Sikkofield Hakkında Düşünceleriniz?
-
sokoban bunu yazdıunderzero bunu yazdıEdepsizPenguen bunu yazdısokoban bunu yazdı
Önemli şeyler yazıyor ama kendi düşünceleri olmadığı için bir önemi yok.Arrivals,Zeitgeist gibi belgeselleri izleyen herkes zaten onun kadar bilgi sahibi olur bu konularda , gidip sikkofield okumaya gerek yok yani.Onun bu kadar bilinmesini sağlayan şey yazıları esprili bir üslupla yazıp uzun konuları bile okunabilir tutması (bence).
+1
kaciniz ingilizceyi sular seller gibi biliyor ?
kaciniz bir yabanci belgeseli Turkce ye cevirdi ? orn: september cluses i Turkce ye ceviren sikko dur.
ordan aldi burdan kopyaladi suraya yapistirdi. adam yapmis elinize feneri vermis alin aydinlanin diye adamin verdigi fenerin aski aparatini elestiriyorsunuz
Caner Taslaman'ı ,emre1974tr'yi tavsiye diye sayfasına koyan adam mı bizi aydınlatacak hocam gözünü seveyim.
bende söyleyecektimde neyse dedim, caner taslamanı görünce direkt kapattım siteyi, zaten illüminati geçen gün açıklama yapmış bunlar bizim için çok büyük sırlardı biz çok gizli değişik bir örgütüz ama türkiyeden manyağın tekinin bizi çözmesine izin veriyoruz demişler
-
Prison Break daki Michael scofield sandım ya la :D
-
Lotus bunu yazdı
bende söyleyecektimde neyse dedim, caner taslamanı görünce direkt kapattım siteyi, zaten illüminati geçen gün açıklama yapmış bunlar bizim için çok büyük sırlardı biz çok gizli değişik bir örgütüz ama türkiyeden manyağın tekinin bizi çözmesine izin veriyoruz demişler
Hocam, illuminati konulu yazıları üzerinden "İlluminatinin sırlarını deşifre ettim." gibi bi durum söz konusu değil. Ben de farkındayım zaten birçok yerden arak yaptığını ama zaten bu alıntılama bi suç falan değil. Araştırma yapan her insan sağdan soldan kendine kaynaklar edinir.
Öte yandan adam zaten "Bize gösterdikleri kadarıyla ortada olan bu." diyor. He ben de elemanı çok sevdiğimden değil ama şu koyuyla belirttiğim yer için diyorum öyle bi iddiası olduğunu düşünmüyorum zaten hocam.
-
zaman kaybı.
o kasıntı üsluba nasıl katlanıyorsunuz anlamıyorum. gerçi ben yazılarını okuduğumda sadece 3 4 tane yazısı vardı blogunda. şimdi almış yürümüştür epey populer oldu bi ara. dediğim gibi o üslupla yazılmış bir yazıyı 3 cümleden öteye okuyamıyorum.
içerik için de... yok efendim %50 gerçeklikmiş de doğruluk payı varmış da. aga illuminati hakkında yazıyordu değil mi bu adam? ben yanlış gelmedim. ne %50si ne doğrusu. :D fantastik metin okumak için okuyun okuyacaksanız. ben o zamanı daha eğlenceli şekilde geçirebildiğim için hiç okuma ihtiyacı hissetmedim.
napmış ne etmiş epeydir uzağım son yazısını okuyup editliyim bunu bari.
-
Eklediği resimler ilgimi çekiyor resim varsa bakıyorum yoksa direk kapıyorum,
-
underzero bunu yazdıEdepsizPenguen bunu yazdısokoban bunu yazdı
Önemli şeyler yazıyor ama kendi düşünceleri olmadığı için bir önemi yok.Arrivals,Zeitgeist gibi belgeselleri izleyen herkes zaten onun kadar bilgi sahibi olur bu konularda , gidip sikkofield okumaya gerek yok yani.Onun bu kadar bilinmesini sağlayan şey yazıları esprili bir üslupla yazıp uzun konuları bile okunabilir tutması (bence).
+1
kaciniz bir yabanci belgeseli Turkce ye cevirdi ? orn: september cluses i Turkce ye ceviren sikko dur.
ordan aldi burdan kopyaladi suraya yapistirdi. adam yapmis elinize feneri vermis alin aydinlanin diye adamin verdigi fenerin aski aparatini elestiriyorsunuz
doğru söle under yoksa sikkofield sen misin :D
-
otu b*ku illuminatiye bağlaması (ki bu olayın varlığına da yokluğuna da inanmıyorum) baştan gıcık ederdi..
kaldi ki birde yazdıklarına kayıtsız şartsız inanan bikaç gerzek gördüm etrafımda, onları da kendimden uzaklaştırma imkanı yakalamış oldum..
Sevmem, takip etmem...
-
akenaton bunu yazdıunderzero bunu yazdıEdepsizPenguen bunu yazdısokoban bunu yazdı
+1
doğru söle under yoksa sikkofield sen misin :D
hepimiz sikkoyuz
-
yazılarını okuyorum bu adamın. Bana bu adam gibi 10 tane verin size ulliminatiyi çökerteyim amk diyesim geliyor :|
-
bu adamın yazıları tamamen google translate ile çevirilip bot yardımı ile siteye konulan yazılar yav nese
adam çok zeki güzel