf sigara gözümde kararsın diye ama şerefsiz daha da ballanıyor gözümde :)

🥒
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

dün aksam 5 gibi bıraktım. şu saat oldu hiç içmedim. ara sıra aklıma vuruyor 10 dk geçtinten sonra istemiyorum. birde aklıma geldikçe -- > içmeyenleri düşünüp onlar içmiyorsa bende içmeyebilirim diyorum.

hayırlısı dedik basladık bakalım..inşallah bırakacağız şu lanet illeti.

Not: 12 yıldır içiyordum.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 9801 Toplam Mesaj: 89