Sikkofield Hakkında Düşünceleriniz?
-
daha toy arkadaş, o seratonin bağımlılığı yüzünden de kendini pek geliştirebileceğini zannetmiyorum.
-
Araştırdığı konuları mükemmel irdeliyor fakat tek sevmediğim özelliği çok yapmacık yazıyor. Yani küfürü dokundurmayı vs yapmak için kendini zorluyormuş gibi hissediyorum.
-
kafayı yemiş. akli dengesi yerinde değil. üslubundan dolayı okumak keyifli oluyor. biraz gülerek biraz acıyarak okuyorum.
-
elemanın yazıları beni ilgilendirmiyorda, blogspottan gelir elde edildiğini ilk defa duyanlar için iyi olmuş yeni birşey öğrenmişler
-
yabancı bir siteyi birebir tercüme ediyor
-
KAAMOS bunu yazdı
Hangi site hocam? Hani sitelerden alıntıları var falan dersen eyvallah da birebir tercüme ediyor için bi link ataydın bari :)
-
EdepsizPenguen bunu yazdısokoban bunu yazdı
Önemli şeyler yazıyor ama kendi düşünceleri olmadığı için bir önemi yok.Arrivals,Zeitgeist gibi belgeselleri izleyen herkes zaten onun kadar bilgi sahibi olur bu konularda , gidip sikkofield okumaya gerek yok yani.Onun bu kadar bilinmesini sağlayan şey yazıları esprili bir üslupla yazıp uzun konuları bile okunabilir tutması (bence).
+1
kaciniz ingilizceyi sular seller gibi biliyor ?
kaciniz bir yabanci belgeseli Turkce ye cevirdi ? orn: september cluses i Turkce ye ceviren sikko dur.
ordan aldi burdan kopyaladi suraya yapistirdi. adam yapmis elinize feneri vermis alin aydinlanin diye adamin verdigi fenerin aski aparatini elestiriyorsunuz
-
mahzal bunu yazdıKAAMOS bunu yazdı
Hangi site hocam? Hani sitelerden alıntıları var falan dersen eyvallah da birebir tercüme ediyor için bi link ataydın bari :)
hatırlamıyorum bulabilirsem yazarım buraya
hatta eyes wide shut ile yazı yazmıştı o yazıda kendisinin 1 tane bile cümlesi yoktu
-
underzero bunu yazdıEdepsizPenguen bunu yazdısokoban bunu yazdı
Önemli şeyler yazıyor ama kendi düşünceleri olmadığı için bir önemi yok.Arrivals,Zeitgeist gibi belgeselleri izleyen herkes zaten onun kadar bilgi sahibi olur bu konularda , gidip sikkofield okumaya gerek yok yani.Onun bu kadar bilinmesini sağlayan şey yazıları esprili bir üslupla yazıp uzun konuları bile okunabilir tutması (bence).
+1
kaciniz ingilizceyi sular seller gibi biliyor ?
kaciniz bir yabanci belgeseli Turkce ye cevirdi ? orn: september cluses i Turkce ye ceviren sikko dur.
ordan aldi burdan kopyaladi suraya yapistirdi. adam yapmis elinize feneri vermis alin aydinlanin diye adamin verdigi fenerin aski aparatini elestiriyorsunuz
Caner Taslaman'ı ,emre1974tr'yi tavsiye diye sayfasına koyan adam mı bizi aydınlatacak hocam gözünü seveyim.
-
tamamen kopyala yapıştır yapıyor, yani ha sikko ha allura
hatta sikkofield benim