Sizce En İyi Firewall

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

comodonun ne kadar başarılı olduğu belli . Online Armor kullandım , Xp icin ashampooda kullandım gayet iyiydi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşlar comodo bi dosya internete bağlantı istediğinde sormuyor. ama outpost soruyo dns request diyo ama hangi siteye yada hangi dnsye yada hangi ipye olduğunu gösteremiyor. outpost her halükarda comododan iyi. güvenlik hakkında yeterince bilgim var backdoor analizi videomu izlerseniz az çok fikir sahibi olursunuz zaten. antivirüs değil firewall istiyorum. benim en beğendiğim outposttu ama şimdi key sorunu var.

verdiğim ayarları yaparsan soruyor :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

ya bendede win7  64 bit war banada şuraya en uygun antiwirüs we firewall'ı yazarmısınız arkadaşlar yada pm'den full sürüm olarak wirüssüz sekilde atabilcek mürid warmı genclik ? yardıma muhtac bı kardeşiniz war bu konuda ( war olan kurulu olanlara pek guwenım fazla değil onun ıcın (: dipnot: klawye bozuk w kullanmak zorundayım)

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    ashampoo basit ve hafif. birde comodo kraldır.

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Ben comodo kullanıyorum ama ne kadar işe yarar bilmiyorum. sadece tavsiye üzerine kurdum ayarlarını yaptım kullanıyorum. Benim pc'i kasmıyor varlığı ile yokluğu bir değil.

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo
    zemana antiloggeri bypass ettigim gun comodoyuda bypass etmistim. zemana tesekkur etmis comodo cevap vermedi daha...

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    WH0 bunu yazdı:
    zemana antiloggeri bypass ettigim gun comodoyuda bypass etmistim. zemana tesekkur etmis comodo cevap vermedi daha...
    usta son noktayı koydu :) comodo hiçbi halta uyarı vermiyo backdoorlu dosyayı tespit edemiyorum. ama outpost herşeye uyarı veriyordu haddinden fazla :D operayı açıyordum internete bağlanmak istiyor izin veriyormusunuz diyodu. comodo ile hadi operayı geçtim dijital imzalı dosya. imzasız bi downloader açıyorum gıkı çıkmıyo :D zemana bile uyarı veriyo bide firewall olacak uyarı vermiyor. koruma seviyesini paranoyak yaptım hala tık yok her halta uyarı vermesi için ayarlı ama çok az şeylere uyarı veriyor. ancak basit seviyede bi güvenlik sağlayabilir comodo gözümde berbat durumda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    wikileaks gönüllüsü filan mısın belge filan mı saklıyon pcde :) yükle avastı işte sende ötsün paso sende dersin vay ne pro paso uyarı veriyor :)).daha udla fudu birbirinden ayıramıyorsun.videolarıma bakın filan filan...kendini öven insan hiç bir şey yapamamış demektir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

pcdoktor646; haydaa olm diyoz ki gir ayarlara gerekli ayarları yap her türlü boka uyarı çıkartıyor bi süre sonra beziyosun bile, ne yani zemana comodo bypass ediliorda outpost edilmiyor mu :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    hani antivirus insanın kendisiydi,o zaman firewall da insanın kendisi olmuyor mu? ustadlar bize böyle öğretmedi mi? nerdesiniz ustadlar açıklama bekliyoruz :)) http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php
Toplam Hit: 5193 Toplam Mesaj: 22