folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder [Spor]Freeletics Nedir ? Evde Nasıl Vücut Geliştiriyorum...

[Spor]Freeletics Nedir ? Evde Nasıl Vücut Geliştiriyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    walterwhit
    walterwhit's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    jqueryxs bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    jqueryxs bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    jqueryxs bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Yeterli kas kütlesi olmadan düşük yağ oranının pek bir anlamı yok bence.

Ama yağ oranını bu kadar düşürebilenleri tebrik ediyorum, zor iş.

%8 altına inmek zor.

8'i görsem sevincem hocam 10'dan aşağı düşemiyorum 2 aydır.

Nerede ölçtürüyorsun ?

AVM içindeki makineler yanlış ölçebiliyor.

Tanita cihaz var hocam. Yağ-kas hesabına çok takılmıyorum. Her ay aynı koşullar altında tekrar ölçülüp değişime bakıyorum sadece.

Yağ oranını düşürmek için en önemli yer bacak. Ben her türlü şeyi deniyorum bacakta ve verim de alıyorum. Bu yüzden çok zorlanmadan %8'e düşebilirim ama daha altı zorluyor.

Şimdi %9 yağ oranım ve dert etmiyorum. Şu sıralar antrenmanı kısa ve ağır tuttuğum için yağ oranı düşüyor ama.

Bacak vücudu taşıyan yer olduğundan çok tekrar az tekrar fark etmiyor ama koşarsan cm düşer.

Hocam bacaklarım dayağ yok diyebilirim. 8 set ağır squat giriyorum. Üstüne 3x15 leg press giriyorum, üstüne 4x12 leg extension, 4x12 calf. Sırt günleri 8 set deadlift. 45 dk'da bacak antremanımı bitiryorum, merdiven çıkamayacak kadar çalışmaya dikkat ediyorum. Bacaklarım vücuduma oranla kalın zaten. 4 ay bodybuilding, 4 ay powerlifting şeklinde çalışıyorum. Powerlifting döneminde her antremana 5x5 squatla başlıyorum. Jennifer Lopez gibi götüm oldu. Vücudumun her yeri normal sadece alt göbekteki yağ gitmiyor anasını satayım. Ağırlıkla olacak gibi değil, düzgünce HIIT kardiyo kasmam ve adam gibi diyet yapmam gerek ama o da çok sıkıyor ya.

Herkesin vücudu farklı o yüzden tam bir bilgi veremiycem ama vücudunu belirli bir düzene oturtma. Vücudunun ne istediğini bulman lazım. Mesela vücudunu aç bırakman da faydalı olabilir ben de işe yarıyor.

Muhtemelen StrongLifts yapıyorsun. SL ile bacaklarda ciddi hacim yakalarken aynı şekilde yağ oranımı da düşürebiliyorum. Bacaklara ve sırt bölgesine çok önem verdiğimden belki de yağ oranımla böyle kolay bir şekilde oynayabiliyorum. Antrenmanları da mümkün olduğunda kısa ve ağır tutmak lazım. Bir de ben full squat yapıyorum.

O alt karın olayı da muhtemelen genetik. Birçok kişi de var.

Yok
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    jqueryxs bunu yazdı
    Herkesin vücudu farklı o yüzden tam bir bilgi veremiycem ama vücudunu belirli bir düzene oturtma. Vücudunun ne istediğini bulman lazım. Mesela vücudunu aç bırakman da faydalı olabilir ben de işe yarıyor.

Muhtemelen StrongLifts yapıyorsun. SL ile bacaklarda ciddi hacim yakalarken aynı şekilde yağ oranımı da düşürebiliyorum. Bacaklara ve sırt bölgesine çok önem verdiğimden belki de yağ oranımla böyle kolay bir şekilde oynayabiliyorum. Antrenmanları da mümkün olduğunda kısa ve ağır tutmak lazım. Bir de ben full squat yapıyorum.

Stronglifts, Reg Park's vs. değiştiriyorum onu da dönem dönem. Dediğin gibi genetik hocam. Powerlifter gidiyordum da yeni geçtim olympic squat'a. O da ağırlığı düşürdü baya. Leg Extension'ı 80 kiloyla falan rahat giriyorum mesela, ama boyum 191 kollar uzun ve göğüs kafesim dar olunca bench press rezil. Elimden geldiğince basmaktan başka çarem yok. Bununla barışığım, ama o göbekteki yağla barışamıyorum :D Şimdilik düşük kalori diyet düşünmüyorum hocam. Belki 2 sene sonra falan, kas kütlesini iyice arttırdıktan sonra. Şu an kas kaybetmeyi de yemiyor.

krypt tarafından 30/Tem/14 02:08 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bu arada kolları kol gevşekken en şişkin yerinden metreyi çevirerek ölçüyorsunuz dimi?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Sıkmayın canınızı göbek yağı falan:) 

Size boy kilo orantısızlığımı söyleyimde neşiniz yerine gelsin:)

1,88  61

Sırrımı açıklıyorum.

Sabah kahvaltı yapıyorum. günde 3 paket sigara içiyorum. Abartılı uzun mesafe olmadıkça yürüyorum.

Memnun muyum değilim tabii ki:)

Şu bileği halledersem, evde sehpa hariç bütün ekipmanları hazırladım. bar dambıl ağırlıklar vs.. başlayacağım da bilek gidik sol tarafla masturbasyonu önerdi arkadaş:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    iSo bunu yazdı

1,88  61

Sırrımı açıklıyorum.

Sabah kahvaltı yapıyorum. günde 3 paket sigara içiyorum. Abartılı uzun mesafe olmadıkça yürüyorum.

Şu bileği halledersem, evde sehpa hariç bütün ekipmanları hazırladım. bar dambıl ağırlıklar vs.. başlayacağım da bilek gidik sol tarafla masturbasyonu önerdi arkadaş:)

Günde 3 paket sigara nedir hocam ya? Acımıyor musun kendine? Şimdi sana gainer al diyeceğim ama tepki gösterirler diye buradan uzaklaşıyorum.

Başladığımda 70 küsür kiloydum ben de. Disiplin sorunun yoksa başladıktan bir süre sonra kilo almak en son problemin olacak hocam.

krypt tarafından 30/Tem/14 02:17 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Erkek

Hoca arkadaşın bahsettiği gibi. Proteini tamamen doğal yollarla alma taraftarıyım ama gerekli proteini alabilirmiyim doğal yollarla bilemiyorum. Deneyeceğiz. Olmadı biraz ucundan alabilirim toz ama son yol olarak düşünüyorum. Zaten benim ana besin kaynağım yumurta ve sigara. Sigarada protein yok ama yumurtada var işte:) yemediğim gün yoktur.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    walterwhit
    walterwhit's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    jqueryxs bunu yazdı

Stronglifts, Reg Park's vs. değiştiriyorum onu da dönem dönem. Dediğin gibi genetik hocam. Powerlifter gidiyordum da yeni geçtim olympic squat'a. O da ağırlığı düşürdü baya. Leg Extension'ı 80 kiloyla falan rahat giriyorum mesela, ama boyum 191 kollar uzun ve göğüs kafesim dar olunca bench press rezil. Elimden geldiğince basmaktan başka çarem yok. Bununla barışığım, ama o göbekteki yağla barışamıyorum :D Şimdilik düşük kalori diyet düşünmüyorum hocam. Belki 2 sene sonra falan, kas kütlesini iyice arttırdıktan sonra. Şu an kas kaybetmeyi de yemiyor.

Kas kütlesi kaybet yağ kütlen düştüğünde şuan olduğundan bile devasa görüneceksin sonuçta ama amacın güç ise yağ oranını düşürmek zaten güç kaybettirecek.

Karın hareketlerini ağırlıkla yap diyecem ama o da bele zararlı. Koşmayı denemediysen koşabilirsin ama genetikse yapacak birşey yok. Proflarda bile alt karındaki yağı eritemeyenler var.

Üsteki arkadaşa yazıyorum; kol sıktığında biceps ve tricepsin en kalın yerinden kolu tamamen sararak ölçülür.

Yok
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hocam proteini o kadar ön plana çıkardılar ki kimse karbonhidrattan bahsetmiyor. Sana proteinden çok karbonhidrat lazım olacak. O yüzden protein tozu değil gainer dedim. Herkes yeterince et, yumurta yediğini iddia ediyor ama yeterince pilav, makarna yiyor musun? Ben yemiyorum mesela, yemem lazım.

jqueryx hocam aynen görünüşe önem versem de ikinci planda benim için. Valla 80-100 kilo arası cable crunch giriyorum yapışık 8 tekrar. O yüzden zaten yağ oranına taktım. Bakalım hocam dediğim gibi rahatsız etse de 2 sene daha falan üzerine gitmeyeceğim.

krypt tarafından 30/Tem/14 02:23 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    iSo bunu yazdı

1,88  61

Sırrımı açıklıyorum.

Sag  bilegimi 2 kere kirdim. 20-30 kilodan fazla asilirsam sag bilek sizlamaya basliyor direk. Boy 1.78 kilo 61 63  arası gidip geliyo. Sigara 1-2 paket arasi. Hayat bir yanıyla güzel... 

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Hocam proteini o kadar ön plana çıkardılar ki kimse karbonhidrattan bahsetmiyor. Sana proteinden çok karbonhidrat lazım olacak. O yüzden protein tozu değil gainer dedim. Herkes yeterince et, yumurta yediğini iddia ediyor ama yeterince pilav, makarna yiyor musun? Ben yemiyorum mesela, yemem lazım.

Bak benim besin kaynağım makarna yumurta. pilav o kadar çok değil.. Her öğlen beyaz et. Haftada en az üç kere kırmızı et. Onun dışında hurra yine makarna yada fastfood. bilemedin omlet işte bunlarla yaşıyorum çeyrek asırdır:)

Toplam Hit: 15583 Toplam Mesaj: 89