Sonlanan Aşk Hikayem
-
black-girl bunu yazdı:
-----------------------------
hocam şu kadarını söyliyim bi insan bi aşkı gerçekten içinde yşıyo olsa kendini buralara reklam yapmaz ayrıca hevesini s*kim senin biz seni bi kere aldattık diye kaşar kızları tavlamak için ben zaten o kızı sevmiyodum o beni aldatmıştı diye anlatan sendin amq lan aşk mı bıraktın olgunmuşuz öyle mi siktir lan bari burda yalan söyleme yazardık da cevap bile vermezdin burada millete dert yanacağına git de başka kaşarları tavla g*tüne sokacağım yoksa o bilgisayarı...
-----------------------------o yee man :O
-
black-girl bunu yazdı:
hocam şu kadarını söyliyim bi insan bi aşkı gerçekten içinde yşıyo olsa kendini buralara reklam yapmaz ayrıca hevesini s*kim senin biz seni bi kere aldattık diye kaşar kızları tavlamak için ben zaten o kızı sevmiyodum o beni aldatmıştı diye anlatan sendin amq lan aşk mı bıraktın olgunmuşuz öyle mi siktir lan bari burda yalan söyleme yazardık da cevap bile vermezdin burada millete dert yanacağına git de başka kaşarları tavla g*tüne sokacağım yoksa o bilgisayarı...
-----------------------------çok atarlı bir cevap geldi :D
hocam diğer müridlerin dediği gibi o yaşlarda yaşanan herşey sanki 'kimseninki böyle birşey değil, benim yaşadıklarım çok özel' tadında gelebilir. lakin şunu bilki herkes o yaşadıklarından yaşıyor. ileriye dönük takıldığın sürece problem olmaz. geçmişe takılırsan yalan olursun.
-
O yaşlarda çok olur bu tarz aşık olma bunalımları. a.q arıyorum o günleri tadını çıkarın lan.Üniversitede kızlar teklif ediyo bak :|
-
buda bana son sitemin olsun..
guzel gunlerde kall
-
affetmez bunu yazdı:
O yaşlarda çok olur bu tarz aşık olma bunalımları. a.q arıyorum o günleri tadını çıkarın lan.Üniversitede kızlar teklif ediyo bak :|
-----------------------------aynen bende aıyom o günleri amk
-
black-girl 'ün kefiline bakan oldumu bence o kızın bu kız olma olasılığıda var yada çift üyelik neyn anlamadım olayı :D
-
dostum onu sevdiğin ve onu unutamaman gerçektende çok kötü fakat kardeşime şunu söyleyebilirim bu sadece biraz zaman alacak ama çok uzun bir zaman değil en fazla 1 ay.... ondan sonra o aklına gelmez inan. ben lisedeyken 14 yaşlarında idim bir sevdiğim vardu ve o zamanlar evlilik planları yapardık ne kadarda saçma yhaf. diyeceğim o ki lise dönemi aptal bir dönemdir çoğu zaman iyi yi kötüyü anlamadan birçok şey yaparız... O seni sevmiyordur bunu sende biliyorsun tamam bir zamanlar seviyordu ama artık sevmiyor bunun farkındasın şimdi dostum ona bana dön die sürekli sık boğaz edip dahada kendini küçük düşürme hafif ağırlığını koy onu özlediğini onsuz yapamadığını anlamasın sen o olsa da olmasa da yoluma devam ederim izlenimini verirsen emin ol bu onu deli edip seni düşünmesini sağlayacak onu önemseme tabi çokta abartma valla diyecek başka birşeyim yok fakat şunuda söyleyeyim bu kız için acı çekiyorsun yha bir zamanlar aklına gelecek ve sen bu haline güleceksin mesela yaşın 16 sen 19 yaşına gelince yhani 3 yıl sonra bu halin aklına gelince güleceksin ve kendinden nefret bile edeceksin.
-
black-girl bunu yazdı:
-----------------------------HAORHOARHOA. Defolun Yalcin Cakir'a gidin ya.
-
KrypT bunu yazdı:
black-girl bunu yazdı:
-----------------------------HAORHOARHOA. Defolun Yalcin Cakir'a gidin ya.
-----------------------------:DD:d:DD:d:d: cok fenaaaa
-
ben bu aşk olayından şunu anladım kardesim :) bu hayatta kızlara karşı hiçbir zaman aciz duruma düşve ve sen suan dusmussun :)bırak yol ver gitsin seni istemeyeni sen istiyosun tutup aglıyosun :)