Süper Cami

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    bazıları gene yanlış anlıyor. ben güzel camii yapılmasına karşı değilim yalnızca böyle dışardan bakılınca neye benzediğini bulmak için olağanüstü güç harcanılcak yok üstü kapanır açılır yok kapıda elektronik sistem vardır yok duvarlarda plazmalar vardır tarzı binaya gerek yok demek istedim. neyi var osmanlı klasik cami tarzının. böyle ilgniç kasıntılar boş.

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yazilanlari okuyunca aziz nesin in zubuk hikayesi geldi aklima

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    osmanlı mimarisinin dışına çıkılarak böyle farklı bir cami yapılması fena olmamış bence.zaten tüm camilerin mimarisi aynı.birde böyle farklı bir cami olsun ne olacak ki ? türkiyedeki tüm camiler böyle olmayacak sonuçta.neden bu kadar tepki verdiniz anlamadım : ) ayrıca bu mimarinin eski tip mimariden daha fazla para tutacağını nerden çıkardınız onuda anlamış değilim : ) resimdeki dış görünüşe bakılırsa, çok çok daha ucuz tutar bu.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

zihniyetimiz ucuz olsunda kim nasil yaparsa yapsin.

hic unutmam lise de tarih hocasi soyle bi anektod anlatmisti:

camiye gitmis bi arkadasiyla arkadasi mimar veya ic mimar falandi sanirim, bizim hocaya bir detay gostermis caminin icinde. detay camlarda veya duvarda hac sekli varmis dikkatli bakildiginda gorunecek sekilde.

kuran kurslarini ucuz olsun diye cemaatten adama veririz, yikilinca takdiri ilahi deriz arastirmayiz.

camileri tanimadigimiz birine yaptiririz ucuz olsun diye kiblesi dogrumu bakmayiz bazen (bkn: karadeniz de kilbesi hatali imal edilen cami)

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    AnTiSoZeL bunu yazdı:
    -----------------------------

o şekilde yorumlayamam fakat bu cami İstanbulda yapılacakmış maddi bi sorun var ortada neden Kütahyaya kaar verilmiş bilmiyorum ama parasızlarmış ya bu günde hiç bişeyi hatırlamıyom bea :S değişik özellikleri vardı ama...

kendi elektriğini üretiyor demişti galiba :S

Ben kutahyadanım hacı o cami sadece görüntü hic bi özelliği yok..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Bi cami için o kadar para harcanmaz adım başı cami olması kötü o paralarla kaç kimsesiz çocuk okutulur neler yapılır diyenler ne çabukta muhalefet olmuş bu camiye çok para veriliyor diye... İlginç ya... Yani o şekilde anormal bir cami garip hani Filozof abi doğru demiş devlet yapar fln da biz Osmanlı'mıyız abi onlar ihtişamlı olsun diye Devlet-i Âli Osmaniyenin kudreti belli olsun diye Sultanahmet tarzı büyük camiler yapmışlar da Türkiye şu anda cami için o kadar para verecek durumda değil dolayısıyla halk arasında toplanıp yapılıyor... Haa devlet buna bir düzenleme yapamaz mı bence yapmalı...

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    BadSector bunu yazdı:
    yapım aşamasndaki halini görünce verdikleri mimarın pek işten anladığı söylenemez bence .

evet :D nası bi iskele kurulması o :D

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek
    kıyamet alameti - gösterişli camiiler yapılacak ama gidenler azalıcak

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Süper camiii vay aq burdan sevaplar da dubledir:))

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtinyilmaz
    mtinyilmaz's avatar
    Erkek

boyle camide ankara bilkentte var ben ilk gordugumde kultur merkezi sanmıstım

sonradan ogrendim cami oldugunu ayrıca bu camii bilkentin tek camisi ve su anda 

insaatı bitmek uzere diger camilerden farkı içinde  

kilise ve sinagoh varmıs  

benim için programlanma devrelerini yakarım yanmiş devrelerimi bi tarafına sokarım :)
Toplam Hit: 7323 Toplam Mesaj: 56