Süper Cami
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
BadSector bunu yazdı:
yapım aşamasndaki halini görünce verdikleri mimarın pek işten anladığı söylenemez bence .-----------------------------
evet :D nası bi iskele kurulması o :D
-----------------------------iskele değil o kalıp kalıp :)
yukarıdaki türk bayrağının anlamı bile var kalıpçıların arasında..
Eh babamız inşaatçı olunca biliyoruz birşeyler Allahtan :)
-
ulan tonlaaa cami var heryer cami okul yaptırsınlar okullllllllll millet okula gidemiyor yada okulları pislik icinde habire cami sanki okul yaptırınca günah işlicekler a.q
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------düzce-akçakoca'da bir cami vardı adını hatırlayamıyorum tam olarak
ama o cami'de bu camiye benziyordu mükemmel bir mimarisi vardı...bunlar güzel sanatsal çalışmalar :)
katılıyorum buduuuuu:F -
c0nnect bunu yazdı:
ulan tonlaaa cami var heryer cami okul yaptırsınlar okullllllllll millet okula gidemiyor yada okulları pislik icinde habire cami sanki okul yaptırınca günah işlicekler a.q
-----------------------------ulan nereye gitsem fazlasıyla okulda var cami de var.Aynı ülke de yaşamıyor muyuz arkadaş?
bi tane tanıdığınız var mı okul olmadığı için gidemeyen?
şahsen kendi evimden örnek vereyim.500metrekare alanda toplam 11 tane okul, 2 tane de cami var.
varsa eskişehirli olan doğrulasın : Gazi kız meslek, Atatürk meslek, Yunusemre Meslek,Milli Zafer,Motor Meslek,Cumhuriyet,melahat,Ticaret,olgunlaştırma,adalet,süleyman çakır.
onun dışında kompicyus "boktan cami" gibi bir şey telaffuz etmiş.demek istediği farklı bir şey fakat o kelime cami kelimesinin yanına yakışmamış.
-
BENDE SİZE KENDİ İLİMDEKİ CAMİİ GÖSTEREYİM DÜZCE İLİ AKÇAKOCA İLÇESİ

Camii olarak böyle mimari bir yok Türkyiye'de

-
Bencede son derece basarali kutahyadaki cami cok kutlesel olmus olmus belki alttaki dikdortgen kısımla oynanabilirdi daha soft biseye donebilrdi o kutle.Sonucta yapilar oranin mimari kimligini gosterir oda kulturu hayat tarzlarini yasayis bicimlerini.Bence boyle yapilar cogalmali dikdortgen binalardan kurtulmali
-
19 mayıs ünv. kampusunde de böyle bişey vardı değişik gelmişti ..mimariler değişiyor mu ne :)
-
Hala birileri yazdıklarımı bi tarafından anlamaya devam etmiş.Yaptırmıyacaksın o zaman gücün kudretin yoksa her köşe basına 32142345234234 tane cami.Mevcut olan camilerin yarasından fazlasını yıkıp az ve öz yapıcaksın geri kalanı okul olucak.Az ve öz.Tekrarlamakta fayda var çünkü baska taraflardan anlamak için baya bi ugrasıyorsunuz.Müchever kaplama minereler,altın kaplama kenef tasları olan camilerden bahsetmiyoruz.Türk mimarisinin tarihi yapısına uygun olaucak düzeyde mimarin yoksa gücün yoksa sok basını kumun altına.Aslında haklısınız biraz daha böyle giderse hiç bir şey yapıcak gücümüz olmıyacak.
Resimlerde oldugu gibi kaç tane modern okullarırmız,liselerimiz,universitelerimiz var.Fazla uzaga gitmeyin.Anadolu olsun Güneydogu olsun bosverin istanbula bakın oraları zaten biliyoruz.Bakın bakalım bir dolasın istanbulda ki okulları kaç teneside dogru düzgün bilgisayar,labaratuar ortamı aracı gerci var hadi onu geçtim daha kapısı pencerisi catısı damı olmayan okullar var.Ama milletimiz kıcının kılı kadayıf olup gencliginden yedigi haltların affedilmesi için para tolayıp cami yaptırmaktan baska bir bktan çakmadıgı için ve bastakilerde buna destek cıktıgı için her sabah 25 tane imamanın anırtısıyla uyanmak mecmuriyetindemiyiz.Köpegin bile sıcmaktan tiksindigi yapılara ibadet hanemiz diyorsanız orası sizin inancınıza kalır yaptırın yaptırın her yere her köşe basına cami din elden gidiyor 80.000 imam olur 160.000 tutun kaçmasın dininiz.
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Hala birileri yazdıklarımı bi tarafından anlamaya devam etmiş.Yaptırmıyacaksın o zaman gücün kudretin yoksa her köşe basına 32142345234234 tane cami.Mevcut olan camilerin yarasından fazlasını yıkıp az ve öz yapıcaksın geri kalanı okul olucak.Az ve öz.Tekrarlamakta fayda var çünkü baska taraflardan anlamak için baya bi ugrasıyorsunuz.Müchever kaplama minereler,altın kaplama kenef tasları olan camilerden bahsetmiyoruz.Türk mimarisinin tarihi yapısına uygun olaucak düzeyde mimarin yoksa gücün yoksa sok basını kumun altına.Aslında haklısınız biraz daha böyle giderse hiç bir şey yapıcak gücümüz olmıyacak.
Resimlerde oldugu gibi kaç tane modern okullarırmız,liselerimiz,universitelerimiz var.Fazla uzaga gitmeyin.Anadolu olsun Güneydogu olsun bosverin istanbula bakın oraları zaten biliyoruz.Bakın bakalım bir dolasın istanbulda ki okulları kaç teneside dogru düzgün bilgisayar,labaratuar ortamı aracı gerci var hadi onu geçtim daha kapısı pencerisi catısı damı olmayan okullar var.Ama milletimiz kıcının kılı kadayıf olup gencliginden yedigi haltların affedilmesi için para tolayıp cami yaptırmaktan baska bir bktan çakmadıgı için ve bastakilerde buna destek cıktıgı için her sabah 25 tane imamanın anırtısıyla uyanmak mecmuriyetindemiyiz.Köpegin bile sıcmaktan tiksindigi yapılara ibadet hanemiz diyorsanız orası sizin inancınıza kalır yaptırın yaptırın her yere her köşe basına cami din elden gidiyor 80.000 imam olur 160.000 tutun kaçmasın dininiz.
Saçmalıyorsun... Okullar için ne kadar para toplanıyor onu damı devlet yapıyor o da halk para topluyor kendi arasında... Trilyonlarca para toplanmadımı 1 gecede 2 gecede daha sen ne saçmalıyorsun... Eğer 20 tane imamın anırtısıyla uyanmak istemiyorsan git İngiltereye, Fransaya, Rusyaya orada yaşa :| Türkiye böyle çoğunluk böyle istiyor istemese o kadar parayı hacamat etmezdi oralara... T.C'nin o kadar ihtişamlı camileri yapacak gücü olmayabilir ama 70 milyon aralarında para toplaya toplaya yavaş yavaş o camileri yapar ki iyi de yapar... Ha ben bi sokakta 3 tane cami olmasını mı istiyorum hayır ama en azından bi camiye gitmek için arabaya binmemek o kadar yolu tepmemek gerekir diye düşünüyorum. Bunun içinde devletin bir sınırlama koyması gerekir ama sen camilere köpeklerin bile pislemekten tiksindiği yer diye hitap ediyorsan ben senin dediğin her lafa muhalfet olurum eğer o Ezan-ı Muhammediye anırtı diyorsan her lafına muhalefet olurum! Bu bu kadar basittir sen saygı duyacaksın ki millette sana saygı duyacak. -
Benim kutsal değerim olan ezana "anırtı" diyen, ibadethaneme böyle hunharca iftira atan densize saygı duymak mı? boşversene..
hayatında kaç tane camiye girdin gülüm demezler mi adama?