folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sivilce Ve Siyah Nokta Sorunsalı

Sivilce Ve Siyah Nokta Sorunsalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.

16 yaşındayım. Sivilce ve siyah nokta sorunum var.

Çoğu kişi normal diyecek bana görede normal ama düzgün bir cildim olmasını istiyorum.

Özellikle siyah noktalar sinir ediyor.

Öneride(İlaç vs.) bulunucak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Cildiyeye git.1 aya hiç bir derdin kalmaz.Sabun + krem yazıyorlar.Sabahta sürmen gerekiyor.Okul varsa sabahı pek sürmezsin o zaman 3 4 aya iyi olur yüzün.Ben de 2 ay önce gitmiştim.Eğer gitmeye niyetin yoksa ilaç isimlerini verebilirim ama doktor sana uygun olanını verecektir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

her genç bi yaşa geldimi böyle sorunları yaşar ve belli bi yaşa geldimi umrunda bile olmaz.

cildiye doktoruna gitmelisin.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

tedaviye kafana takmamakla başla.gerisi kendiliğinden gelir.

kgd
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sivilceler için şununları önercem  tetradox diye bir hap var ondan al  5 tl felan  ve sikinoren diye bir sivilce kremi var bunları kullan geçiriyor benim kafamda sivilce çıkıyordu saçlarım dökülüyodu bayağa iyi gelmişti

edit : sabo med diye bir sabun var yüzünü onla yıka sabah akşam bide

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Dershanede ki bayan hoca söylemişti cildiye falan hikaye diye..Her gece yatmadan yüzüne sıcak su buharı tut ve daha sonra pamuk yardımıyla yüzünü gül suyu ile sil..Ben hocanın yalancısıyım :D Ama kadın baya bakımlı falan yıllarını vermiş bu işe,denemediği şey kalmamış :D sınıftakilere bunu önerdi :D

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

çizik...

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

sakın herhangi bir hap merhem kullanma (doktordan aldığında dahil olmak üzere) . Neden dersen benim kardeşimde sivilceleri sorun ediyordu doktora gitti verdiği merhemi kullandı. 1 gün sonra midesi bulanmaya burnundan kan akmaya basladı meğer ilactanmış. Yani demek istediğim güzelleşcem diye vucudun doğal yapısını bozma...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek
    ihmal etme ben hiç takmıyodum artık etrafımdakiler git tedavi ol filan dedi doktora gittim karaciğer yağlanması varmış keşke erken gelseydin dedi hap yazdı kırmızı reçeteli 6 ay kullandım oh mis gibi şimdi biraz iz kaldı ama o da benim ihmarkarlığım. hemen cildiyeye git tahlilini yapsın sebebini belirler ona göre ilaç yazar krem verir ne biliym bişiler yapar mesela bana krem filan sürme gülsuyu sürme paran boşa gider seninki içten geliyo demişti doktor bi arkadaşıma krem verdi inanmazsın ama 2 kişiyede s*kt*r çekip yolladı sabahları yüzünü adamgibi yıka geçer dedi :)) ama adam 60 yaşında tahlil yapmadan sonucu tahmin ediyo filan :d
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hurferus45
    hurferus45's avatar
    Erkek
    ben normal Sabun kullanıyorum o da etkili hocam. Tabi arada canım sıklınca istemeden sivilcelerimle uğraşıyorum yara filan vs siyah noktalar oluşuyor onun içinde eczanede bir ilaç varmış adını unuttum ama ...

https://soundcloud.com/arestahasan << Hasan GÖNÜLTAŞ >>
Toplam Hit: 2696 Toplam Mesaj: 20