Sony Xperia Z, Yeni Nesilin Yeni Gözbebeği!
-
yuh amk ya millet paso tel degistiriyor
bizde 3.5 senelik bi sony var (hayatim boyunca hep sony kullandim) tamamen kendi hatalarimdan 5 9 ve 8 tuslari basmiyor 2 aydir. yeni telefon alamiyorum, millet zevkine tel degistiriyor :D
-
Sony Center fiyatı 2.150 TL olarak kullanıcılara sunulacakmış beyler. Hepsisony.com gibi sitelerde 1.850 Tl'den almak daha mantıklı gibi.
-
suhatuna bunu yazdıXpertVision bunu yazdı
@suhatuna
bir ton şey yazmışın ama neden samsung cevabını vermemişsin.yüz tane telefon kullanman seni gözümüzde iyi bir müşteri deneyimcisi yapmaz :) yaptığın tamamiyle markacılık. Xperia Z konusunun altına "açıklama güzel ama tabiki s4" yazıyorsun, bu ne şimdi :D , üşenme iki kelime yaz de bu özelliği kötü, s4 şöyle daha iyi de bari :)
ayrıca anketle en iyi telefonu belirlemek de saçmalığın daniskası. Farklı farklı telefonlar var, her birinin farklı özellikleri var, her tüketici hangi özelliğini çok kullanacaksa ona göre alır telefonunu. Düşünerek almak lazım yani.
Yaw hacı neyın polemıgındesın?
En basıtı suınu düşün ya , güzel olmayan şey mı daha cok satar ... Güzel olan mı ... Coca Colayla , Cola Turka nın satıslarına bak bakalım hangısı daha ıyıdır , Yada Ülker ve Saray bisküvilerını kıyasla :) Buna benzer ornek cok :)
Bana İphone ve Samsung la kıyasla gelın , Sony ıle degıl ... :)
Sana sımdı ıkısı arasında ozellıklerını yazamayacagım S4 un yada soyle soylıım samsung un en buyuk takıpcılerındenım cunku cıhazlar guzel , evet suanda da sahıbınden , sanalpazar uzerıdnen bı kac S4 görusmesı de yapıyorum , tanıtıldıgı gece de ızledım netten zaten ...
Biz atıp tutarak degıl , gerceklerle konusuyoruz ... Sana sımdı cevap vermememe gerek yok :)
2013 Sonunda satıs rakamlarında yıne burada yazısmak , o zman senı cevaplamak dılegıyle ..........! :)
Usta sen degil misin hangi telefonu alayım diye kafamızi siken ne ara telefon uzmanı oldun :-) -
su ve toz gibi olaylar bana uymaz. kurşun geçirmez çıkıncaya telefon filan almayacam .
-
palakan229 bunu yazdı
Sony Center fiyatı 2.150 TL olarak kullanıcılara sunulacakmış beyler. Hepsisony.com gibi sitelerde 1.850 Tl'den almak daha mantıklı gibi.
Sony Center da 1850 TL yapacaktı hocam yanlışın olmasın?
-
XpertVision bunu yazdıpalakan229 bunu yazdı
Sony Center da 1850 TL yapacaktı hocam yanlışın olmasın?
Valla usta, bugün arkadaş sormuş. 2.150 Tl demiş. İzmir Optimum Sony Center. :) Arada bu kadar fiyat farkı olması işkillendirmedi değil. Bilemedim bak şimdi.
-
Ben bu şirketleri anlamıyorum.
Xperia çıktı mı çıkacak mı ?
Çıktıysa neden sunumunu bulamıyorum ?
Çıkmadıysa niye sıçtımın telefonu biliniyor ???
Sakla ; elinde cihaz olunca çıkart. Dağıtıma hazır olunca sunumu yap , insanlar 1 hafta sonra alabilsin. Nedir bu acelecilik anlamış değilim.
-
zumsuk bunu yazdı
Sakla ; elinde cihaz olunca çıkart. Dağıtıma hazır olunca sunumu yap , insanlar 1 hafta sonra alabilsin. Nedir bu acelecilik anlamış değilim.
590 dolara bulunuyo.
kullanıcı yorumundaki şu olay bitiriyo işte beni yaa.
3) Performance - normal operation- with a quad core processor u wud expect lag free but I did feel slight lag from simply scrolling the home screen- this can be attributed to custom ui and frankly I have seen this on almost all android handsets except the nexus devices which don't have any lag even on dual core processors. In fact the lag vanished on my old note when I rooted and loaded a custom ROM on it. This lag is insignificant and 90% of people won't be able to notice it- only maybe the ones who have used an iPhone - which funnily shows some lag when it is rooted.
husnuweb tarafından 01/Nis/13 04:27 tarihinde düzenlenmiştir -
husnuweb bunu yazdızumsuk bunu yazdı
590 dolara bulunuyo.
kullanıcı yorumundaki şu olay bitiriyo işte beni yaa.
3) Performance - normal operation- with a quad core processor u wud expect lag free but I did feel slight lag from simply scrolling the home screen- this can be attributed to custom ui and frankly I have seen this on almost all android handsets except the nexus devices which don't have any lag even on dual core processors. In fact the lag vanished on my old note when I rooted and loaded a custom ROM on it. This lag is insignificant and 90% of people won't be able to notice it- only maybe the ones who have used an iPhone - which funnily shows some lag when it is rooted.
bu linkteki Z değil ZL diyecem de çok benzerler Z de de vardır. Ama bununla ilgili donanmhbaerde inceleyenler arayüze takılma olmadığını söylüyor. Beni de gıcık eden birşey o dokunmatiğin yumuşak geçişli olmaması, takılması ama öyle birşey yok diyenler de çok. Tam olarak inceleyene kadar emin olamayacağız herhalde bu konuda.
-
Xperia Z satışı yurtdışında çıkmış bir telefon arkadaşlar. :) Tr'ye henüz gelmedi o kadar. Onun dışında bu tarz saçma problemler olduğunu görmedim youtube üzerinde. Yine de bi araştırmak lazım tabi.