Son Zamanlarda Converse.
-
Bilince sahip olucaksınız önce digeri acken bok gibi tıkınmıyacaksın.Ne giyersen giy ama "babane beni ilgilendirmez" deme lüksü kimsenin yoktur.Konu converse yada baska bir marka degil.Konu o beni ilgilendirmez,diyecek kadar bencil olmak.İstersen çuval giy istersen altın kaplama ama o beni su beni ilgilendirmez diyip sonra vah ülkem vah ülkem diye aglamıyacaksın.Bu bencillik ortdan kalkıcak bu konu herkesi s.ke s.ke ilgilendirecek.Baska caresi yok herkes omuz omuza verip benciligi ortadan kaldıracak ki ülke ekomonik kalkınmayı saglayacak olan insanlarımızı ancak bu sekilde yetiştirebilirz.Sonra adamı tutup entruman yaparlar sehir sehir sokak gezidirip öttürerek seremoniden koncertolara kadar geniş bir yelpazede müzik resitali verirler.
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------
Bilince sahip olucaksınız önce digeri acken bok gibi tıkınmıyacaksın.Ne giyersen giy ama "babane beni ilgilendirmez" deme lüksü kimsenin yoktur.Konu converse yada baska bir marka degil.Konu o beni ilgilendirmez,diyecek kadar bencil olmak.İstersen çuval giy istersen altın kaplama ama o beni su beni ilgilendirmez diyip sonra vah ülkem vah ülkem diye aglamıyacaksın.Bu bencillik ortdan kalkıcak bu konu herkesi s.ke s.ke ilgilendirecek.Baska caresi yok herkes omuz omuza verip benciligi ortadan kaldıracak ki ülke ekomonik kalkınmayı saglayacak olan insanlarımızı ancak bu sekilde yetiştirebilirz.Sonra adamı tutup entruman yaparlar sehir sehir sokak gezidirip öttürerek seremoniden koncertolara kadar geniş bir yelpazede müzik resitali verirler.
-----------------------------Haklısın.
-
http://www.freedomsports.net/dc%20(12)_resize.JPG
abi rahatlık konusunda bunun kadar rahatını görmedim $ahsen :| dayanıklılık,rahatlık vs. hepsi bunda :D yakla$ık 7-8 ay oldu, hala sapasağlam. converse konusuna gelince abi isteyen giyer,istemeyen giymez giyene de karı$maz benim fikrim. ha ben sevmiyorum ama giyene de karı$mıyorum.
-
ben bi ara giysem falan dedim..ama başıma geleceği biliorum ayak ayak deilki amk bebek mezarı gibi 46 numara ve taraklı (H) .. dedim sen adidas lescon dewam et..superstar takılıoruzzz
-
eray bunu yazdı:
ben bi ara giysem falan dedim..ama başıma geleceği biliorum ayak ayak deilki amk bebek mezarı gibi 46 numara ve taraklı (H) .. dedim sen adidas lescon dewam et..superstar takılıoruzzz
-----------------------------46 numara one a.q penis büyültücü yerine ayak buyultucu hapmı aldın nabtın=)
-
vazgeçilmezim:C
-
Antikky bunu yazdı:
BAAL sen peki böle bi postla sosyal statü farkı yaratmıyormusun?
-----------------------------converse faşizmine karşı omuz omuza :P
-
taklitleri felaket koku yapıyor dikkat
-
rahattır,genelde birçok kişiyede yakışır ona eyw.,onun için giyene laf yok zaten ama adam moda die alıp sırf artislik olsun die eski göstermeye çalışıyor(jiletliyor vs.)Böyle bi özentilik,böyle bi gerilik olamaz...
-
Ben rahatlıktan giyiyorum da isteyen ortama girmek için giysin ne bilim statü yaratsın size ne. giyen giyer.