Spam Mailler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodLife
    GodLife's avatar
    Erkek

seref ?

?

yalan degil bende spam yaptım ama adult +18 girmedim . kardes bi sekilde anlat durumu .

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Antikky bunu yazdı:
    -----------------------------

underzero bunu yazdı:

antikky okumasin bu yazdiklarini

oturup kiza aciklama yapmak felsefeye ters der girerdi konuya

işin gücün üzerimden pirim yapmak başka bi şey değil hacı:D

umursamaz tavrinin hastasiyim :)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

http://i43.tinypic.com/2jfwpsl.png

Al hocam bende de tonla var :|

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

valla Allah kolaylik versin , yapmadigim birsey icin suclanmak en sinir oldugum seydir. Birde ustune kiz nazi hic cekemezdim ben olsam . bir derim iki derim , ucuncude birakir gideridm . sende iyi sabir varmis .

edit : ayrica bu mailler banada geliyor , nasil engellerim ? yarin oburgun kardes girer bilgisayara, maillerde gorur kotu ornek olmiyalim yalnislikla ...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

Hocam, nasıl nerden bulursunuz böyle kızları anlayamıyorum. Hele şu kız arkadaşa msn/mail şifresi verme olayı baydı artık.

Yanlış anlama ama kızın hiç mi kafası yok; saklayacağı bişeyler olan adamın şifresini vermeden önce temizleyeceğini düşünmüyor?

Ve şu erkeklere peşinen suçlu gibi davrananlardan tiksinme geldi artık.

Bak, mail adresin internette birçok yolla ele geçirilebilir. Bi kere ele geçti mi, sürekli satılır o adres. 10.000 tanesi 1 dolardan falan. Her alan spam basar. Genelde afrikada banka kurup size ortaklık teklif eden profesörlerle dünyanın bi ucundan sana aşık olmuş acele mesajını bekleyen kızlar falan olur. Virüslerin dağılma şekli bu.

Kız arkadaşına tüm bu durumları açıkla. Aklında şüphe kalmasın. Eğer ki isterse ben de sana mailimdeki binlerce spamın görüntüsünü veririm, herkese aynı şeylerin geldiğini görür kendileri.

Kolay gele hocam diyorum...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Bunun temel nedenleri

a) Sağa sola mail adresini açık açık yazan MAL bir kullanıcısındır.

b) Çerezlerden falan da ufaktan mail adresinin kaydını tutan sitelere üye olmuşsundur.

c) Spam kasacaklar Üye olduğun herhangi bir siteyi hackleyerek maillist almışlardır. Ya da siteler maillistlerini kendi isteğiyle vermiştir/satmıştır.

d) En önemli madde kesinlikle bu:

Ne yaparsan yap Listende kendine gelen tüm mailleri forwardlayan

ya da toplu gönderim yapan bir ya da  daha fazla MAL  vardır. Forward mesajlarının ilk göndereni çoğu zaman maalesef spam'cılardır.

Ve adresiniz bir kere spam'cıların eline düştüyse kurtuluşunuz yoktur. Bu yüzden ömrü hayatınızda listenize sadece bir tane MAL eklemeniz pahalıya mal olabilir.

Bunların (malların) bilgisayarlarında virüs kaynıyordur, Msn'i açarsınız bunların adreslerinden size botların otomatik mesajları gelir.

Ona tıkla,burdan bunu kazan, hemen sevgili bul vs... Gına gelir engellemezsiniz. Ayrıca yine bu MALLARIN yüzünden yabancı mail adresleri sizi kendi arkadaş listelerine eklemek isterler vs vs...

e) Yukarıdakilerin hepsi ya da başka bir şey

Bu yüzden çeşitli işlemleriniz için değişik değişik mail adresleri kullanmanız önerilir. Sizin için önemli olan mail adresini kimseyle paylaşmayınız ( Güvendiğiniz 3-5 kişi hariç ) Diğer adreslerinizi "MAL" kişiler ile paylaşmaktan çekinmeyiniz... Canınız sıkıldığında vakit geçirmek için bir sürü gereksiz şey mail kutunuza dolmuş olur zaten.

*NOT: "MAL" kelimesi İnternet Cahili, Bilgisiz Kullanıcı manasıyla ifade edilmiştir :P Siz başka şekilde de algılayabilirsiniz... :)

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ek olarak spamdan kaçış yok. Burda maille kayıt olma, şunu bunu yapma diye tavsiyelerde bulunulmuş. O zaman mailin esprisi kalmıyor zaten. Bu şekilde spamdan korunmayı hayatında hiç sokağa çıkma başına kötü birşey gelmesin demeye benzettim. Tabi bela gelip seni de bulabilir :) Sen hiçbir yere kayıt olmasan da birgün arkadaşın alır mailini forwardlar yada açık maillist halde mail atar. Olmadı random mail generatorlar var. Spamcılarda yol, yöntem bitmez. Depremle yaşamayı öğrenir gibi spamla yaşamayı öğrenin :) Spam kutusuna düştükçe kendi adıma hiçbir sorun görmüyorum. Her sitede aynı mailleri kullanırım. Bu sebeple hergün 100'e yakın spam geliyor. Fakat hepsi spam kutusunda yatıyor. Tek tuşla sil gitsin. Hotmail çekilmez bu arada Gmail kullanın keyfinize bakın.

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:

http://i43.tinypic.com/2jfwpsl.png

Al hocam bende de tonla var :|

Hoca berna size mesaj gönderdi! yazısını görünce hemen atlamışsın :p

Kurtla sevişen mazoşist koyun