Şu Sitenın Aynısını 150Tl Yaptırıyorum Nasil Sizce.
-
http://www.picdaddy.com/
-
bu ney laa şakamı yapıosun ciddimisin ? bence parana yazık etme hacı :|
-
ne şakası ben anlamadım kodlamasına verılır hocam, tasarım berbat tasarımda ıcındeyse daha guzel bı tema yaptır.
yalnız sen bu scripti daha önce inceledin mi ne forum calısıyo ne chat neyin aynısını yaptırıyosun ?
Media tarafından 06/Şub/13 03:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Yaptıracağın işe değer mi değer hocam para olarak. Hatta ucuz bile bence. Ha tasarım güzel mi daha zenginleştirilmesi lazım.
-
hatunlar dahil mi
-
tasarıma dedim saten bende !!!
-
SUPERBICO bunu yazdı
hatunlar dahil mi
? açıklık getir şu adama :D
-
thekurdo bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdı
hatunlar dahil mi
? açıklık getir şu adama :D
tabi gardaşim haci şakirlerde bizden :D
-
Media bunu yazdı
ne şakası ben anlamadım kodlamasına verılır hocam, tasarım berbat tasarımda ıcındeyse daha guzel bı tema yaptır.
yalnız sen bu scripti daha önce inceledin mi ne forum calısıyo ne chat neyin aynısını yaptırıyosun ?
Çalışanını yapıp vercek usta :D
-
h2run bunu yazdıMedia bunu yazdı
Çalışanını yapıp vercek usta :D
sanki kodunu kendisi yazacak 150 tl ye kimse klawyeye dokunmaz php hazır bir portalın ya aynısını yada az editlenmiş şeklini iteler tamam.:)
-
hocalar ne olacakti anlamiyorum işin ucuzuna kacilinca yapacak birsey yok adam bizden ya 100-150 liralik birsey yapin dedigi zaman flash editleyip veriyoruz gidiyor ne kadar ekmek o kadar köfte