Spam Mailler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Arkadaşlar kusura bakmayın ama gerçekten çok sinirliyim.

İçimden daha neler söylemek geliyor ama burada kimsenin ağzının tadını da bozmak istemiyorum.

Bana bilindiği üzere üç beş namussuzdan spam maili gelmiş. Buyrun resim :

1.PNG%20%28827×277%29

2.PNG%20%28827×387%29

Ve benim şifremi bilen 4 yıllık saf, temiz yürekli kız arkadaşım, bunların bana gönderildiğini zannetmiş.. Msn mail yerine GMAİL'i tercih eden bense, hiç msn adresimi kontrol etmediğim için bu spam dosyalarını temizlemedim. Tabii, kızcağız nereden bilecek bunların spam olduğunu, bilgisayarı sadece yüzeysel olarak kullanan herkes bunların gerçek kişiler tarafından alındığını düşünür elbette. Bu olayı ise şu şekilde haber aldım: (zaten büyük bir güven problemi var aramızda, güven problemide beni en çok çıldırtan ve sinir krizlerine sokan nedenlerden bir tanesi!

4.PNG%20%28650×287%29

-----------------------------------------------

5.PNG%20%28550×364%29

Bu satırları okurken birçoğunuzun güldüğünü biliyorum, belki de çoğunuz böyle b*ktan sebeplerle sevdiğinden ayrıldı onu da tahmin edebiliyorum. Ve ben  suçsuz olduğum halde bazı senaryoların üzerime yıkılmasından çok etkilenen ve bu uğurda etrafıma çok büyük zarar verebilecek bir kişiye dönüşen bir insanım. Bana bu satırlar yazılırken de başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Sebebini ve bu maillerin gerçek olmadığını her ne kadar açıklasamda kız milletinin aklının bir köşesinde hala soru işaretlerinin olduğunu biliyorum (zaten incir çekirdeğini karpuz kabuğu yapmazlar mı?) Biliyordum ve beklediğim bir mail daha aldım :

3.PNG%20%28821×469%29

Yav arkadaş!

Kız milletinin böyle her şeyi doğru zannedip, aklına ilk gelen şeye körü körüne bağlanıp, kafasında ürettiği senaryolar çerçevesinde hareket ettiğini biliyorum ve alışkınım. AMA

üç beş şerefsizin benim haberim olmadan, daha msn adresimi üç beş arkadaşım biliyorken, benim adresime ulaşıp böyle mailler atarak huzurumu kaçırmaya ne hakkı var ya? Bu ne haysiyetsizliktir, bu ne şerefsizliktir! Ben böyle üstüme yıkılan kirli çoraplardan nefret ediyorum. Buna benzer defalarca olayla karşı karşıya kaldım, huzurumun sürekli bozulmasına dayanamıyorum artık. Derdimi en sevdiğim insana anlatamamamın üzüntüsü bir tarafa, bir de bunlarla bir alakamın olabileceğinin düşüncesi üstüme yıkılıyorya ona mı yanayım neye yanayım?

Arkadaşlar yok mudur bunlara cezasını verecek birşey? Hukuksal olarak bunları kökten temizleyecek bir çözüm yokmudur?

Çok sinirliyim.

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sevgini public etmeseydin.

mail adresini heryere yazma.

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Warez sitelere üye olurken başka bir mail adresi kullan.Kız arkadaşına işin doğruluğunu kanıtlamak için sıfır bir mail adresi açmasını söyle 3-5 rus warez sitesine üye ol sonra spam kutusuna bakın.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

he banada geliyo zırt pırt kadınlar büyük sever diye.Bi düşünüyorum lan acaba ?!

sonra junk mail olduğu aklıma geliyoda rahatlıyorum.

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

aynı olayın benzerini 2 gün önce yaşadım ben :(

aynı mailler aynı içerikle gönderilmişti banada kız arkadaşımada ...

Ayar oluyom hangi sitede satıyor bu mailleri anlamadım giti o kadarda önem veriyorum

mailimi form lara yazamamaya forwad da yok bende hayatta yapmam . Herkese msn vermem

onu bırak kız arkadaşımda 10 kişi ekli hiç bi forum sitesine üye değil ona nasıl ulaştı vay ....

Aynı düşüncedeyim senle

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

Hocam bana da sürekli geliyor bu mailler. Ne yapmak lazım engellemenin bir yolu yok mudur?

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

bu tip mailler yeni değil ki yıllardan beri var ve her halinden otomatik gönderilen bir mesaj olduğu belli hacı yani bunun için tartışmanız bile abes bir durum.banada hergün 10 tane 20 tane geliyo çoğunu silmeye bile üşeniyorum yatıyo inbox ta :D

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

kim nasıl gönderiyo bu mailleri arkadaş? Huzurum çok bozuluyo bunlar yüzünden

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

ibrahimeren bunu yazdı:
    -----------------------------

Warez sitelere üye olurken başka bir mail adresi kullan.Kız arkadaşına işin doğruluğunu kanıtlamak için sıfır bir mail adresi açmasını söyle 3-5 rus warez sitesine üye ol sonra spam kutusuna bakın.

-----------------------------

Hocam ben msn hiç kullanmıyorumki! GMAİL kullanıyorum. üç beş arkadaşım biliyor bu adresi de. nerden bulupta gönderdiler

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu konuda kim rahatsız oluyorsa bilgilendirmek dışında yapılacak birşey yok. Spam tüm Dünya'nın sorunu. 3. Dünya ülkelerinde bu konuda yasal yaptırım olmadığı için böyle at koşturuyorlar. Yine dua edinki spam kutusuna düşüyor. Inbox'a düşseler halimiz duman.

λ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

benim sevgilim bunu bana yapacak hele ki 4 yıllık sevgilim yapacak ne yapardım biliyo musun?

cevap vermek bi yana öyle bi fırça atardım ki sen nasıl bana sormadan mailime giriyosun diye

bi daha benden izinsiz adımı söylemeye çekinirdi

önce o sana güven versin

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 7824 Toplam Mesaj: 65