folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Silk Road Online (TAHRIBAT_COM Guildi Masteri Yüce İr2)

Silk Road Online (TAHRIBAT_COM Guildi Masteri Yüce İr2)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    İr2 hoca ben yüklicem ne zamandır düşünoydum ama madem tahribat guildi kurulmuş geleyim ama alırsın dimi? Yani öküz gibi ortada kalmayalım sonra oyunda. Ben kelle avcısı olurum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    İr2 hoca ben yüklicem ne zamandır düşünoydum ama madem tahribat guildi kurulmuş geleyim ama alırsın dimi? Yani öküz gibi ortada kalmayalım sonra oyunda. Ben kelle avcısı olurum. Ama oyun sitenin neresinden iniyor ben download göremedim de
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Tamam tamam kusra bakmayın çok flood yaptım yanlışlıkla. Yüklüyom oyunu id de alıcam gelicem ir2. Başka kimler var tarikatdan?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    abi ben level 40 ım önceden beri aklımda tahribat guildi ama ezikken açmiyim deidm gerçi yinede çok kral deyilim amabütün türk guildlerle şeyimiz var yani tahribatı ordada kral yaparız ama kasmanız lazım benim gibi adam gibi kasdığınızda 1 hafta içinde 30dan 40 a gidersiniz sizin ilk 1 ayınız çömezlik olcakama yeni şeyler filan çıkıcak paso sıkılmazsınız daha sonra clan savaşları açıcam dişimize göre rakipleri kesecez
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Erkek
    abi ben bowum blade olcak catlax gerisi glavie olsun sıkılmadan ben bu oyunu oynarım dicek biriside spear yada blade olsun clanın bi tane nukera ihtiyacı var nukerlar levl 51 den sonra tek vuruşda 5 kişiyi yere serebilio gökden meteor indiriolar 8)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Şimdi abi ben yanındayım id aldım oyun iniyor 4 saate kadar. Geliyorum senin tavsiyen hangi sınıfı hangi mesleği seçeyim. Ona göre geleyim al benide .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Erkek
    abi meslek möhim deil hepsini yapcan illaki birinde kalcan die bi kaide yok önemli olan siz güzel bi karakter oluşturun silahınız neyse ona skill harcayın ve dediğim forcelardan başa bişey kullanmayın kendi levelınızdaki herkesi alırsınız garanti ediyom
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Tamam abi geliyorum bende. Çok tarikatçı varmı guild de.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Erkek
    çağııoz işde şuan 2 kişi war sizleri eğitcez işde tarikat askerleri olcanız :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Yaşassıııın. :D Süper olcak bu tarikat clanı. O zaman ben blade olayım. Ortamın a.q yalım. Çok güzel oyuNA BENZİYO Zaten ko dan güzel. At deve falan da var. Süper ya
Toplam Hit: 54202 Toplam Mesaj: 205