Son Zamanlarda Converse.
-
son zamanlarda converse söyle oluyor;
X renkli türban + X converse
formulüyle ozdeslestirebiliriz fakat genelde
yesil renkli türban + yesil converse
daha yaygındır. -
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
yazıyı ben yazmadım :D
-----------------------------Way a.q one la
-
kız ayakkabısı gibi
-
kimin neden giydiğini bilmeden yorum yapmak yanlış olur bence. genel olarak bir converse almak için converse giyenler var tabi.Benim son 2 ayakkabım converse mesela ama sorarsanız size şunu söylerim
- çok çabuk deforme oluyor alt-yan taraftan sökülmeye başlıyor.
-belli bi süre sonra kokabilitesi artıyor.
-Ama bateri çalarken esnekliğinden dolayı çok kullanışlı ve rahat.tabi normalde kullanan biri için daha rahat ayakkabılar yok mudur??vardır derim.
-
eskiden saidas lar vardı.
ne güzeldi onlar.converse neymiş
-
baron_27 bunu yazdı:
yazıyı ben yazmadım :D
-----------------------------bu nedir abi adamlar 150-200 ytl verip convers alalım die paranın ümügünü zikiyolar ama bazı insanlar ayagına giyecek bile bulamıyorlar resmen kendimden utandım
-
olayı acıklaştırmasınız olmaz dimi :] neyse converse konu hayatta giymem !! giyene de mani olmam ... nasıl denir böyle bir grubu temsil eden marka türlerinden geliyor bana ... yada şöyle diyelim : ne kadar kıl olduğum adam varsa converse giyiyor o yüzden de olabilir...
-
wert bunu yazdı:
--------------------------
adamlarda tasarım sıfır yok tasarım felan aynı modeli evirip çevirip satıyorlar gidiyorsun mağazaya converse ler sanki c/p yapılmış :S
öle şirketmi olur birde şu tipler var punkçı deniyor ne deniyor bilmiom hep onlar alıyor zaten (dediğim kesim genelde şebnem ferah ve teoman(bazen) dinler)
ahanda benim ki böle bişi güzel rahat hoş tam yazlık ayakkabı yanlardan havada giriyor pöfürpöfür walla
güzelmiş la ne bunun modeli cartu curtu?
-
evet o üsttekinin markası fiyatı ne?
-
wert modelini ismini cismini bi postlarmısın gülüm şurda