Sitemi Hacklediler Lanet Olsun Ne İstediniz Lan!
-
http://www.sadrazam.tk/ Beyler suçlu kişi bunu size iletmemi istedi. Eğer yaptığım yanlış bi hareket ise silin.
-
Clickanddie bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.sadrazam.tk/ Beyler suçlu kişi bunu size iletmemi istedi. Eğer yaptığım yanlış bi hareket ise silin.
-----------------------------link vernmen yanlis bu bir. ikincisi bu adam sana nerden ulaşti.
3. cusu lan faceten baktm 13-16 yas lamerleri bunlar harbiden iyi bi zopayi hak ettiler
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------link vernmen yanlis bu bir. ikincisi bu adam sana nerden ulaşti.
3. cusu lan faceten baktm 13-16 yas lamerleri bunlar harbiden iyi bi zopayi hak ettiler
-----------------------------92 doğumluymuş eleman... :)
Bu gençlerin kanı kaynıyo ya... Recursive function desen, küfür ettin sanacak elemanlar hack mack işleri ile uğraşıyolar ya :D
Allah sonumuzu hayır etsin :D
-
Clickanddie bunu yazdı:
-----------------------------aman tanrım rezilliğe bak :|
13 yaşında filan sanırım :|
g yi q yazan eziğin teki işte :)))
Host loglarındaki ip adreslerini bi yaz bakalım,
eğer ip aralığı kayseridense verelim mahkemeye kendisi değil ana-babası sürünsün biraz...
İletişime geç hocam benle bakalım bi...
-
siteni de öğrenmiş olduk sayelerinde.
yararlı olabilir :)
-
Tahribat lamerlarına İtafen [İthafen de değil itafen]
Selamlar Arkadaslar gecen hackledıgımız bır sıte tahribat.com lamercanlarının arasında olay olmus duydumki gitin mahkemeye verın
BIZ SITENIZE ZARAR VERMEDIK verecek Olsaydık Coktan werirdik Halada O gücümüz var…!
BAna bu yorumu yapan adamlarda sanalda 3 kurus bılmeyen adamlardır
site sahıbıne mailimizide bıraktık..Muhaha :D
-
Sen pm at hocam bana şahsen yardım edecem...
Edit : Ben gerekli incelemeyi yaptım,
bulunduğun ile baktım, elemanın bulunduğu ile baktım arada 8 saatlik mesafe var :)
Dilekçeyi hazırlarız savcılığa bırakırsın elemanı bi cağırsınlar aklı gelsin başına biraz...
Mahkemeyede senin orada veririz, en az 4 seferde karar verilir, bi her seferinde gidip gidip gelsinde aklı başına gelsin :)
17 yaşındaki velet 10 senedir "sanal" daymış :)
O ne demekse :)))
Edit 2: Sitende kurumsal altyapı var hocam, eğer sen okulda fln calışıyorsan siteyi direk resmi kurum altyapısına bağlı olarak gösteririz,
Anlasın bakalım sanalda kim kac kuruş biliyo :)))
-
renegadealien bunu yazdı:
Sen pm at hocam bana şahsen yardım edecem...
Edit : Ben gerekli incelemeyi yaptım,
bulunduğun ile baktım, elemanın bulunduğu ile baktım arada 8 saatlik mesafe var :)
Dilekçeyi hazırlarız savcılığa bırakırsın elemanı bi cağırsınlar aklı gelsin başına biraz...
Mahkemeyede senin orada veririz, en az 4 seferde karar verilir, bi her seferinde gidip gidip gelsinde aklı başına gelsin :)
17 yaşındaki velet 10 senedir "sanal" daymış :)
O ne demekse :)))
Edit 2: Sitende kurumsal altyapı var hocam, eğer sen okulda fln calışıyorsan siteyi direk resmi kurum altyapısına bağlı olarak gösteririz,
Anlasın bakalım sanalda kim kac kuruş biliyo :)))
-----------------------------sadrazamın sol d..ssagı :) ebesininkini bi görsün bakalım :):)
-
sadrazam y........ ye bakalım şimdi :) afrodizyak etkisi yapar belki :|
-
Rene takarsa takar arkadas :))