Sigarayı Bırakıyorum(Vol Bilmem Kaç)
-
UNKN0WN bunu yazdıPoet bunu yazdıtosun bunu yazdı
Gürcü sigara siparişi alınır beyler .
Beyaz winston 3.5 tl
Malbora 4.00 tl
Parliament 4.5 tl
Camel 4.00 tl
Vip(ince sigara) 4tl çok hoş sigara
Muratti 4.00 tl
Lm 3.50 tl
Sigaralarımız el değmeden üretililyordur.Kaçak vs gibi tabirlerle tanıtılmaması rica olunur :D:DHocam naptın sen :D 1 karton camel bize kaça olur hahaha :D
Bu konuda yapılırmı bu mk :D
hhhahahah :D :D :D
-
Valla Ben Bıraktım, Ne Kadar Koyu Bir Tiryaki Olduğumu Eski Müritler Az Çok Bilirler.. :)
Her Tayyip Sigara İle İlgili İşlem Yaptığında Ateş Püskürenlerden Tek Tük Kimselerden Biri İdim....
Valla İlk 3 Ay Beni Yerden Yere Vurdu Dersem Pek Yanlış Olmaz, Bir İki Kez Revire Kaldırıldım.. Tansiyon Hoplatıyordu Bende.. En Sonunda 3 Aydan Sonra Vücudum Artık Alışmaya Başladı Yokluğuna..
Aslında Uyuşturucu Değerlendirmesine Girmesi Gerek.. Bağımlılık Yapan Maddeler Kapsamında Olduğunu Kesinlikle Gözden Kaçırmışlar.
Bırakmam Kolay Olmadı, Ama İnadım Çok Tehlikelidir... Bir Şeye İnat Ettimmi Kesinlikle O Şeyi Yıldırırım.. Ne Olursa Olsun Farketmez.. :)
Bırakış Sürem Şuan Tam Olarak.:= 2 Yıl 3 Ay. Oluyor. Darısı Başınıza....
ShockMan tarafından 14/Kas/12 09:39 tarihinde düzenlenmiştir -
-
angelofhope sigarayı bıraktı geçenlerde, bi karton tosundan winston alıp gönderecektim sırf tekrar başlasın diye.
kesin karar aldım abi falan dediğinde durdum düşündüm ve kararımı verdim ;
Sigarayı bırakanla savaşıyorum artık.
sigara bırakılır mı lan :/
bknz : atın ölümü arpadan olsun :F
-
bırakman için. nefret etmen yada negatif duygular beslemen gerek.. bunlar yoksa tırt
-
8 aydır içmiyorum. İnat ettim bıraktım :)
-
West bunu yazdı
8 aydır içmiyorum. İnat ettim bıraktım :)
Vaay Sende de Benimkisi Gibi Tehlikeli Bir İnat Varmış.. :)
Hadi Bakalım Tahribattaki İnatçıları Görelim...
ShockMan tarafından 14/Kas/12 13:02 tarihinde düzenlenmiştir -
1 hafta bıraktım kimse yaklaşmadı yanıma sinir küpü gibi dolandım ortada bi dahada bırakmadım o da beni bırakmıyo zaten
-
tosun bunu yazdı
bu mal bi harika dostum :D
tosun adamsın :D
ben sigara içmiyorum kendimi üstün ırk ilan ettim
-
sigarayı bırakma klinniğine başvur, nikotin bantlarıyla ya da antidepresan etkili haplarla çok daha rahat bırakılabiliyor