Sitemi Hacklediler Lanet Olsun Ne İstediniz Lan!
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Ha bu sırada sporpionalp kardeşiminizin bir resmini koyuyorum ki ne kadar ürpertici bir sikici karakteri olduğunu daha iyi analiz edin.
Kendisinden korkun ve mümkünse net alemini bırakın.Gerçi bunları benim yazmama gerek yok,ama cümlemi kendi cümleleri ile son buldurucam."Beni Tanıyan Tanır Tanımayan İbret Alır.."
-----------------------------paranormal activity'i izlemiş kadar korktm valla nasıl uyucam bu gece ben xD
-
bunu yazdı:
Ha bu sırada sporpionalp kardeşiminizin bir resmini koyuyorum ki ne kadar ürpertici bir sikici karakteri olduğunu daha iyi analiz edin.
Kendisinden korkun ve mümkünse net alemini bırakın.Gerçi bunları benim yazmama gerek yok,ama cümlemi kendi cümleleri ile son buldurucam."Beni Tanıyan Tanır Tanımayan İbret Alır.."
-----------------------------Abi :| Siktir çektiğim için kusura bakma :|
Korktum lan bu adama artislik yapıyormuşuz :S
İskonun ögrencileri bunlar :| Kaçııın :D
-
fena
-
Antikky bunu yazdı:
benim aypime ping atan velet bumu :))) -
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Tabi Antikky hocam, fotoğrafı koyduktan sonra yorum yapmaya korkar oldum ama söylemeden de edemiyor tabi insan.
Ailen Çernobil yakınlarında mı cinsel ilişkiye girdi evladım? Zone-h kaydıyla savcılık soruşturmasının ilişkisi nedir? Zone-h ehlivukuf mudur?
O fotoğraf nedir? Hakkatten ibretlikmiş.
Ulan biz de 14 olduk ama böyle West-Side'ın azılı gangstaları gibi bir fotomuz olmadı.Bi de göğüs kısmına "Thug Life" dövmesi yaptırsan tam olurmuş.
-
puha dıyebılır mıyım:D fener macına daldık kacırdık muhabbetı
-
hackedby38 bunu yazdı:
Selamlar Beyler Sadrazamın Arkadası Yakın bır arkadasımdır ama duydumki Son gunlerde cok Sinirlenmis Olmalıki tahribatın uyelerının ip hesabları Mail bilgileri Site bilgilerinizi Flan hep toplanmıs :)
Sanırım Mahkemeye verıldıgı Anda Siteye Kufur yazdıgınız iceriği Bildirecek Bide O Arkadas O siteye zone kayit Falan almamistir? Savcılık Dilekce Basvurusunu Yaparken Bildigim Kadarıyla Soyut Delillere Değil Somut Delillere Bakarlar
Simdi Gidip Onun Sitesine kufur yazmamız onun yararına Oldu hiti arttı Ha bide ip adreslerimiz log yedi
Siz bu adamı Mahkemeye verınce hicbir ceza almadan Kurtulur cc isi yok sadrazamı tanıdıgm kadarıyla
Küfür etmemizde sahsa hakaret yuzunden gelip bize patlayacaktır..
Hepiniz Allaha Emanet Olun Baki Muhabbet Dileği ile
-----------------------------sen merak etme hocam neyin nası işlediğini hepinizden iyi biliyorum ben...
-
oha konu 7500 hit almış.
bizim site açılalı kaç ay oldu 2000 olmadı :)
-
HeYeT bunu yazdı:
oha konu 7500 hit almış.
bizim site açılalı kaç ay oldu 2000 olmadı :)
-----------------------------hocam şu başlıga 7500 hit az. ben bi an emrahın sitesi hecklendi sandım =)
-
o başlıktan çok muzdaribim :D