Smile Adsl Sahtekarlığı
-
Müritler ttnet kullanıcısıydım,hat dayımın üzerineydi bir istanbul numarası dayımı aramış işte ttnet ve smile adsl birleşti demiş size taahhüt gönderelim demiş 29 tl vereceksiniz şu anda kullandığınız paketin aynısı kullanacaksınız felan demişler dayıma böyle sahtekarlık yapmışlar neyse evrak gelmiş dayımda tekrar sormuş bu ttnetmi demiş evet demiş smile adsl yazıyor kağıtta birleşti gibi yalan söylemiş dayımda imzalamış.Kağıda baktımki smile adslye geçmişiz aradım ttneti hattınızı yarın felan düşerler dedi smileyi aradım bilgileriniz görünmüyor yarın bilgiler gelir dedi.bende 7 gün içinde fes hakkımı kullanmak istiyorum dedim yarın iptal ederiz dedi.ttnetten ise btk yı arayıp şikayette bulunabileceğimi söylediler.tazminat davası açabileceğimi söylediler ayrıca verdikleri bayi telefonuda sahte.
kısacası tam sahtekarlığın ortasına düştük
sizce ne yapmalıyım ?
-
ttnet in dediğini yap bence btk ya şikayet et
-
__hsyN__ bunu yazdı:
-----------------------------ttnet in dediğini yap bence btk ya şikayet et
----------------------------- -
Müşteri hizmetleri zaten söylemiş yapman gerekenleri hocam.
http://www.sikayetvar.com/ buraya da yaz şikayetini. Tazminat davası demiş valla ne koparırsan kardır.
-
btk yı aradım sadece yurtdşından gelen elektronik cihazların kaydı ile ilgili işlem yapabiliyorum dedi telefondan felan şikayet edemiyormuşuz .s
ayrıca şikayetvar.com'a da yazdım.
tazminat davası işi nasıl işler kafama yattı uğraşmak istiyorum bunlarla ne koparsam kar.
-
aranılan numara kimbilir kime ait.
arayanın ses kaydı kanıt vs nerde?
size gönderilen sözleşmede yazıyo mu ttnetle birleştik diye?
tüketici mahk. git dicem ama ordan pek para çıkmaz. hani bi zarara uğramış olsan anca onu alabilirsin.
tşakli bi avukat tanıdığın olsa al abi dicen yarısı senin yarısı benim, toplayacak dosyayı açacak nitelikli dolandırıcılık diye dava.
bak bakalım ondan sonra böyle orospu çocukluğu yapacaklar mı.
-
resmen sahtekarlık ya bi şirket bu kadar düşeblirmi ya sahtekarlıkla abone buluyorlar kendilerine ya.
-
oha nası bi üçkağıttır bu böle ya
-
Smileadsl dsmartla birlesti. D-smart NET oldu. Gecmis olsun.
-
smilellı birşey yok. bireysel yapmış adamlar.
-
Aydın Dogan Bu Her Türlü Geçirir bir arada free sansui maçları izleyeceksiniz diye birsürü cihaz satti ligi alamadı fos cikti zaten ligi alsaydi da o cihazlar ile izlenmezdi dsmart çıkarken tamam ücretsiz dedi şimdi lig tv kadar fiyat istiyorlar valla netim yok rahatim free wifi takılıyorum net alırsam da iyi kötü ttnet alırım hiç yoktan şikayet edebilirim muhattap bulurum bence fesh ettir sozleşmeyi .