Sovyetlerin İnsan Robotu
-
köpek kafasının videosu vardı.
vallahi yaşıyordu küçükken görmüştüm de ne korkmuştum.
angelofhope tarafından 08/Eyl/13 04:37 tarihinde düzenlenmiştir -
angelofhope bunu yazdı
o da burda paylaşılmıştı ama hangi konuda hatırlamıyorum :/
-
ruslar, yuri gagarinle amerikaya koydu mu evet koydu.. ( aya çıkma yalanı.. )
bayan kozmonotlar koydu mu evet koydu. ( ilk uzaya cıkan kadın.. )
ilk uydu çalışmaları kıtalar arası roket ( ruslar )
soğuk savaşta sürekli ruslar koydu beyler.. coni abiler hep yalan dolan.. tamam yaptıkları var ama hep olayları 1 iken 2 yaptık demişler.
bu çalışmalarda doğrudur, biyonik beyin ve yönlendirme sistemi tasarladılar.
komplike bir sistem oluşturdular, anlasılması oldukça güç.
http://vk.com/video202091690_164472825
2.18'i izleyin.. biyonik kolu daha yeni yeni yapan amerika :D
ama adamlar yapmış tabi.. yalan değil yani :F
-
-
Daniel-Koo bunu yazdıPoet bunu yazdı
Polis,gbt için durdu bi gece.Muhabbet sohbet derken adam başladı : ''Ruslar insandan insan yapmıştır,içine ruh koyamamıştır.Yahudiler geçmişe adam ışınlamışlar,geri getirememişler'' Adamın dedikleriyle sonra 1 ton makara döndü :D O geldi aklıma konuyu görünce :D haa mavi marmara olayında,ışın silahı kullanarak adamın birini kolundan vurmuşlar,adamın kolu 1953'e gitmiş.Bi de bu vardı hahahha :D polisler müptezel galiba :D
ahahjdfsklfmlşsddmsf :D
bire bir gerçek olay hocam :D:D:D:D: 2 gün çıkamadım etkisinden :D
-
çizik
-
hacilar gercek olsa adamlar bunlarla ne nobeller kazanir ve bu islerin ortada bir tane makalesi yok hayir bu kadar yapabiliyorsaniz niye rusyadan bir tane organ nakli operasyonu haberi gelmiyor ? Robot hakkinda bilgim yok ama oyle cift basli kopek vucutsuz kopek bunlar bana gore tamamen fake 3d max +ps bence anca abd ile sidik yarisi yapsin ayda dalgalanan bayrak hesabi
-
bence ruslarda daha bilinmeyen çok ilginç deneyler var nazileri 3 e 5 e katlıyacak kadar hemde :D allah bilir ne ilaçlar , nasıl silahlar , nasıl teknikler var gizli şekilde duran
-
hamamböceğini uzaktan kumandalı araba gibi sağa sola oynatabildiğini biliyorum.. hamamböceği çok ilkel bi böcek belki onunla bu işlemler yapılır
-
HighElf bunu yazdıangelofhope bunu yazdı
o da burda paylaşılmıştı ama hangi konuda hatırlamıyorum :/
http://smotri.com/video/view/?id=v1058842613aonuda buldum