Sonunda Çin Malı Telefon Aldım . İşte Görüşlerim ...
-
thrbtcell bunu yazdı:
-----------------------------
FOXXLY bunu yazdı:
thrbtcell bunu yazdı:
-----------------------------foxxyl kardes senin butelfonda isletim sistemi varmi.. mesela symbian veya windowsce vb... bide word excell islemleri yapabiliyormusun..
bide wireless olsaymis al sana bilgisayar yaw.. :B
-----------------------------yok kendi sistemi nokia gibi pda değil cep telefonu, pda ile tek benzerlği dokunmatik olması. lakin yinede güzel aldığımdan beri çok memnunum taş gibi sınıfta en çok ses çıkaran telefon olma ünvanı bende :D tv filan süper çok net çekiyor
tek boktan özelliğini keşfettim, oda 100 kb den büyük resimleri açmıyor :/
başka hiç bir kötülüğü yok
-----------------------------bk o kotu isteyaw.. bende n7 bile 20 mb lik bi ankara yolari haritasi vardi dusun onu aciyodu yaw... bide onceki postumda bisey sormustum... word excell dokumanlarini okuyup uzerine yazi yazamiyoruz degil mi? .
bu dediklerimi de yapabilen olsa dusunmeden alirim bi tane... o ekrade film seredilir.. kitap okur be yaw.. :B
-----------------------------yok yapamıyoz ofis uygulamalarını ama ilerde bunun içinde programlar çıkacaktır. inanılmaz satılıyor :| bu kadar adamı mağdur etmez çinliler heralde :D
sağol Metanet daa iyisi tbt müridlerinin olsun :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
thrbtcell bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
thrbtcell bunu yazdı:
-----------------------------foxxyl kardes senin butelfonda isletim sistemi varmi.. mesela symbian veya windowsce vb... bide word excell islemleri yapabiliyormusun..
bide wireless olsaymis al sana bilgisayar yaw.. :B
-----------------------------yok kendi sistemi nokia gibi pda değil cep telefonu, pda ile tek benzerlği dokunmatik olması. lakin yinede güzel aldığımdan beri çok memnunum taş gibi sınıfta en çok ses çıkaran telefon olma ünvanı bende :D tv filan süper çok net çekiyor
tek boktan özelliğini keşfettim, oda 100 kb den büyük resimleri açmıyor :/
başka hiç bir kötülüğü yok
-----------------------------bk o kotu isteyaw.. bende n7 bile 20 mb lik bi ankara yolari haritasi vardi dusun onu aciyodu yaw... bide onceki postumda bisey sormustum... word excell dokumanlarini okuyup uzerine yazi yazamiyoruz degil mi? .
bu dediklerimi de yapabilen olsa dusunmeden alirim bi tane... o ekrade film seredilir.. kitap okur be yaw.. :B
-----------------------------yok yapamıyoz ofis uygulamalarını ama ilerde bunun içinde programlar çıkacaktır. inanılmaz satılıyor :| bu kadar adamı mağdur etmez çinliler heralde :D
sağol Metanet daa iyisi tbt müridlerinin olsun :)
-----------------------------tskur ederim bu ne hiz yaw.. sen len biz bu baslihin hitini artiracagiz galiba...
yakinda bende alicam.. bi telefon ama henuz aradgim ozelliklerde yok... onceki postlarda arkadaslarin dedigi gibi biri olsa biri olmuyo ozellik acisinda.. su global kriz gelmeden bir tane alabilsem keske.. :B
bu arada buraya kadar okuyanla.. su asagidaki basligida bir okusunlar. gercek aynen yazildigi gibi bence..
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=62807
-
Olsun tabi ya fox :D TBT müridleri ilerlemeli öyle değilmi :D bu arada aldığın telefon'u biraz araştırdımda kalite birşey çin malı falan ama :D diğerlerine göre kaliteliymis fiyatıda digerlerine gore yuksek zaten biraz.
-
urfa suruçta askerlik yaptım bu telefon ve benzeri çin malı olanlar sudan ucuz misalii n99i var çin malı 2 tane sipariş almıştım ben 170 ytlden almıştım tanesini ama alacağın yeri ii bilmelisin yoksa 170 olan tele 200-240 fiyat çekiyorlar
-
Hocam Hayırlı Olsunda Telefona bişey oldugu zaman parçasını çinden mi getirtecen ? Garanti yok Bunlarda.Bende aldım 1 Hafta Kullandım Açıkcası Pek beğenmedim.İlk aldıgım zaman Hevesden olsa gerek bende beğenmiştim.Sonra elimde Kalır diye sattım : ) Fiyayı ucuz olmasına rağmen ben pek tavsiye etmiyorum.
-
hayırlı olsun ama kapanmaz umarım telefonun 3 hafta sonra anlarsın zaten imei numarasını desistirmisse satan yer sorun olmaz
-
ucuz etin yahnisi bilmem ne olur sozune uyaraktan en dandik nokia samsung s.ericson kullanirim en azindan bozuldu cartti curttu derdi olmaz
ayrica kedi ciger meselesi napak paramiz yok :)
-
Cindeki en saglam uretici ve satan firma totobay dir link koymadim bunu aratirsan kafadan gelir fiyatlara filan bakarsiniz..
Kalin saglicakla...
-
şimdi bir üst modeli çıkmış çift kamera +3 mp aynı para hemde
-
sevgili günlük telefonu 12 nisan da aldım bugün 25 mayıs , ve hala bir sorun yok taş gibi.
ilgilenenlere , alacaklara duyurulur.
kurtlar vadisini yatarak izliyorum. takıyom kulaklığı süper oluyo :D
nazar değmesin telefonuma süper :C