Silk Road Online (TAHRIBAT_COM Guildi Masteri Yüce İr2)
-
Valla öylesin bu arada oyun ç ok takılıyo ben çıktım şmidlik inşallah düzelir.
-
musket, dün geceden beri hiç ara vermeden oynadın galiba:)
-
valla tam anlayamadım ama belki o resimlerdeki nesneleri tamir etmen gerekiyo olabilir..o yüzden öyle görünüyordur belki.bir kontrol et durability'sini..
-
lvl 17 olmus bi insanim ayrica %50 lerdeim.
Bu arada o itemleri ustunden cikarman lazim, sonra tamir etmen lazim. -
o itemler tamir ettirmen şart olanlar durability 0 olunca silahın kırılma komple yok olma ihtimali var blacksmith de tamirr ettircen tamir ettirirken ustunden cıkarman gerekmez repair all yazana tıkla yeter
-
Bende kendimi oyuna vericem a.k. morelim bozuk bugunlerde..Bari sinirimi oyundakilerden alayım..
İniyor suan oyun..%27.. 2 saate kalmaz biter heralde..
Cins olarak Hatun secicem de..
Meslek olarak ne secilmeli acep..Birde surekli oynicam..Yani sabahtan aksama kadar..ya da geceye kadar..bilmiyorum..
Ne secsem acaba..Gelecegi olan bir karakter yapmam lazim..Sonuna kadar onunla gidicem.. -
glaveci aç geleceği kesin war okçu açmanı önermem anca kervana çıkarsın onla :D
-
ir2 ninde dedigi gibi glave daha saglam gibi duruyor..Peki Cins,karakter tamam da.. Meslek ne secsek acaba..
Yani meslektede gelecegi olan biri secilirse iyi olur..mesela ticarette buyuk oynarsan kazanirsin,hirsizlik ölmez meslek :D mafya oldugu surece hunter'de ac kalmaz..Ama onu da arastirayim bakalim..
Hatun Glave olabiliyor dimi? -
Ya oyun iyi güzel hoşta. A.q özellikle şehrin içnide kapılardan geçerken falan çok takılıyor. Lagdan mı yoksa benim pc denmi anlamadım. 800*600 Yapıp low yapıyom görüntüleri yine ole a.q. Sistemim : 128 fx 5200 ekran kartı 512 mb ddr ram , celeron 2.8 ghz cpu . ama yetmiyo ya. Uyuz oldum bu bole tkaıulırsa paso oynanmaz. Haa bu arada oyun takılmıyo nesnelere takılıyom.
-
Düzelir yarım saat sonra ya, girince tekrar dc oluyor. Ah ulan bi level 20 olamadık şu oyunda. Level 20 olalım bir an önce başlayalım kervancılığa
Toplam Hit: 57613 Toplam Mesaj: 205