Sonunda Çin Malı Telefon Aldım . İşte Görüşlerim ...
-
osiris 2.5 gün çok oyun oynarsaan gidiyo deniyo dün aldım teli akşam şarj ettim bakalım kaç gün gitcek :) ama geceleri kapat 4 gün gider sanırım(tv izlemeye , müzik dinlemyede bağlı biraz)
-
aferim sende bizim gibi çakma tel kullananlar ailesine hoşgeldin
:)
@exca
dayı o teli kırmam kesinlik KİŞİSEL HAYVANLIĞIMDAN dolayıdır telel akalası yoktur :)
-
he bu gılox da çakma kulanıyodu :D oda refersansımdır :D
-
peki hacı en gıcık olduğum şey tellerin kulaklıkları çok çabuk bozulur bunun soketleri nasıl bulunur u kulaklığı
-
foxxy nin aldığı telefonu bilmiyorum ama çin yapımı nokia lar gerçekten vasat tavsiye etmiyorum. elime n95 8 gb ve 8800 geçti. tuşlar içine gömülüyor basarken ve telefon takur tukur ediyor. çeviriler anlaşılmıyor sanırım kazakistanda menü çevirisi yapıyorlar. bazıları okunmuyor bile. tamam yerine peki yazmış adamlar ((: gprs ve wireless yok n95 de. ha çin kaliteli telefon üretmiyor mu? takibi üretiyor. biraz araştırmak lazım herbi kalite telefonları var adamların. antep ve urfa da dahha ucuza bulailirsiniz. ama çin yapımı nokialardan uzak durun derim.
-
NowalgiN bunu yazdı:
-----------------------------
foxxy nin aldığı telefonu bilmiyorum ama çin yapımı nokia lar gerçekten vasat tavsiye etmiyorum. elime n95 8 gb ve 8800 geçti. tuşlar içine gömülüyor basarken ve telefon takur tukur ediyor. çeviriler anlaşılmıyor sanırım kazakistanda menü çevirisi yapıyorlar. bazıları okunmuyor bile. tamam yerine peki yazmış adamlar ((: gprs ve wireless yok n95 de. ha çin kaliteli telefon üretmiyor mu? takibi üretiyor. biraz araştırmak lazım herbi kalite telefonları var adamların. antep ve urfa da dahha ucuza bulailirsiniz. ama çin yapımı nokialardan uzak durun derim.
-----------------------------dayı çinde bir sürü üretilior
senin alcağı ntelefonlar
bi n99i birde foxxly nin aldığı model
diğerlerini almamanı öneririm onların testini yapmaıdm
birde
müzik(son ses)+tv 2 saat götürüor bataryayı (batarya fullken)
-
Birde milliyet'in haberinde görmüştüm bikaç gün önce Geri Dönümün Çincesi diye :) Bu çöplerden toplanan elektronik devrelerden mi yapılıyor acaba bu telefonlar o zaman adamlar sıfır yatırımla deli para kazanıyorlar :)
-
herkes bişeyler diyo çin mallaır hakkında kullanmayanlar genelde kötülüyor. bende samsunga parça üreten şirketin malı olduğunu okudum bi yerde bu anycool un.
samsung damı kötü ?
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------herkes bişeyler diyo çin mallaır hakkında kullanmayanlar genelde kötülüyor. bende samsunga parça üreten şirketin malı olduğunu okudum bi yerde bu anycool un.
samsung damı kötü ?
-----------------------------
Telefon Kötü Değil İyi Bissürü Özelliği Var Ne Güzel Ama Garantisi Yok
Hangi Bi Yerde Yetkili Servisi Bayisi Cartı Curtu Var ?
Neredeyse Bakkalda Bile Satacaklar Burda :D -
hayirli olsun foxx..