folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Silk Road Online (TAHRIBAT_COM Guildi Masteri Yüce İr2)

Silk Road Online (TAHRIBAT_COM Guildi Masteri Yüce İr2)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Valla öylesin bu arada oyun ç ok takılıyo ben çıktım şmidlik inşallah düzelir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_deep_darkness
    the_deep_darkness's avatar
    Erkek
    musket, dün geceden beri hiç ara vermeden oynadın galiba:)

One Ring To Rule Them All... One Ring To Find Them, One Ring To Bring Them All And In The Darkness Bind Them!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_deep_darkness
    the_deep_darkness's avatar
    Erkek
    valla tam anlayamadım ama belki o resimlerdeki nesneleri tamir etmen gerekiyo olabilir..o yüzden öyle görünüyordur belki.bir kontrol et durability'sini..

One Ring To Rule Them All... One Ring To Find Them, One Ring To Bring Them All And In The Darkness Bind Them!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    lvl 17 olmus bi insanim ayrica %50 lerdeim.

Bu arada o itemleri ustunden cikarman lazim, sonra tamir etmen lazim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    o itemler tamir ettirmen şart olanlar durability 0 olunca silahın kırılma komple yok olma ihtimali var blacksmith de tamirr ettircen tamir ettirirken ustunden cıkarman gerekmez repair all yazana tıkla yeter

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Bende kendimi oyuna vericem a.k. morelim bozuk bugunlerde..Bari sinirimi oyundakilerden alayım..
    İniyor suan oyun..%27.. 2 saate kalmaz biter heralde..
    Cins olarak Hatun secicem de..
    Meslek olarak ne secilmeli acep..Birde surekli oynicam..Yani sabahtan aksama kadar..ya da geceye kadar..bilmiyorum..
    Ne secsem acaba..Gelecegi olan bir karakter yapmam lazim..Sonuna kadar onunla gidicem..

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    glaveci aç geleceği kesin war okçu açmanı önermem anca kervana çıkarsın onla :D

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    ir2 ninde dedigi gibi glave daha saglam gibi duruyor..Peki Cins,karakter tamam da.. Meslek ne secsek acaba..
    Yani meslektede gelecegi olan biri secilirse iyi olur..mesela ticarette buyuk oynarsan kazanirsin,hirsizlik ölmez meslek :D mafya oldugu surece hunter'de ac kalmaz..Ama onu da arastirayim bakalim..
    Hatun Glave olabiliyor dimi?

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Ya oyun iyi güzel hoşta. A.q özellikle şehrin içnide kapılardan geçerken falan çok takılıyor. Lagdan mı yoksa benim pc denmi anlamadım. 800*600 Yapıp low yapıyom görüntüleri yine ole a.q. Sistemim : 128 fx 5200 ekran kartı 512 mb ddr ram , celeron 2.8 ghz cpu . ama yetmiyo ya. Uyuz oldum bu bole tkaıulırsa paso oynanmaz. Haa bu arada oyun takılmıyo nesnelere takılıyom.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Düzelir yarım saat sonra ya, girince tekrar dc oluyor. Ah ulan bi level 20 olamadık şu oyunda. Level 20 olalım bir an önce başlayalım kervancılığa
Toplam Hit: 57613 Toplam Mesaj: 205