folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Son Zamanlarda Converse.

Son Zamanlarda Converse.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    memleket sorunu bu convers artık.

giyende uzaylı değil yani giyiyoruz. kim ne giyerse giysin, türbandan konverse haz alıyorsunuz mk.

convers giyiyorum diye fikirlerim deişicek değil ya bazen hakketten saçmalıyorsunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bassicam
    bassicam's avatar
    Erkek

converse başlangıçta yüksek meblağlara satılan ayakkabılara,marka tabir ettiğimiz kapital düzenin destekçilerine karşı rahat ve ucuz ayakkabı üretmek amaçlı ortaya çıkarılmıştır.yani başlangıçta sadee bir ayakkabı değil aynı zamanda bir tepkiydi,bir cevaptı büyük firmalara.

kısa zamanda bu düşünceye dstek veren pek çok ünlü bu ayakkabıyı kullanmaya başaladı.tabi kullanımı giderek arttı bu ayakkabının.fakat sonra converse i karşısında durmak,rekabet etkem için üretildiği firmalardan biri yani nike satın aldı.bundan sonrasını biliyorsunuz; deli gibi pahalı ve tikkylrerin ayaklarından çıkarmadığı converse,ruh namına hiç bir şey taşımayan converse,o yüzden "çok rahat ondan giyiyorum abi" geyiğini sürdürmenin anlamı yok.aynı fiyata çok daha rahatları var.zamanında pahalı markalardan rahat olduğu için değil bir karşı koyuşu temsil ettiği için sevildi zaten.

çakma converse içinse marka özentiliği demek tam anmıyla dogru değil.eğer gercekten converse i o asi ruhu için seviyorsanız fakat kendinize nike ın yaptığı converse i giymeyi yediremiyorsanız tabiki çakma, imitasyon veya küçük firmaların ürettiği converse görünümlü ayakkabıları giyebilirsiniz.Zaten aslolan marka değil geçmişte temsil ettikleridir.En azından benim için böyle

need the end to set me free
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekoroman
    ekoroman's avatar
    Erkek
    memleketin sorunu kalmamışta converse i mi tartışıyorsunuz, bırakın yahu giyen giyer yakıştıran giyer beğenen giyer, hatta giymeyende giysin de şu bağnazlığını yok etsin ortadan :/ bana göre bağnaz bir düşünce bu kim ne derse desin..

Ben sana paralel sen bana paralel, paralel paralel paralelli, terelel terelel terelelli..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek
    hiç rahat bi ayakkabı değil hiç tavsiye etmem. nike adidas favoriim

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    yakintakip bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hacı sen sıvrı buruna devam et :)
    çarşambalıısn herhalde

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    Özenti ayakkabısı, ilk başladıgım lisede bunlardan giyenleri ve piercing takanları tartaklıyoduk :)) Nike dan şaşmadım şaşmam...

Long Live Turkey..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

ZaYGo bunu yazdı:
    Özenti ayakkabısı, ilk başladıgım lisede bunlardan giyenleri ve piercing takanları tartaklıyoduk :)) Nike dan şaşmadım şaşmam...
    Olmadı şimdi. Bu ne pehriz bu ne halkların kardeşliği :). İlk başta anti-emperyalistim de daha sonra Nike. Yakıştıramadım.

Birisi, convers marka mı yoksa bu tip ayakkabılara verilen ad mı olduğunu söylesin. 

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Converse markadır..

Bazı arkadaşlarda götünden anlamanın en güzel örneklerinide sıralamışlar.Marka nedir ? Bez parcasının üzerine yazılı boktan bir yazı.Her ürünün zaten dolaylı olarak markalaşma sürecinde bir kesme hitap etmek zorundadır.Dünya markası olmak ise ap ayrı bir noktadır.Gençlerimiz özenmesin,bu oyunlara gelmesin diyerek burda düşüncelermizi paylasıyorz adam kalkmıs istersek giyeriz çart curt,banane ulan ne giyersen giy istersen çuval giy.Git dandirik bir ayakkabıya 100-200 tl bayıl.Enayisin banane.Benim ailem ne düşük nede yüksek bir gelire sahip yani orta diregiz.İstersem conversede alırım baska bir boktan markada.Ancak benim alım gücüm yetiyor diye bizim önemsedigimiz miktarlara servet gözüyle bakanlara "istersem giyerim,benim düşüncelerim ile ne alakası var" diyerek reddedicek lüksüm yok arkadaş.Biz bir toplumuz ve bu toplumda her gelirden insan var.Ben giyebiliyorum o giyemiyor.Adam ayda 400 tl ye ev gecindiriyor kendimi onun yerine koyuyorumda.Oglum/kızım yanıma gelip bana baba zart markadan zurt markadan alsana okulda arkadaslarım giyiyor diyerek gelse ve ben o ayakkabıyı alamasam yasayacagım üzüntüyü ifade edemem.İnsan bu ister ancak güzü yoksa bagrına tas basar.Biri 60 tl verir digeri 100-200 bir digeride 10 verir 20 verir.Ama üzülür çünkü istedigi yoktur.Oda marka.Hiç bir özelligi olmayan sadece bir yazı için.Bu yüzden reddetme yada ben giyerim sen bana karısamassın deme lüksünüz yok.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    8-10 yaşlarındayken bi gün babam arabayla geldi ve arabanın için 8 10 kutu converse etnies vans ayakkabılarla doluydu..babamın extreme ürünler satan bir arkadaşının dükkanı batıyor veya satılıyor vs. babamada bayağı bi vermişti..önce etnies'i giydim..sonra ayağım büyüdü kuzenime verdim sonra onun ayaı büyüdü kardeşine verdi..ve geçtiğimiz yıllarda modası geçti diye çöpe atıldı : ) .. bende o arada patır patır converse giyiyordum ve her biri yırtıldıkça 2. kutuyu açıyordu 3. kutu açılıyordu babama artık converse giymek istemiyorum diye ağlıodm yalvarıyodum : ) oldum olası kılım converse'e ilklerde grunge ve punk kültürünün anarşist amerikalının simgesiydi..ardından bizimkilerde kullandı..sonra converse bi ikon halini aldı bütün dünyada...veeeeeeee Tikilerin eline düştü..sonra onlarca kat pahalandı..bizim millet haala alıyor...hiçte rahat filan değildir bok gibidir..rahat ayakkabı istiyorsanız..en rahatı puma dır bence .. ama tarzım olmadığı için genelde adidas reebok veya nike larda rahat oluyor..onlardan giyiyorum..sizi sikmek isteyen adamlara kıçınızı dönmeyin converse'i amerikada şu anda inşaat işçileri ve fakir kesim giyiyor bedava denecek kadar ucuz..burada piyasa tutturmuş diye o kadar pahalı yoksa dünya genelindeki popülerliğinin nedeni ucuzluğundan başka hiçbişe değil

dont think twice its all right
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Hiç converse giymedim.Bikeresinde heveslendim gideyim alayım die fiyatını sordum 120 dedi aq didim o ayakkabı o kdr edermi bende gittim adidas alydım.Hiçde rahat bi ayakkabı gibi gelmiyo bana açıkcası.Nike ve adidas favorilerim.He bide mekap :D
Toplam Hit: 16379 Toplam Mesaj: 129