folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Silk Road Online (TAHRIBAT_COM Guildi Masteri Yüce İr2)

Silk Road Online (TAHRIBAT_COM Guildi Masteri Yüce İr2)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Abi bugün bi 10 olamadık yaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek
    mcking akşam beraber kasarız manyaq yerler buldum :D ben 10 olcam LA Müridler (: Sizlerde gelin matrak oluyo :D

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    catlax biz dün gece zumsuk abi yle kastık bi yerde. Ben 10 oldum. Atımı da aldım ismini düldül koyduk. Bugün yine kasarız water gohstların orada.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek
    beyler o zaman akşam bir yerde buluşalım :) AT YARIŞI YAPCAZ ONA GÖRE :D

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    abi quest yapın hem kasarken exp alırsınız hemde görev bitiminde daha hızlı atlarsınız en kötü ihtimal haftaya hepiniz 20 olursunuz 10 develi bi ticaret kervanına çıkarız 2 kişi lvl42 koruruz sizi paşa paşa bida orda paranızı kazanırsınız level 30 gibi sizle hırsızlığa çıkarız gece 2 gibi koreliler giriyo oyuna onlar tam denyo :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Tamam abi ben en fazla 4-5 gün içnide level 20 olurum zaten diğer arkadaşlarda olur. Yalnız benim devem yok Düldül isminde bi atım var onla çıkamazmıyız? Süper olacak ya. Tüm tarikat tayfası orda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek
    Ir walla olur yapalım hatta bu gece yapalım

ama :( a.q bide maymun var öldürecem o hayvanı gelip gidip çalıo eşyalarımı altınlarımı adama sölüyom çek şu maymunu diom gülüo ipne :( sinir oldum o maymunu töbe töbe

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek
    zumsuk ata bi kere binebiliyon indiğin zaman yeniden alman gerekiyor akşam saat 8 den sonra oyundayım hep beraber bişey yapalım??? nedersiniz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    catlax olm gel paso parti yapıyoz gırgır şamata. İr2 zumsuk ben delikaidr can aksoy jandarktr falan herkes var
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_deep_darkness
    the_deep_darkness's avatar
    Erkek
    dün gece baya bi kastık,ben de lvl 10 oldum:)

One Ring To Rule Them All... One Ring To Find Them, One Ring To Bring Them All And In The Darkness Bind Them!...
Toplam Hit: 54224 Toplam Mesaj: 205