folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sonlanan Aşk Hikayem

Sonlanan Aşk Hikayem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek

black-girl bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam şu kadarını söyliyim bi insan bi aşkı gerçekten içinde yşıyo olsa kendini buralara reklam yapmaz ayrıca hevesini s*kim senin biz seni bi kere aldattık diye kaşar kızları tavlamak için ben zaten o kızı sevmiyodum o beni aldatmıştı diye anlatan sendin amq lan aşk mı bıraktın olgunmuşuz öyle mi siktir lan bari burda yalan söyleme yazardık da cevap bile vermezdin burada millete dert yanacağına git de başka kaşarları tavla g*tüne sokacağım yoksa o bilgisayarı...

o yee man :O

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

black-girl bunu yazdı:

hocam şu kadarını söyliyim bi insan bi aşkı gerçekten içinde yşıyo olsa kendini buralara reklam yapmaz ayrıca hevesini s*kim senin biz seni bi kere aldattık diye kaşar kızları tavlamak için ben zaten o kızı sevmiyodum o beni aldatmıştı diye anlatan sendin amq lan aşk mı bıraktın olgunmuşuz öyle mi siktir lan bari burda yalan söyleme yazardık da cevap bile vermezdin burada millete dert yanacağına git de başka kaşarları tavla g*tüne sokacağım yoksa o bilgisayarı...

çok atarlı bir cevap geldi :D

hocam diğer müridlerin dediği gibi o yaşlarda yaşanan herşey sanki 'kimseninki böyle birşey değil, benim yaşadıklarım çok özel' tadında gelebilir. lakin şunu bilki herkes o yaşadıklarından yaşıyor. ileriye dönük takıldığın sürece problem olmaz. geçmişe takılırsan yalan olursun.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

O yaşlarda çok olur bu tarz aşık olma bunalımları. a.q arıyorum o günleri tadını çıkarın lan.Üniversitede kızlar teklif ediyo bak :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

buda bana son sitemin olsun..

guzel gunlerde kall

fuck the system!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek

affetmez bunu yazdı:

O yaşlarda çok olur bu tarz aşık olma bunalımları. a.q arıyorum o günleri tadını çıkarın lan.Üniversitede kızlar teklif ediyo bak :|

aynen bende aıyom o günleri amk

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

black-girl 'ün kefiline bakan oldumu bence o kızın bu kız olma olasılığıda var yada çift üyelik neyn anlamadım olayı :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

dostum onu sevdiğin ve onu unutamaman gerçektende çok kötü fakat kardeşime şunu söyleyebilirim bu sadece biraz zaman alacak ama çok uzun bir zaman değil  en fazla 1 ay.... ondan sonra o aklına gelmez inan. ben lisedeyken 14 yaşlarında idim bir sevdiğim vardu  ve o zamanlar evlilik planları yapardık ne kadarda saçma yhaf.  diyeceğim o ki lise dönemi aptal bir dönemdir çoğu zaman iyi yi kötüyü anlamadan birçok şey yaparız... O seni sevmiyordur bunu sende biliyorsun tamam bir zamanlar seviyordu ama artık sevmiyor bunun farkındasın şimdi dostum ona bana dön die sürekli sık boğaz edip dahada kendini küçük düşürme hafif ağırlığını koy onu özlediğini onsuz yapamadığını anlamasın sen o olsa da olmasa da yoluma devam ederim izlenimini verirsen emin ol bu onu deli edip seni düşünmesini sağlayacak onu önemseme tabi çokta abartma valla diyecek başka birşeyim yok fakat şunuda söyleyeyim bu kız için acı çekiyorsun yha bir zamanlar aklına gelecek ve sen bu haline güleceksin mesela yaşın 16 sen 19 yaşına gelince yhani 3 yıl sonra bu halin aklına gelince güleceksin ve kendinden nefret bile edeceksin.

🥒
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

black-girl bunu yazdı:

HAORHOARHOA. Defolun Yalcin Cakir'a gidin ya.

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

black-girl bunu yazdı:

HAORHOARHOA. Defolun Yalcin Cakir'a gidin ya.

:DD:d:DD:d:d: cok fenaaaa

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

ben bu aşk olayından şunu anladım kardesim :) bu hayatta kızlara karşı hiçbir zaman aciz duruma düşve ve sen suan dusmussun :)bırak yol ver gitsin seni istemeyeni sen istiyosun tutup aglıyosun :)

Toplam Hit: 7678 Toplam Mesaj: 52