Silk Road Online (TAHRIBAT_COM Guildi Masteri Yüce İr2)
-
Abi bugün bi 10 olamadık yaa
-
mcking akşam beraber kasarız manyaq yerler buldum :D ben 10 olcam LA Müridler (: Sizlerde gelin matrak oluyo :D
-
catlax biz dün gece zumsuk abi yle kastık bi yerde. Ben 10 oldum. Atımı da aldım ismini düldül koyduk. Bugün yine kasarız water gohstların orada.
-
beyler o zaman akşam bir yerde buluşalım :) AT YARIŞI YAPCAZ ONA GÖRE :D
-
abi quest yapın hem kasarken exp alırsınız hemde görev bitiminde daha hızlı atlarsınız en kötü ihtimal haftaya hepiniz 20 olursunuz 10 develi bi ticaret kervanına çıkarız 2 kişi lvl42 koruruz sizi paşa paşa bida orda paranızı kazanırsınız level 30 gibi sizle hırsızlığa çıkarız gece 2 gibi koreliler giriyo oyuna onlar tam denyo :)
-
Tamam abi ben en fazla 4-5 gün içnide level 20 olurum zaten diğer arkadaşlarda olur. Yalnız benim devem yok Düldül isminde bi atım var onla çıkamazmıyız? Süper olacak ya. Tüm tarikat tayfası orda.
-
Ir walla olur yapalım hatta bu gece yapalım
ama :( a.q bide maymun var öldürecem o hayvanı gelip gidip çalıo eşyalarımı altınlarımı adama sölüyom çek şu maymunu diom gülüo ipne :( sinir oldum o maymunu töbe töbe -
zumsuk ata bi kere binebiliyon indiğin zaman yeniden alman gerekiyor akşam saat 8 den sonra oyundayım hep beraber bişey yapalım??? nedersiniz
-
catlax olm gel paso parti yapıyoz gırgır şamata. İr2 zumsuk ben delikaidr can aksoy jandarktr falan herkes var
-
dün gece baya bi kastık,ben de lvl 10 oldum:)
Toplam Hit: 54224 Toplam Mesaj: 205