Spam Mailler
-
Paragrafi bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam sonuçta onları da dışlayamazsın ki. Bir yerde açıklama yapman gerekiyor, öylece bir kenara atamazsın onları
-----------------------------ilk sayfadaki mesajımı oku hoca
-
Prometheus bunu yazdı:
Paragrafi bunu yazdı:
Hocam sonuçta onları da dışlayamazsın ki. Bir yerde açıklama yapman gerekiyor, öylece bir kenara atamazsın onları
-----------------------------ilk sayfadaki mesajımı oku hoca
-----------------------------Gördüm hocam ama ben öyle olamıyorum maalesef. Lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine işte.
-
Özelini buraya taşımanın hiç bi mantığı yok.. Özel konuşmalarınızı paylaşmadan da çok rahat anlatabilirdin rahatsızlığını. Bu durumda aranızdakilerin önemsenmesi gereken bir tarafı yok.
-
öyle olamıyosan çok üzülürsün.
yanlış anlama beni, ben senin iyiliğin için söylüyorum. hep geçtim o yollardan ben. senden daha beterdim bu konularda. inan bana çıkışı yok. çok üzülürsün ağlarsın...
-
Arkadaşlar öyle tavsiyeler vermişsiniz ki , kısacası mailine spam düşmesini istemiyorsan maili aç ve bir daha asla login olma :|
Üye olduğun sitelerde kullanmasan milleti msne ekleyeceksin, atılan toplu maillerde senin mailin de geçecek spam gelecek böylece. O zaman kimseyi msne de ekleme. Kimse bilmesin adresini , mail atma , mail alma :D
Bırakın spam gelsin ya o mailin eğlencesi çerezi güncelliği herşeyi :D
Arada işe yarar spamlara bile denk gelmiştim :|
-
Cupofcoffee bunu yazdı:
Özelini buraya taşımanın hiç bi mantığı yok.. Özel konuşmalarınızı paylaşmadan da çok rahat anlatabilirdin rahatsızlığını. Bu durumda aranızdakilerin önemsenmesi gereken bir tarafı yok.
-----------------------------Hocam ben reklam amaçlı açmadım bu konuyu. Ben sinirlendiğimde kafamı toplayamıyorum ve anlatmak istediklerimi anlatamıyorum ya da yanlış anlatıyorum. Normalde konuşarak tartışsaydık bu kadar sinirli olduğumda kekelemeye başlıyorum. Elimde olan bir şey değil. Kendimi ifade edemediğim için bu şekilde paylaşmak isteği duydum.
-
sizin yine pcnize geliyo ben cepten girip bakıyorum maillere gün içinde ne sövüyorum bee...
bide gmailin spam koruması olmasa hepten boku yemiştim
-
O avuçla beni diyen banada mail atıyor :)
Şaka bir yana hocam. Onlar ciddi anlamda sorun. Banada geliyor sürekli ben sürekli temizliyorum. Temizlemek zorundayım.
-
dostum spamlardan kurtuluşun yok. sen onları nasıl durdururum, gelmesini engellerim derdini değil, kız arkadaşına açıklamasını, bu gelen maillerin n bok olduklarını anlatmayı düşünmeye başla.
hem bu kolay yolu. bi daha geldiğinde bu şekilde mailler açıklama yapma derdin olmayacak :)
-
underzero bunu yazdı:
antikky okumasin bu yazdiklarini
oturup kiza aciklama yapmak felsefeye ters der girerdi konuya
-----------------------------işin gücün üzerimden pirim yapmak başka bi şey değil hacı:D