Sitemi Hacklediler Lanet Olsun Ne İstediniz Lan!
-
ulan bu feybuk yararlı bişi galiba :) Yoksa bu şekil abimizin şekil fotosunu nerden görebiliriz ki,
-
sadoş, nerde kaldı heykler ?
-
Şu asalete bakar mısın,duvara karşı...
-
kendini rapci sanıp arabesk yapan ulvi
heyk yapacam derken heyklenen ulvi
2 dkya geliyorum diyip 2 sene kaybolan ulvi
gangsta rap yapıcam diyip zenci olan ulvi
bunlar böyle adamlar işte lamer olup kendilerini birşey zannediyorlar + hacım bunlar heykleyemez recobaba site söledi hala heyklicekler :D bi s.kim bilmiyorlar ahaha
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Loglarını indir hemen siteden,ayrıca büyük ihtimal indexi düzeltip düzeltmediğini görmek için 1 eleman %100 sık sık girecektir,senin dışında bu siteye giren tekil ip bunlardan birisi,yarın git ver savcılığa.
hack-alem@hotmail.com AHMET GÖNCÜ
sky_danqer@windowslive.com SEMİH YAŞAR
by_security@hotmail.fr AHMET GÜNDOĞDU
asiq-q@hotmail.com BARIŞ DERİN
cm-d4rb3@msn.com MERT GÜLER
scorpionalp25@linuxmail.org ALPEREN ÇADIRCI
roots@hptimi.com HASAN ALİ KILIÇ
-----------------------------Bu arkadaşları şimdi yaşı küçük diye ıslah evine felam yollarlar sanırım. Haberlerde okuduğuma göre oraları pek tekin değilmiş, ordaki amcaları orası burasıyla oynayıp ayarlarını bozmasın sonra bunların :D
Valla ben bekliyorum hala heyklicekler beni diye en azından adam denyo menyo kasar bak botnet te değil o kadar konuştun dosu mosu da geçtim bir ping gönderin bari :D
-
Allahım Şurdaki Mekana Uçuşan Küfürlere Bak.
Bir duygusal ergen için neden bu kadar uğraşıyorsunuz,
adama o kadar küfür ettiniz kendisinin Bir Bok Oldugunu Sandı
Gene Artistlik Yapıyor verin mahkemeye bitsin gitsin sikerim timinide bacağınıda
-
Neden kucuk resim takiliyonuz ki :S alin size buyuk :)
+ Olarak orda yazan butun maillerin fotolari elimde arkadaslar sozde hackerdi fakat feyste en ufak feyk profilini bile anlayamayip kabul etmelerinin ustune
sulanmalarini hic hos karsilamadim akilli olun aklinizi almasinlar hadi bakalim o maillerin iclerinden artistik yapan cikcakmi :) -
Claros bunu yazdı:
+ Olarak orda yazan butun maillerin fotolari elimde arkadaslar sozde hackerdi fakat feyste en ufak feyk profilini bile anlayamayip kabul etmelerinin ustune
sulanmalarini hic hos karsilamadim akilli olun aklinizi almasinlar hadi bakalim o maillerin iclerinden artistik yapan cikcakmi :)
bumu kral hekır tüysüz veled sadrazam -
jayde bunu yazdı:
Claros bunu yazdı:
sulanmalarini hic hos karsilamadim akilli olun aklinizi almasinlar hadi bakalim o maillerin iclerinden artistik yapan cikcakmi :)
bumu kral hekır tüysüz veled sadrazam
-----------------------------kız gibi bu :D
-
Bu birseymi siz maillerdekileri gorceksiniz :D :D :D ergen olsalar icim yanmicak ergen olamicak kadar kucuk yastalar :S