Sony Xperia Z, Yeni Nesilin Yeni Gözbebeği!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

samsung daki kadar flash desteği yok derken ne demek istedin biraz açabilirmisin flash desteğinin mesela tamı yarımı gibi bişeymi var ben biraz fransız kaldım bu flash desteği işine

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    jawsap67 bunu yazdı

samsung daki kadar flash desteği yok derken ne demek istedin biraz açabilirmisin flash desteğinin mesela tamı yarımı gibi bişeymi var ben biraz fransız kaldım bu flash desteği işine

Flash desteği yok diye sitelerde yer almakta. Bundan kastım dizi izleme sitelerine girip bir diziyi telefondan izleyememek bence büyük bir sıkıntı. Sonuçta evde değilsin. Yaşlılar var, akraba ziyareti. E boş vakit çok, açıpta telefondan, 5" ile bir video keyfi yapamadıktan sonra sıkıntı. Ancak arkadaşlardan edindiğim bilgi dahilinde Google Chrome var içinde. Haliyle buradan Dizi.... .com adreslerinden film vs izlenebiliyor. Flash'dan kastım tamamen bu idi.

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

İşletim sistemi nedir,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

İşletim sistemi nedir,

Android? :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackace
    blackace's avatar
    Erkek

Dun cihazi inceleme sansim oldu ama hic bekledigim gibi cikmadi. Menu gecislerinde bile takilmalar oluyor, hoparloru yetersiz, ekran kaliteside pek hosuma gitmedi. 

Zaten donanim olarakda full hd cozunurluk icin yetersiz bir cihaz alacak arkadaslar bunlari goz onunde bulundursun. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

Suyla sıvıyı karıştırmayın. sadece su tuzlu suda şekerli suda garanti yok sadece su. İnceledim ekranda ikonlar saydam bi karede geçişler takılıo. Aldım elime telefonu daha önce su olayını hiç denememiş tüm sorumluluk bana ait dedim bir bardak suyunu başından aşağı döktüm müthiş tatmin oldum 1 haftadır hergün kovalıyordum adamı hergün gelen adamı yakalıyamıyordum sonuç herkes topladı ve mutlu son :)) ha bide  android e para vermem iOS varken 

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    blackace bunu yazdı

Dun cihazi inceleme sansim oldu ama hic bekledigim gibi cikmadi. Menu gecislerinde bile takilmalar oluyor, hoparloru yetersiz, ekran kaliteside pek hosuma gitmedi. 

Zaten donanim olarakda full hd cozunurluk icin yetersiz bir cihaz alacak arkadaslar bunlari goz onunde bulundursun. 

Alacak insanlar pişman olmamak için okusun bunu lütfen 

!!!!!!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

son yorumları gördüm allah belanı versin sony

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

sonuna kadar okudum gayet başarılı bir yazı olmuş tebrik ederim hocam.

Eline sağlık.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    blackace bunu yazdı

Menü geçişlerinde ben sıkıntı yaşamadım. Daha sonraki optimuma gittiğimde tekrar denedim yine sıkıntı olmadı. Sizin kullandığınız cihazdan kaynaklı bir şey olabilir. Bu arada hoparlör konusu tamamen doğrudur biraz sıkıntılı. Eski telefonlar gibi öyle büyük bir şey beklemeyin, ki zaten artık hoparlör açıpta müzik dinleyen mi kaldı? Ekran kalitesi Full HD zaten, daha ötesi yok. :) Tabi ki tercih kişisel ama kesinlikle başarılı bir ekran. Note 2 den daha iyi olduğuna göre de uzatmaya gerek yok. :)

Not : La bir arkadaş alta yazmış, sıvı olayı ile ilgili bir yorum var, denizde kullanımı hakkında araştırma yaptım; ancak pek bir şey bulamadım. Elbette tuzlu suda da geçirmeyecektir düşüncesindeyim. İsterseniz Sony'e mail atıp sorabiliriz. :) Ha tatlı su ha tuzlu su, ne kadar fark edebilir arkadaşlar? İkisi de su, komik geldi bana o yorum + Son yorumlar tamamen kişisel yorumlar, gidip görün beğenirseniz alın. Telefon herkese hitap etmek zorunda değil elbette. :)

Toplam Hit: 7424 Toplam Mesaj: 54